עבור לתוכן

עד כמה רחוק החומר ב- hwzone יכול לקחת אותי?

Featured Replies

פורסם

הנה דיון מהשבוע האחרון על עבודה ב IT בלי תואר מבית /.

http://ask.slashdot.org/article.pl?sid=08/12/01/0145255&from=rss

תחשוב האם יש לך את הכישורים הנדרשים להגיע להיות מנהל סניף (רמז, מרבית המנהלים שם לא מיכרים את האתר ובכלל לא מכירים את רוב המושגים שמדברים עליהם פה) וגם תחשוב כמה הוא מקבל, והאם נראה לך שזה תואם את הציפיות שלך.

פורסם

צא מזה!

שכחת שבאג זאת סך-הכל חנות מחשבים?

מגיעים לשם מוצרים, לקוחות משלמים כסף ואז עובד מוסר להם קבלה ואומר להם יפה שלום. ההבדל היחידי בין באג לחנות נעליים זה שבמקום נעליים מוכרים שם ציוד מחשבים.

לא צריך בשביל זה תואר, ולא צריך קלסר עם כתבות!

פורסם
  • מחבר

ברור שאני לא קורא הרבה חומר ב- hwzone בשביל באג בלבד, אלא בשביל כל מקום שיסכים להעסיק אותי שקשור למחשבים ולחומרה בפרט. המרצה שילי אמר דבר נכון: מי שלא חוזר על החומר בבית, גם מבחינה עיונית וגם מבחינה מעשית, כאילו לא עשה את הקורס והוא לא טכנאי מחשבים. אני הייתי מצטיין בקורס בעיקר בגלל החומר מ- hwzone והעובדה שקראתי את הספר שנה לפני שעשיתי את הקורס.באג או מעבדה מסוימת זו רק ההתחלה. אני משער שמי שהתקבל לבאג כי הוא סיים קורס טכנאים ב- hackeru ועכשיו עושה mcse 2008 ימשיך להתקדם עם ההסמכות לא רק בשביל באג, וישאף למשהו הרבה יותר גדול. אם לא מקבלים אותי לבאג, נטוויז'ן או מעבדה מסוימת- לא נראה לי שישימו עליי גם אם אעשה mcse 2008 ואתקדם הלאה ל- ccna, אבטחת מידע, לינוקס ואחרים ואפילו אם אעשה פסיכומטרי אח"כ ואלך ללמוד תואר במדמ"ח או הנדסת חומרה ומחשבים. מי שלמכולת לא מקבלים אותו- בטוח לא ילך לעבוד בסופרמרקט. זה מה שיש לי לומר.

פורסם

תארים על תארים על תארים זה דבר יפה... אבל... סורי :-\

תתמקד בנושא אחד ובאמת... רד מבאג, באג זה סתם חנות ולא איזה סטנדרט אפילו של הייטק... :s07:

תכין לעצמך תיק עבודות, מסודר... עם נושא אחד שאתה מתמקד בו... עזוב שניה את התעודות, תדע להציע את עצמך במקומות ולא "לגרום" לחברות לבוא אליך.

תבוא בגישה חיובית לדברים ותתחייב להיות מצויין בעבודה. נכון לא מתחילים בתור ביל גייטס כיום אבל בחיאת, תתחיל בקטן (ולא באג זו לא חברת הייטק) ומשם תתקדם תוך כדיי הוכחה עצמית

פורסם

ברור שאני לא קורא הרבה חומר ב- hwzone בשביל באג בלבד, אלא בשביל כל מקום שיסכים להעסיק אותי שקשור למחשבים ולחומרה בפרט. המרצה שילי אמר דבר נכון: מי שלא חוזר על החומר בבית, גם מבחינה עיונית וגם מבחינה מעשית, כאילו לא עשה את הקורס והוא לא טכנאי מחשבים. אני הייתי מצטיין בקורס בעיקר בגלל החומר מ- hwzone והעובדה שקראתי את הספר שנה לפני שעשיתי את הקורס.באג או מעבדה מסוימת זו רק ההתחלה. אני משער שמי שהתקבל לבאג כי הוא סיים קורס טכנאים ב- hackeru ועכשיו עושה mcse 2008 ימשיך להתקדם עם ההסמכות לא רק בשביל באג, וישאף למשהו הרבה יותר גדול. אם לא מקבלים אותי לבאג, נטוויז'ן או מעבדה מסוימת- לא נראה לי שישימו עליי גם אם אעשה mcse 2008 ואתקדם הלאה ל- ccna, אבטחת מידע, לינוקס ואחרים ואפילו אם אעשה פסיכומטרי אח"כ ואלך ללמוד תואר במדמ"ח או הנדסת חומרה ומחשבים. מי שלמכולת לא מקבלים אותו- בטוח לא ילך לעבוד בסופרמרקט. זה מה שיש לי לומר.

שאלת כבר 10 פעמים אם צריך ידע מקצועי כדי לעבוד בבאג. 10 פעמים קיבלת תשובה שלילית. למה בפעם ה-11 אתה מצפה לקבל תשובה שונה? ולמה בכלל אתה שואל את אותה שאלה 11 פעמים? אחרי הפעם הראשונה/שניה/שלישית/שמינית לא הבנת?

פורסם

בשם כל השדים, למה לא ? ידע שנרכש בקורס CCNA לדוגמא רלוונטי לתחום הNETWORK ולא לתחום המכירות!!! אם יש לך ידע בא' ובעבודה מסויימת דורשים ב', למה שיקבלו אותך ? תכניס לראש שבאג לא דורשים שום דבר מהמוכרים שלהם חוץ מאולי נסיון במכירות! כלום!

פורסם
  • מחבר

עובדה שהתקבל לשם בחור שסיים קורס mcdst ועכשיו באמצע קורס mcse 2008. מקבלים לשם חבר'ה טובים ולא ערסים למיניהם.

פורסם

דרור, אחרי כל התעודות השאיפה שלך זה לעבוד בבאג?

לי אין בגרות וקיבלו אותי לבאג.. בחיאת...

פורסם

עובדה שהתקבל לשם בחור שסיים קורס mcdst ועכשיו באמצע קורס mcse 2008. מקבלים לשם חבר'ה טובים ולא ערסים למיניהם.

אולי תקלוט כבר שלא קיבלו אותו לבאג בגלל התעודות שלו?

פורסם

לעשות איזה הסמכה במחשבים ולעבוד בבאג, זה כמו לעשות איזה הסמכה בקוסמטיקה ולעבוד בסופר פארם. זה חרטה, זה חסר משמעות, זאת לא עבודה בתחום, זה עבודה במכירות.

כל עבודה שבה אתה צריך למכור מוצרים של חברה אחרת יידרשו ממך פחות הסמכה מאשר חברה שמוכרת את המוצרים שלה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים