פורסם 2008 בדצמבר 516 שנים אני רוצה לקנות את הEEE שבא עם 4 ג'יגה ולהוסיף לו עוד 16 ג'יגה כונן פלאשרציתי לדעת אם המחשב יריץ את האקס פי ששוקל 8 ג'יגה לבדואם יתאפשר ליראות סרטים קצת שירים וכאלה ...לפי הנתונים שלו ניראה שכןאבל אני רוצה להיות בטוח ...
פורסם 2008 בדצמבר 516 שנים ה-XP לא מגיע ל-8 ג'יגה ב-EEE, כי אין לו מקום.מתקינים גרסא מיוחדת (ומצומצמת) של XP, ואז נשאר קצת מה-4 שיש לו.
פורסם 2008 בדצמבר 516 שנים יכנסתריץ חיפוש בגוגל של EEE XP ותראה כמה מידע תוכל לגלות על האופן של ההתקנה וכו'...
פורסם 2008 בדצמבר 516 שנים מחבר כן אבל הבעיה שמחשב רגיל מתקינים אקס פי הוא לוקח 8 והוא צריך עוד איזה 15 ג'יגה פנוי בישביל לעבוד כמו שצריךלכם אני שואל אם אני יתקין את המקורי ולא את המצומצםכמה זה יפגע בביצועיםואם יתאפשר לשחק איתו קצת באינטרנט שירים וכאלה ..כי שורה תחתונה זה לא בדיוק מחשב עבודהזה יותר צעצוע
פורסם 2008 בדצמבר 516 שנים ומאיפה הנתונים המוזרים האלה.לי יש את המחשב שמופיע פה בצד, וכמו כל שאר המחשבים שהיו לי - התקנת ה-XP לקחת 3 בגג וזה עם SP3 וכל השטויות הללו.עכשיו ברגעים אלו שבדקתי ועם כל מיני תוכנות כאלו ואחרות שמותקנות במחיצה הזו, 3.5GB נמצאים בשימוש ע"י ה-XP שלי ולא יותר.גרסא מצומצמת תיקח אפילו פחות
פורסם 2008 בדצמבר 516 שנים נייד כזה בכיף הייתי מתקין UBUNTU, שממש מתאים לזה. גם מהיר וגם בטוח מוירוסים
פורסם 2008 בדצמבר 516 שנים אולי הבעיה אצלו זה לא מקום (למרות שיש לו רק 4 גיגה +16 על חיצוני בפלאש) אבל אחרי שהוא יתקין את הXP ישאר לו 0.5 גיגה בקשיח ועוד 16 על חיצוני איטי משמעותיתאני לא בדיוק סגור על המפרט של הEEE אבל לדעתי XP לא יעבוד בצורה אולטימטיבית (לעומת לינוקס שיעבוד מעולה ויתן לו להפוך את המחשב בקלות לאותה מכונת שירים/סרטים משומנת שהוא כל כך רוצה ואפילו עם יותר זמן בטריה)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.