עבור לתוכן

למה הבדיקות של 3D MARK משקרות?

Featured Replies

פורסם

הרצתי בדיקה על המחשב שלי (עידכנתי, עכשיו יש לי מפרט בפרטים) עם D3MARK 2001 ומה שקיבלתי זה 1900 ומשהו!!

שיניתי כמובן את הבדיקה והעליתי את הAA ל4 SAMPLES ו32 ביט צבע, וHIGH DETAILS וקיצור הכל הכי גבוה חוץ מהרזולוציה שנשארה אותו דבר.

לפי התוצאה המחשב אמור להיות זחל אבל הוא מריץ משחקים כמו גדול בלי שום קפיצות, יענו battle field, enter the matrix כל מיני כאלה מריץ אותם בסבבה.

הרצתי את אותה בדיקה אצל חבר והוא קיבל 4000 ומשהו והמחשב שלו שווה חצי משלי במשחקים, הוא לא יכול לשחק בשום דבר.

ge force 3 ti 200 (oc to 500 somehow)

plll cpu at 1000mhz

128 sd ram...

מה הולך פה :-\

פורסם

דבר ראשון הכרטיס מסך של חבר שלך יותר חזק משלך

דבר שני !! הפעלת AA והכל על הכי גבוהה למה ציפת !?!!?

כדי לקבל את התוצאה הטובה ביותר עם המחשב שלך אתה צריך לכבות

את כל התוכנות שרצות ברקע לבטל AA FF ולא לגעת בכלום רק להריץ את הבאנצ'

פורסם

אתה גם משחק עם AA X4 ??

לא נראה לי

פורסם

עלק הבדיקות משקרות...יש לך geforce 2mx עם פיקסל שיידר שתומך ב DX7 ושמו לו 128זכרון ונתנו לו 4 במקום ה2.

ולחבר שלך יש Geforce 3TI שזה באמת אחלה כרטיס :) זאת ליבה חדשנית יותר שתומכת בDX8, קיצר, 3 יותר טוב מ 4MX.

פורסם

תעשה הגדרות ברירת מחדל

ואז תפעיל...

פורסם

עלק הבדיקות משקרות...יש לך geforce 2mx עם פיקסל שיידר שתומך ב DX7 ושמו לו 128זכרון ונתנו לו 4 במקום ה2.

ולחבר שלך יש Geforce 3TI שזה באמת אחלה כרטיס :) זאת ליבה חדשנית יותר שתומכת בDX8, קיצר, 3 יותר טוב מ 4MX.

מה.. לא הבנתי כלום. ל-4MX אין פיקסל שיידר בכלל, אני לא יודע על מה אתה מדבר.

פורסם
  • מחבר

בכל זאת למה מצד אחד הבדיקות אומרות שיש לחבר שלי מחשב יותר חזק ומצד שני המשחקים עובדים אצלי טוב יותר?

בגלל ה AA??

פורסם

מה.. לא הבנתי כלום. ל-4MX אין פיקסל שיידר בכלל, אני לא יודע על מה אתה מדבר.

איזה מילה לא הבנת?

geforce 2mx זה בדיוק כמו geforce 4mx רק של4 יש או פיקסל שיידר או וורטקס שיידר, אני כבר לא זוכר...אבל בעקרון הליבה אותה ליבה.

בעוד שהgeforce3 זאת ליבה הרבה יותר חדשה וטובה.

פורסם

אולי וורטקס, אבל גם זה בספק.

פורסם
  • מחבר

what znut..that's pretty shitty...

but still doesn't answers why the games don't work as well as the tests

פורסם

יש הרבה סיבות.... יכוללהיות שמתוך ברירת מחדל המחשקים עומדים על אפשרויות נמוכות!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים