עבור לתוכן

מצלמת קאנון 400די

Featured Replies

פורסם

האם יש כאן אנשים שיש להם את המצלמה שיכולים לתת חוות דעת לגבי הצילום שלה?

פורסם

יש לי,

אני סטודנט לצילום,

אחד הדגמים היותר מצליחים שלקאנון בשנים האחרונות בעלת איכות מצויינת ותמורה טובה למחיר

מצינת כמצלמה ברמת כניסה לעולם הSLR

יש גם תמיכה מעולה לקאנון בארץ.

מרוצה.

ואם אתה רוצה לראות תוצאות אז פה:

http://www.flickr.com/photos/28597552@N03/sets/

פורסם
  • מחבר

אם אני רוצה לקנות עדשה למצלמה ( אני מתכוון אולי על 75-300)

איזה סוג יתאים לזה?

כי אני לא כל כך מסתפק בעדשת קיט 18-55 שלי

(וכן אני יודע מרגע שקניתה את המצלמות הללו אין דרך חזרה התמכרה חזק ואתה רק צריך להשתדרג בציוד)

פורסם

70-300 USM IS האוריגנלית של קאנון בלבד.

למרות שעולה יותר מכל האחרות, זאת העדשה שתעבור איתך גם למצלמה הבאה ולזאת הבאה אחריה ולזאת שבאה אחר כך.

פורסם

באורכי מוקד האלו ניתן להתפשר גם על SIGMA 70-300 מאקרו

http://zap.co.il/model.aspx?modelid=680748

יש לי כזאת והיא הרבה יותר זולה

ובכלל אתה צריך להתנסות להחליט מה אתה צריך ומה הצרכים שלך בדיוק?טבע ובע"ח? נופים?מאקרו?ספורט?סטודיו?פורטרטים?רחוב?...

ככה תבנה לאט לאט את הערכה שלך

פורסם
  • מחבר

כן אני יודע אבל את העדשה המושלמת שאתה יכול לצלם בעזרתה גם מרחוק וגם מקרוב כי עם 18-55 (אי אפשר להוציא תוצאות מצוינות , אני לא מזלזל בעדשה אבל עדיין , אתה פתאום הולך או שאתה רוצה לצלם משהו מרחוק אתה צריך להתקרב לאוביקט מטר ממנו ויש מקומות שאסור לצלם אנשים לא אוהבים -ואני אוהב לצלם הכל אם זה מוצר או לא) ....(אין איזה חוק צלמים או משהו כזה שיש להם איזה זכויות מה לצלם ומה לא?)

פורסם

70-300 USM IS האוריגנלית של קאנון בלבד.

למרות שעולה יותר מכל האחרות, זאת העדשה שתעבור איתך גם למצלמה הבאה ולזאת הבאה אחריה ולזאת שבאה אחר כך.

מסכים בהחלט. בעלת איכות אופטית מעולה יחסית למחיר, עם מייצב, כן קצת יותר יקרה מסיגמה וטמרון אבל לדעתי ההבדל שווה את המחיר. אם אתה יכול, תחסוך עוד קצת ותקנה כבר משהו נורמלי

אם אתה רוצה עדשה אחת שתעשה הכל תשקול את טמרון 18-250 שהיא טובה מאוד ולא יקרה. אני מאמין שיהיו כאלה שיגידו שגם סיגמה 18-200 טובה, והיא סבירה אבל אופטית היא נחותה יותר מטמרון. אם אתה ממש דל תקציב אפשר לשקול גם את קנון 55-250 שזאת עדשת קיט נוספת כהמשך ישיר לעדשת 18-55, בניה פלסטית מאוד אבל יחסית למחיר היא לא רעה

פורסם
  • מחבר

אני לא ממש דל תקציב אני רוצה להשקיע כ 2000 ש"ח (על העדשה שעולה 1100 ובהמשך כל מיני דברים כמו חצובה או פלאש אחד מהשנים)

פורסם
  • מחבר

יש לי 2 שאלות (סליחה על הבורות , אף על פי כן - אם לא תשאל איך תדע)

1.האם פילטר והמגן נגד שמש השחור הזה שמרכיבים על המצלמה זה אותו דבר?

2.האם יש עדשה שיכולה להתאים לי לכל הצילום תקריב ריחוק ?

פורסם

זה לא אותו הדבר

פילטר:זוהי עוד זכוכית שמתברגת לך על העדשה וישנם כמה סוגים עיקריים:

פילטר UV- מסנן קרינת UV אך תפקידו העיקרי הוא לשמור על העדשה היקרה שלך(עדיף שיסרט הפילטר ולא העדשה) זהו פילטר זול.

פילטרneutral density-עובד כמו משקפי שמש ותפקידו לאזן ולפצות לחשיפה שלילית'במידה ואתה רוצה לצלם במהירות סגר נמוכה ו"למרוח" את הנושא שלך באור יום חזק מבלי לשרוף את התמונה, ישנם גם פילטרים כאלה מרובעים שרק חלק מהם הוא מוקהה שתפקידם לאזן את החשיפה בפריים כמו בתמונות נוף עם שמיים מאוד בהירים(שקיעות)

פילטר פולריזר(מסנן מקטב)-המגניב ביותר מגביר השתקפויות וקונטרסט ויוצר אפקטים ןצבעים מגניבים הוא ממולץ לצילומי נוף וטבע דומם ועוד...

אם תהיתה לפעמים איך בפרסומות של מכוניות האוטו ניראה כולו נוצץ וחלק.

מגן שמש הוא מעין קונוס שמתלבש על העדשה על מנת למנוע מקרני שמש לדפוק תמןנות עם פלירים עגולים של קרניהשמש.

לגבי השאלה השניה, יש הרבה עדשות בעלי אורך מוקד וזום ארוךאך בדה"כ כלל זה בא ע"ח יכולת פתיחת מפתח הצמצם,

ככה שעם עדשות כאלו תיהיה לך בעיתיות עם תרצה לצלם בתאורה חלשה ללא פלאש או לשחק עם עומק שדה קטן.

פורסם

העדשה כשלעצמה מעולה אבל לא תתאים לך כעדשת ALL AROUND.

אני מציע לך לפני שאתה ממשיך לשאול שאלות נוספות, תקרא קצת עם עדשות ואורכי מוקד וזוויות ראיה (אורך מוקד גדול יותר = זווית ראיה צרה יותר = פחות מתאים לצילומי נוף). אחרי שתחליט איזה תחום של אורכי מוקד אתה רוצה, תחזור אלינו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים