עבור לתוכן

ENERMAX Server Case CS-10181 שווה משהוא?

Featured Replies

פורסם

עם למישהוא יש מידע עליו (וכן בדקתי ב reviews אבל אני אשמח לקבל גם ממכם) אז בשמחה אקבל.

אני יודע שהוא מצויין ולא כל כך יקר,

אבל יש כמה דברים שמטרידים אותי,

1. אני יודע שהוא שוקל הרבה, אבל כמה זה הרבה?

2. המיקום של ההרד דיסקים שם הוא מעולה ועד 6 שזה המון, אבל הכבל IDE יגיע ללוח M ככה, כלומר הם פונים לכיוון הדלת (החיבורים) ואז אני מפחד שהכבלים לא ידיעו.

3. כתוב שהגובה שלו (באתר של פנדה) הוא 42 ס"מ, באתר של ENERMAX כתוב 50 או 52 ס"מ אני לא זוכר בדיוק. אבל כן מצאתי ביקורות ל 42 ס"מ אז מה הגובה שלו?

4. איך עובד בדיוק האפשרות להוצאת הCDROM מהדלת ובכך שתהיה זמינה תמיד?

כמו שרואים במארז ישנה הכנה לCDROM בצבע תואם למארז, אני אמור להוציא אותה? איך הכפתור נכנס לכל זה?

לינק למארז בחברת פנדה -

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_329&products_id=3337

לינק למארז בביקורת -

http://www.thetechzone.com/display.php?i=247&p=2

תודה לכולם.

פורסם

די מרובע לטעמי,

לא עדיף את הChieftec Dragon DX-01BDU

DX-01B-D.jpg

פורסם
  • מחבר

הוא גבוהה מדי והכלוב ל HD פחות נוח

גבוה מדי כלומר הוא 52, ואצלי יש מקום עד 47, עם יש לך אז בשמחה.

פורסם

יש לי אותו כבר בערך חודש וחצי - חודשיים, ואני רק נהנה ממנו, מארז מרווח, נוח, מלא בפיצ'רים, 7 מקומות למאווררים, כמעט הכל..

אני לא יודע בדיוק כמה הוא שוקל, אבל הוא דיי כבד, לי זה לא מפריע כי אני לא הולך להרים אותו כל הזמן, אז אולי בשבילך זאת תהיה בעייה, למרות שאפשר להרים אותו.

הכבל IDE שלי באמת קצת מתוח, אבל העובדה שיש לי 2 הארדיסקים ואני משתמש באותו כבל גם בשביל המאסטר וגם בשביל הסלייב, זה דורש קצת יותר מרחק. ( אני משתמש בכבל שבא עם ה NF7 )

הגובה שלו הוא 52 ס"מ בערך ( מדדתי עכשיו בשבילך ;) )

אתה פשוט מתקין את הסידירום רגיל, אין שם אפילו פאנל, רק צריך להכניס אותו עם הריילים הכחולים שבאים עם המארז, וזה שאתה לוחץ על הכפתור החיצוני שבה עם המארז, גורם ללחיצה על הכפתור של הסידירום, ואז הוא נפתח, הדלת הזאת מוחזקת עם קפיץ שמאפשר פתיחה רק כלפיך.

אם יש לך עוד שאלות, בבקשה. :)

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה רבה,

שנית כל עם תוכל לשלוח לי הודעה בפרטי איפה ובכמה קנית אני אשמח מאוד.

אמרת שאתה משתמש בכבל שבא עם ה NF7, מה זה?

ועם יש בעיה של כבלים יש כבלים ארוכים יותר לא?

הם לא אמורים לעשות שום בעיות נראה לי, אני צודק?

הידית בצד הדלת, היא עוזרת או סתם תמיכה להוצאת הדלת?

ושוב תודה על הכל

פורסם

ה NF7 זה הלוח אם שלי. ולא תהיה בעיה למצוא כבל יותר ארוך.. למען האמת, נראה לי שהכבל שבה עם הלוח שלי דיי קצר, אז אולי הכבל שלך יותר ארוך. ( נשמע סוטה במקצת.. ;D )

והידית עוזרת לפתיחת הדלת, אתה תופס בה ומושך ;D

וגם לידה יש את הנקבוביות האלה שמאפשרות לאוויר להיכנס במידה ואתה שם מול מאוורר.

פורסם
  • מחבר

תודה!

פורסם

שטויות.. :)

תקנה אותו ולא תצטער. :)

פורסם
  • מחבר

יש לי חדשות רעות

התקשרתי לאחת החנויות (זאת ששלחת לי בהודעה פרטית, תודה!) ואמרו לי שאין להם אותו ב 42 ס"מ...

אז אני לא יכול לקנות.......

DAMN!

פורסם

אז קח מארז קומפיוקייס טוב. התמונה שהבאת של המארז תשאיר לי תראומה לכל החיים. הוא כל כך מכוער שכדאי לשים אותו רק בשרת בחדר סגור

:puke:

עריכה: אם אתה לוקח את ה6A19 נשאר לך ס"מ אחד

http://211.20.198.74/online/ecase2003/products_detail.cfm?productid=116

פורסם
  • מחבר

מחר בא אלי אחד שאני קונה דרכו מחשבים וחלקים אני אראה מה יש לו להציע לי, אבל תודה ראיתי שהוא דווקה טוב מאוד

פורסם
  • מחבר

ok

מצטער אל האיחור אבל אני עכשיו עמוד בפני קנייה וצריך את עזרתכם

המוכר שלי לא הביא שום דבר טוב אז אני חושב ללכת על ה COMPUCASE ה6A19 אני חושב שהוא מצויין

כלוב ל 5 הארד דיסקים נשלף, מסילות לCDROM וכאלה מצויין לא?

מישהוא יודע כמה מסילות יש?

כי אני צריך את כל ה-4 של המארז, והוא בא עם מאורר 120 מ"מ, שזה מצויין אבל הוא לא עושה המון רעש?

עם למישהוא יש המלצות אז בכיף,

מה אתם אומרים שווה לי?

פורסם

4 לסידירום.

לי יש את הגירסא המוגדלת (6919) ואני מרוצה מאוד: ספק איכותי, מראה יפה והמחיר ממש לא נורא

פורסם
  • מחבר

תגיד לי איך יוצא הכלוב של ה HD, כלפי כרטיס המסך (וככה הוא תמיד נטקע ואי אפשר להוציא מבלי להוציא את כרטיס המסךף קודם) או מהצד? כלומר אתה משוט מושך אותו אליך? כי אז זה פותר את הבעיה של ההתנגשות עם כרטיס המסך, איזו דרך?

ויש שם בצד מנעול כזה לדלת, מה זה עושה?

אההההההה כן, איזה ברגים באים איתו TUMB?

תודה!

פורסם

הוא יוצא לכיוון הכרטיס מסך. זה לא הכי נוח אבל אפשר להוציא אותו גם כשהכרטיס מחובר (ויש לי ג'יפורס 4, אחד מהארוכים של התקופה האחרונה)

בצד יש מין ידית כזאת והאמת שהיא ליופי. אין בה קפיץ או יכולת כיוונון, היא בסך הכל מקום לשם את היד בו כשאתה מושך את הדלת החוצה. אני חתכתי אותה במוד חלון שלי ;)

הברגים להוצאת הדלת (השמאלית, השניה היא מחובר ללמעלה) של המארז הם 2 טאמבס', השאר הם רגילים מכל הסוגים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים