עבור לתוכן

רמקולים 3.2.1

Featured Replies

פורסם

שלום!!

לכל האנשים המחפשים מערכת סראונד ואמא שלהם מעצבנת כמו שלי ולא רוצה להתחיל להעביר חוטים בכל הסלון קבלו:

יש לbose החברה הכי טובה לרמקולים בעולם ומי שחושב אחרת שיקפוץ לי! רמקולים שזה הסאב של האקוסטימאס ושני רמקוללים מיוחדים עם מגבר+דיוידי מיוחדים שנותנים סאונד של מערכת 5.1(לא הדמייה - המערכת תומכת בדיטיאס ואייסי3)

לדעתי שווה אבל יקר 15000 ש"ח..................

פורסם

1. בוס לא החברה הכי טובה בעולם

2. ב15,000 אני קונה לך מערכת hi-end

3. זה הדמיית סראונד

פורסם

2. ב15,000 אני קונה לך מערכת hi-end

3. זה הדמיית סראונד

מצדיק את Hercules ב-100%,

אין ספק שBose הם אחלה רמקולים אבל במחיר מופקע של 15,000 אפשר לקבל הרבה יותר (לי יש Bose AM6II רק שאני שילמתי עליהם 2200 שקל),

מחיר כזה ל-3 רמקולים שמדמים סראונד לא שווה בהחלט והדמיה זה אף פעם לא תגיע לתוצאות של 5.1 רגילים,

אין ספק שזה היתה טעות חמורה לקנות דבר כזה ב-15,000 שקל (אלה אם כן כסף לא מדאיג אותך).

אני לא בא לרדת עליך שקנית את המערכת הזאת היא קטנה וכמעט לא רואים אותה ולמי שכל כך חשוב האסטטיקה שילך עליה.

פורסם

שלום!!

לכל האנשים המחפשים מערכת סראונד ואמא שלהם מעצבנת כמו שלי ולא רוצה להתחיל להעביר חוטים בכל הסלון קבלו:

יש לbose החברה הכי טובה לרמקולים בעולם ומי שחושב אחרת שיקפוץ לי! רמקולים שזה הסאב של האקוסטימאס ושני רמקוללים מיוחדים עם מגבר+דיוידי מיוחדים שנותנים סאונד של מערכת 5.1(לא הדמייה - המערכת תומכת בדיטיאס ואייסי3)

לדעתי שווה אבל יקר 15000 ש"ח..................

הגזמת קצת (קצת הרבה),

מה שאמרת פה בקשר לרמקולים האלה שהם עולים 15,000 זה ממש לא נכון עכשיו אני סתם בודק את המחיר שלה בכל מיני אתרים המחיר הכי גבוה שראיתי הוא 9990 ועוד יש אתרים אם מחירות פומביות שאפשר לקנות אתוה בעוד 500-1000 יותר פחות,

הדברים שאני מסיק פה:

1. או שהגזמת בטירוף (זה מה שנראה לי)

2. עבדו עליך אבל בגדול!!!!!!!!!!!

תתקן את זה ואז זה יראה יותר ראילי עדין יקר אבל הרבה פחות.

פורסם

2. ב15,000 אני קונה לך מערכת hi-end3. זה הדמיית סראונד

ב15k אפילו רסיבר היי אנד אתה לא קונה.

פורסם

נכון, אבל ב-15K אתה קונה דברים שבכלל לא ראוים את ה-BOSE המגעילים האלו...

פורסם

השאלה שלי היא : מי קונה בכלל כאלו דברים ב-15K ? מי לעזאזל כ"כ עשיר ?

פורסם

השאלה שלי היא : מי קונה בכלל כאלו דברים ב-15K ? מי לעזאזל כ"כ עשיר ?

יש מספיק מי שעשיר , רק שאתה לא תמצא אנשים כאלה בפורום כזה ..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים