עבור לתוכן

בקשה למפרט HTPC תקציב של 4800+

Featured Replies

פורסם

המחשב בכללי ישב בסלון אני מעוניין במארז HTPC, חשבתי על : Thermaltake Mozart VC4000SNS, אבל אשמח אם תציעו משהו (רק שיהיה שוכב והגובה שלו לא יעבור 17 ס"מ(כי זאת השידה שלי, לא חשוב לי הרוחב או אורך שלה, רק הגובה))

אני מעוניין שהמחשב יוכל להריץ משחקים ובמיוחד אם אפשר את הGTA IV (מה שיצא אתמול) ומשחקים החדשים, והכי חשוב סרטי HD. המערכת תהיה מחוברת לטלוויזיה TOSHIBA 32" REGZA 32AV500(באופן קבוע מן הסתם), ולסטריאו.

אני צריך רק את המחשב נטו בלי רמקולים, או מסך(בגלל הטלויזיה), רק אני צריך סט אל-חוטי(מקלדת, עכבר), ומארז HTPC, וגם כרטיס לחידת וידאו אני מעוניין שיהיה ערקת MCE(אני משער שתציעו PVR 150(אין לי בעיה)).(יש לי ויסטה אולטימייט, ככה שלא לדאוג גם למערכת הפעלה), ולבסוף אבל לא הכי חשוב זה כרטיס DVB-S בשביל הEPG אבל באמת לא דחוף אם צריך לוותר אני אוותר.

בכללי אני דיי מתמצא במחשבים פשוט לתקציב שלי ולדרישות צריך באמת הצעות, אין לי בעיה להרכיב את המחשב או כל דבר אחר להגדיר ומה שלא יהיה.

בסיכומו של דבר המחיר שאני מסוגל הוא 4800, עם חריגה קלה.

רציתי לבקש תודה מראש ולאמר שאתם עושים עבודה נפלאה. (ודבר נוסף רציתי לשאול בהזדמנות זו, יש אפשרות כלשהי על מאדים, לעשות שיהיה אפשר במערכת כמו יס מקס, שגם אני יוכל להקליט וגם לראות, או שלהקליט 2 שידורים ואחד מהם אני יהיה חייב לראות אבל לא בקומבינה, זאת אומרת שאני לא יצטרך לחבר ממיר אחד לטלוויזיה ואחד למחשב ופשוט להלקליט דרך המחשב ולראות דרך הטלוויזיה מה שאני רוצה. אבל אם צריך אין לי בעיה להביא 2 ממירים אבל שיהיו באינטרקציה כמו ביס מקס דרך המחשב) . שוב תודה :):cool2:

פורסם

מעבד:

Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn OEM

כמות: 1 - מחיר: ¤878

קירור למעבד:

Zalman 7500 Aluminum-Cooper S775 - רכישה עם מעבד בלבד.

כמות: 1 - מחיר: ¤125

לוח אם:

Gigabyte GA-EP43-DS3L

כמות: 1 - מחיר: ¤490

מארז:

Silverstone HTPC Case LC17 Silver

כמות: 1 - מחיר: ¤545

ספק כוח:

SeaSonic ET 400W 30A @ 12V Bulk

כמות: 1 - מחיר: ¤272

זיכרון:

A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta + Heatspreaders CL5

כמות: 1 - מחיר: ¤277

קשיח למחשב שולחני:

Western Digital 640Gb 16MB AAKS

כמות: 1 - מחיר: ¤418

כרטיס מסך:

Palit 9800GT 512MB Retail

כמות: 1 - מחיר: ¤661

כונן אופטי:

LG GH22NS DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black

כמות: 1 - מחיר: ¤135

מקלדת:

LOGITECH Cordless Desktop EX-110

כמות: 1 - מחיר: ¤202

כרטיסי טלוויזיהעריכה:

Hauppauge WinTV PVR 150 MCE

כמות: 1 - מחיר: ¤365

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב 2000שח ומעלה כולל בדיקות

כמות: 1 - מחיר: ¤45

סה"כ: ¤4413

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 2 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו : ¤4325

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il

http://tms.co.il/preview/spec/5nta9smf

אני לא ידוע אם אפשר לעשות מה שרצית עם הממירים כי אין לי ניסיון עם הדברים האלה, אבל אני בטח שיהיה מישהו שייתן לך תשובה (אולי אפילו בחנות עצמה).

המארז נהדר, מרווח יחסית וקריר והוא בדיוק 17CM ככה שאין בעיה.

4GB זיכרון, כונן קשיח גדול, מעבד חזק עם קירור טוב, כ.מסך חזק ומשתלם.

האמת שעל DVB-S אני יודע רק מחיפוש בגוגל, אבל ראיתי שכרטיס כזה נמכר בסביבות ה-400 ש"ח ולכן עדיין יש מקום בתקציב בישבילו

פורסם
  • מחבר

תודה על תגובתך, הצעתך מוצאת חן בעיני. אבל רציתי לשאול בהתאם לזה שנשאר לי כמעט 500 ש"ח:

לא מומלץ יותר בשביל משחקים מעבד 4 ליבות? במיוחד לחדשים? אולי אפשר לשדרג בקטע הזה?

גם בקטע של הזיכרון החברה היא טובה והוא טוב מספיק לסרטים ומשחקים?

בנוגע לכרטיס מסך, אולי גם אותו יש קצת מקום לשיפור :) ? אגב לא צריך לכרטיס מסך קירור יותר מסיבי? כי המארז הוא סגור.

גם את המארז האמת היא שלא הכי אהבתי. אני מעדיף את המוצרט או מארזים שיש בהם VFD או לפחות KNOB לווליום :jump: .

פורסם

המארז הזה הוא כמעט היחידי שמתאים לדרישות. הערות:

א. שים לב שהשידה אינה מפריעה למאווררים, חומרים מסויימים עלולים להפגע מחום של מחשב כזה.

ב. מקלדת ועכבר (גם אם אלחוטיים) לא מאד נוחים לשימוש על שולחן סלון. יש משחקים (לדעתי GTA נכלל בהם) שאפשר להשתמש בקונטרולר, ויש מקלדות יעודיות לHTPC (שלא מתאימות למשחקים). תנסה קצת דגמים בחנות ותחשוב על סידור הישיבה שלך.

ג. מומלץ לך לקחת 2 כוננים קשיחים, אחד עבור מערכת ההפעלה והשני עבור הקלטות ואחסון מדיה. בנוסף, יכול להיות שעדיף לך לקחת כונן אחסון גדול יותר, הקלטות תופסות הרבה נפח ומהר (אגב, זה גם ינצל עוד 300 שח מהתקציב):

קשיח למחשב שולחני:

Western Digital 750Gb 16MB **Low Power AACS

כמות: 1 - מחיר: ¤511

קשיח למחשב שולחני:

Samsung 320GB Sata II 16MB

כמות: 1 - מחיר: ¤280

סה"כ: ¤791

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו : ¤776

http://tms.co.il/preview/spec/lzvwt5g4

פורסם

ב. מקלדת ועכבר (גם אם אלחוטיים) לא מאד נוחים לשימוש על שולחן סלון. יש משחקים (לדעתי GTA נכלל בהם) שאפשר להשתמש בקונטרולר, ויש מקלדות יעודיות לHTPC (שלא מתאימות למשחקים). תנסה קצת דגמים בחנות ותחשוב על סידור הישיבה שלך.

ג. מומלץ לך לקחת 2 כוננים קשיחים, אחד עבור מערכת ההפעלה והשני עבור הקלטות ואחסון מדיה. בנוסף, יכול להיות שעדיף לך לקחת כונן אחסון גדול יותר, הקלטות תופסות הרבה נפח ומהר (אגב, זה גם ינצל עוד 300 שח מהתקציב):

ב. מקלדת אלחוטית עם עכבר מובנה של TEAC + שלט 360 אלחוטי הם ההמלצה שלי, משהומ כמו 600 ש"ח.

ג. מחזק.

ולגבי הקטע עם הממירים, מצאתי את זה לפני כמה ימים, אולי זה יעזור לך:

http://www.makezine.com/extras/4.html

פורסם

מעבד:

Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX

כמות: 1 - מחיר: ¤898

לוח אם:

Gigabyte GA-EP43-DS3L

כמות: 1 - מחיר: ¤490

מארז:

THERMALTAKE Mozart Silver

כמות: 1 - מחיר: ¤578

ספק כוח:

SeaSonic ET 500W 34A @ 12V Bulk

כמות: 1 - מחיר: ¤340

זיכרון:

A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta + Heatspreaders CL5

כמות: 1 - מחיר: ¤277

קשיח למחשב שולחני:

Western Digital 750Gb 16MB **Low Power AACS

כמות: 1 - מחיר: ¤511

כרטיס מסך:

Palit Radeon 4870 1GB Sonic Dual Edition GDDR5 HDMI Retail

כמות: 1 - מחיר: ¤1490

כונן אופטי:

LG GH22NS DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black

כמות: 1 - מחיר: ¤135

סה"כ: ¤4719

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו : ¤4625

http://tms.co.il/preview/spec/9j7srkqh

במקום המעבד BOX אתה יכול לקנות OEM יחד עם הקירור הבא:

http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1199

בנוסף השארתי כסף בתקציב לסט אלחוטי, יש עכשיו מבצעים בחנויות למשרדים ואלקטרוניקה ואני ממליץ לחפש משהו שיתאים לך.

וגם אני ממליץ לך לקחת שלט אלחוטי של הXBOX למשחקים, יש לי אותו והוא נהדר, והמשחקים מזהים אותו אוטומטית.

פורסם

ממש מיותר, במיוחד כשה-TV שלו היא בעלת רזו' נמוכה יותר מאשר מסך 22"

פורסם

ממש מיותר, במיוחד כשה-TV שלו היא בעלת רזו' נמוכה יותר מאשר מסך 22"

הטלוויזיה לא תומכת ב1080i ?

פורסם

הוא אמר שהיא HDredy

פורסם

לא עדיף לקחת כרטיס מסך בגרסת SILENT?

פורסם
  • מחבר

אהבתי את רוב ההצעה של ליאב, למרות שהיא לא כללה את הכרטיס טלויזיה. הבעיה שמה היא הכרטיס מסך, אני באמת מעדיף NVIDIA, ביחוד בגלל הPUREVIDEO שיהיה לי פיענוח בחומרה. אגב ליאב מה עם אמצעי קירור? גם הזיכרונות יש חברה אולי קצת יותר טובה? בנוגע לכרטיס מסך הבנתי שיהיה לי טוב הסדרה החדשה משהו בסגנון של GTX 280?

פורסם

אהבתי את רוב ההצעה של ליאב, למרות שהיא לא כללה את הכרטיס טלויזיה. הבעיה שמה היא הכרטיס מסך, אני באמת מעדיף NVIDIA, ביחוד בגלל הPUREVIDEO שיהיה לי פיענוח בחומרה. אגב ליאב מה עם אמצעי קירור? גם הזיכרונות יש חברה אולי קצת יותר טובה? בנוגע לכרטיס מסך הבנתי שיהיה לי טוב הסדרה החדשה משהו בסגנון של GTX 280?

GTX 280 כרטיס נורא לא משתלם כי במחיר שלו יש את 4870X2 שיותר חזק או את ה4850X2 שאני חושב שיותר חזק אבל לא בהרבה.

אם אתה מעדיף NVIDIA הייתי ממליץ על ה260GTX אבל תוודא עם המוכר שזה הכרטיס החדש (יש גרסא חדשה של 260GTX שיותר חזקה מהקודמת ויצאה בחודש-חודשיים האחרונים). הוא גם יהיה כרטיס טוב לרזו' גבוהה כי יש לו 800 ומשהו מגה זיכרון, כמעט 900 אני חושב.

בקשר לזכרונות לדעתי אין הבדל בין החברות וה100 שקלים לכאן או לכאן לא משנים, אם זה חשוב לך אז החברות בעלות השם זה קינגסטון, OCZ וקורסאיר.

גם A-DATA אחלה חברה, אחלה זכרונות במחיר זול. אין צורך בקירור לזכרונות, במיוחד אם אתה לא מתכנן OC לזכרונות, אם נורא חשוב לך (למרות ששוב זה ממש ממש לא קריטי) אז אני ממליץ על זכרונות של OCZ עם מפזרי חום.

למחשב HTPC אני ממליץ על קירור FREEZER 7 PRO HTPC שהוא גרסא מוקטנת בגובה של הFREEZER 7 PRO של AC.

http://www.arctic-cooling.com/cpu2.php?idx=159

הוא עולה פחות מ100 שקל ברוב החנויות.

לגבי הכרטיס טלוויזיה לא שמתי לב לדרישה הזו בהודעה הראשית אבל אני אוכל להמליץ לך על הכרטיס הבא :

http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=1883

אבל אני ממליץ לך לשאול בפורום אודיו וקולנוע ביתי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים