עבור לתוכן

אוקיי מפרט סופי בהחלט

Featured Replies

פורסם

וככה הוא נראה

הולך להיות פה אוברקלוק לא קטן, אז להתחשב

CPU : Intel P4 2.4 GHz HT 512K 800Mhz Socket 478

Motherboard : ABIT IS7-E Intel 865PE

Memory : 2 * Corsair DDR-RAM 512MB 3500 CAS2

Hard Disc : WD 120GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100

Video Card : Gigacube Radeon 9800 Pro C3 128MB DDR 256bit

Floppy : Samsung Black 1.44MB

DVD-ROM : Lite-on 16/48 - Black

CD-RW : Lite-on 52/24/52 Black

Keyboard : Logitech Internet Navigator Keyboard Special Edition (Black)

Mouse : Logitech Pilot Wheel Mouse Optical BLACK - ps2/usb

Speakers : Altec Lansing APT3 2.1

Case : Supertalent Super Talent Aluminum Mid Tower W / Door,USB,1394,5Fan Case (Black)

Fan Control : Enermax UC-A5FATR2 Black

Power Supply : HEC (Heroichi) 475VD-T

פורסם

ה300AR-T יספיק לך בהחלט וכך גם הR9700P. הוא הרבה יותר משתלם.

פורסם

אתה בטוח ש300W יספיק לכזאתי מערכת? עם 9800PRO?

פורסם
  • מחבר

אני גם לא ממש מאמין ש300 יחזיק פה את העסק.. יש פה גם 5 מאוררים

פורסם

דיוידי תקח AOPEN...

שמעתי מכמה אנשים שהוא מסוגל לקבל את כול הקודים של האזורים...ז"א שאתה יכול להכניס לדיוידי סרטים מארצות הברית..יפן...וכו..

בכול מקרה..הוא דיוידי טוב..

חוץ מזה..הכול נראה טוב.. :)

פורסם

מפרט אחלה, כמו שנאמר ה9800P הוא ביזבוז כסף, ועדיף את הCREATIVE 2400 שתציג ביצועים דיי דומים לATP ובהרבה פחות.

ד"א אני הייתי הולך על הMX 500.

פורסם

בתור בעליו של DVD של AOPEN אני יכול לומר שהוא לא קורא את כל האזורים אבל יכול להיות שהוא יקבל דגם שונה משלי אבל עדיף לו לקחת LITE-ON שיש לו שינויים לFIRMWARE כדי שהוא יהיה מולטי-זון

פורסם

ראיתי היום בתוכנית טק טיוי שאחרי 5 כיוונים של אזורים...בפעם ה6 הדיוידי נתקע על האזור האחרון ככה שאם האזור האחרון היה יפן אז אתה תוכל רק להכניס דיסקים מיפן..

בוא נפתח דיון על הדיוידי הטוב ביותר למחשב הביתי..ככה נוכל להבין את החסרונות בדיודים למינהם...

פורסם

בבקשה אל תיסטו מנושא הת'רד אם זה כל כך מענין אותכם תפתחו ת'רד חדש בפורום המתאים.

פורסם
  • מחבר

הממ דברים ששיניתי..

המעבד הפך ל2.6

לוח אם השתנה ל Abit IC7 ונוסף כרטיס רשת של genius

מקלדת ועכבר עפו, אני אשתמש באלה שיש לי עכשיו

ההארד דיסק הפך למקסטור במקום וסטרן דיגיטאל

פורסם

אין כל טעם ב2.6 אם מתוכנן OC, אם באלך לבזבז כסף אז בבקשה.

ולABIT IC7 יש כבר כרטיס רשת בשביל מה עוד אחד?

ובקשר להארד דיסק החלטה שלך , שוב אם בא לך לבזבז כסף אז בבקשה.

פורסם
  • מחבר

יש טעם ב2.6 פשוט בגלל ההבדל במכפיל - בשביל להגיע מ2.4 ל3.6 למשל צריך באס של 300, שזה לא משהו מובטח בכלל, בעוד שאני צריך רק 277 עם 2.6

ב IC7 אין כרטיס רשת מובנה

120 ג'יגה 8מ"ב של וסטרן עולה 750 בעוד אותו כונן של מקסטור עולה 747. אני לא רואה פה ביזבוז, במיוחד לאור העובדה שלמקסטור יש 133 ATA

פורסם

kikkler צודק. כשתקציב מרשה ה2.6C הוא תמיד מומלץ. הOC איתו מובטח. אל תשכח שה2.4C עובד במכפלה קבועה של 12 מנגד ל13 של ה2.6C.

בקשר לכונן הקשיח.. זה ממש לא משנה, אלא אם כן עם אחד מהם תקבל זמן האחרויות טוב יותר. במקרה וזה מתקיים, לך על אחריות. אחרת, לא משנה.

בין הדברים שצוינו בת'רד (למרות שאינם כולם נכונים) הציקה לי הטענה שמערכת ה2.1 המקבילה לATP-3, ה2400, מציגה ביצועים אשר דיי זהים לה. הטענה בפירוש אינה נכונה. אני כלל לא ממליץ על מערכות ה2.1 הזולות הללו אשר מחיריהם מסתובבים בין 250 לכ450ש"ח. הATP-3 היא מערכת כ"כ איכותית אשר מבית Logitech. אם יש צורך במעבר למערכת 2.1/2.0 ג'נרית, אני לא חושב שיש טעם באותם מערכות 2.1 שהגדרתי אם כי הATP-3 אשר דורשת תוספת מעטה יחסית של 200 ואף לפעמים 100ש"ח היא הרבה יותר משתלמת.

כרטיס המסך.. נראה שאתה מתעלם. תסביר לי למה? אפילו תתעלם מכל הבנצ'מארקים הללו שרצים ברשת, למרות שהם מוכיחים כי הR9800P הוא מאוד לא משתלם. אני אסביר לך בדרך אחרת (אמנם נראית שונה לגמריי, אבל מאוד נכונה) מדוע הוא אינו משתלם. פשוט מאוד, שחק חצי שעה בSC או בלא-יודע-מה עם הR9800P. עכשיו, לאחר המעבר לR9700P ובעת השימוש בו אתה לא תהיה עד לשום הבדל כלשהו. אגב, אם העניין שלך הוא הניקוד שבתוכנות בנצ'מארקינג, יכלת לומר זאת מלכתחילה ולהמנע מתגובות נגד הכרטיס.

פורסם

ובעוד כשנה נניח, אני חושב שיהיה הבדל דיי גדול בין שני הכרטיסים הללו(9700P וה9800P).

תקן אותי אם אני טועה.

פורסם

להיפך. הפרש הביצועים יקטן ולא יגדל.

המשחקים יהיו מספיק כבדים בצורה ששני הכרטיסים עדיין יראו כבעלי ביצועים זהים. אותה כמות FPS אשר בניהם תפחת עם הזמן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים