עבור לתוכן

מהו ההבדל בין ATI Radeon 9700 Pro ו - ATI Radeon 9700

Featured Replies

פורסם

בRETAIL זה בא עם קופסא גדולה, חוברות וכו... {גם משחקים}

בOEM {הזול והמשתלם יותר} זה בא כרטיס בתוך שקית עם כבלים דרייברים {?} וזהו... {אולי עוד מס' דברים..}

בקשר להפרש, נראה לי זה נובע בגלל שיש כרטיסים עם vivo ויש כרטיסים ללא vivo. וגם אולי חלק בOEM וחלק בRETAIL.

• תגובות 57
  • צפיות 3.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

כביכול זהו ההבדל היחיד בין OEM ל - RETAIL כלומר רק החבילה שאיתה מגיעה הכרטיס?

רגע נגיד עם OEM יגיעו כל אותם הקבלים והחלקים, שמגיעים עם ה - RETAIL, אני מתכוון לדוגמא: הממיר מ DVI ל - VGA

כמו זה, שהראת קודם יגיעה עם ה OEM אם הוא היה אמור להגיעה עם ה - RETAIL?

פורסם

המתאמים והכבלים צריכים לבוא עם הכרטיס, הכי טוב זה לשאול את החנות.

פורסם

OEM, זה רק דברים הכרחיים= כרטיס, דריברים ושקית אנטי סטטית.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכולכם עזרתם לי מאד, ותודה מיוחדת ל yair_gobani .

סביר להניח, שאני אלך בעקבות הצעתך yair_gobani ואקנה את Radeon 9600 Pro אני עדיין לא בטוח בקשר ל VIVO, אבל נרא כבר.

* רציתי לציין ש ה FAQ של הפורום הזה הסביר לי הרבה דברים וחסך לי הרבה שאלות מיותרות, אז אני מציע בחום לקרוא אותו:

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=18;action=display;threadid=39877

נ.ב

דרך אגב אם מישהו יכול להציע כרטיס מסך יותר זול, שיתן ביצועים טובים ויהיה אפשר להסתדר איתו בשנתיים הקרובות עם המשחקים, שיצאו אני אשמח לשמוע ולברר על הכרטיס הזה.

כל מי שיש לו מה להוסיף לת'רד הזה אני אשמח מאד(לדוגמא אם למישהו יש את ה 9600 ורוצה לשתף), אני מתכוון להיכנס ולבדוק את הת'רד הזה כל הזמן בימים הקרובים.

ושוב תודה רבה על הכל!!!!!!!!!!!!!!!! :D

8)

פורסם

בשביל זה אנחנו פה 8)

פורסם

תודה רבה לכולכם עזרתם לי מאד, ותודה מיוחדת ל yair_gobani .

סביר להניח, שאני אלך בעקבות הצעתך yair_gobani ואקנה את Radeon 9600 Pro אני עדיין לא בטוח בקשר ל VIVO, אבל נרא כבר.

מנע למנוע

* רציתי לציין ש ה FAQ של הפורום הזה הסביר לי הרבה דברים וחסך לי הרבה שאלות מיותרות, אז אני מציע בחום לקרוא אותו:

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=18;action=display;threadid=39877

נ.ב

דרך אגב אם מישהו יכול להציע כרטיס מסך יותר זול, שיתן ביצועים טובים ויהיה אפשר להסתדר איתו בשנתיים הקרובות עם המשחקים, שיצאו אני אשמח לשמוע ולברר על הכרטיס הזה.

כל מי שיש לו מה להוסיף לת'רד הזה אני אשמח מאד, אני מתכוון להיכנס ולבדוק את הת'רד הזה כל הזמן בימים הקרובים.

ושוב תודה רבה על הכל!!!!!!!!!!!!!!!! :D

8)

תנסה למצוא עוד אתה 9500PRO..... הוא הרבה יותר שווה!

פורסם

9600 יותר שווה אם אתה עושה oc

אני מקבל אותו השבוע צפו לביקורת

פורסם

OK........

בוא תעשהלו OC ונשווה טוב?

פורסם

רביד, התברר ש Radeon 9600 אין לו בקרי זכרון של 256BIT לכן הוא לא יותר שווה, גם עם תעשה לו OC, מכיוון שהוא עדיין ייזחל לך בAA בגלל כמות הפייפלנים הקטנה ב 4 מRADEON 9500O PRO...תחשוב, שלקחו Radeon 9500 רגיל, ונתנו לו שם אחר...בעיקרון...

וזה מה שאתה מקבל, רק עם 600MHZ בזכרון ו 400MHZבליבה אם אני לא טועה...אז לאן עוד לעשות OC?

אני אישית חושב, שאם לעשות ל Radeon 9500 Pro אוברקלוק אז שוב ה RADEON 9500 PRO יהיה יותר שווה אז מה עשית בזה?

הסיבה היחידה שנותן נקודת זכות לכרטיס מסך שלך הוא כמובן הVIVO משהו שהזדקקתי לו הרבה לאחרונה אבל אין לי בכרטיס.

GRIM, מה אתה שוב נכנס לוויכוחים טיפשים של איזה כרטיס יותר טוב?

אמנם באמת יש הבדל בין הכרטיסים, הוא די קטן, משהו כמו 5-10 פריימים..בטח ב AA ההפרש יגיע ל 15 פריימים וזה גם תלוי מתי...אז לדעתי שתי הכרטיסים האלה שווים...אני הייתי דווקא הולך על ה9600 בגלל הVIVO.

אפשר לחשוב כמה ביצועים אתה כבר מרוויח עם העובדה שיש לך 9500 ולא 9600...

:P

פורסם
  • מחבר

Lev0 אמרת מספר דברים, שאני מסכים איתם. לאחר פישפוש לא קטן באינטרנט גיליתי, שאתה צודק לחלוטין גם אחרי שעושים לRadeon 9600 אוברקלוקינג הוא מתקשה מאד להגיע לביצועים של ה Radeon 9500 Pro לאחר אוברקלוקינג!!

אני על סף לקנות עכשיו כרטיס מסך ויש לי מספר תלבטויות אחרונות: :-\

* מהו ההבדל העיקרי בין כרטיסי מסך, שמבוססים על Radeon ומייוצרים ע"י חברות שונות(פרט לתוספת של VIVO)?

* איזה חברה נחשב לטובה מבין החברות שמייצרות כרטיסי על בסיס Radeon?

* האם כדאי לקנות כרטיס מסך מבית ATI (כלומר, אחד, שנבנה ע"י ATI)?

נ.ב

בעתיד אני בטח ארצה לעשות אוברקלוקינג לכרטיס המסך (אני מאמין, שרק בעתיד).

אשמח מאד לקרוא את תגובותיכם בנושא!! :D

8)

פורסם

ההבדל העיקרי הוא במהירויות שעון, אני חושב שהFAQ ייתן לך הרבה תשובות לשאלותיך, להבא תעיין בו לפני שאתה שואל עוד שאלות.

כל החברות הם יציגו את אותם הביצועים, ההבדל היחיד זה באיכות קירור ובמראה החיצוני, אני חושב שHERCULES נחשבת להכי איכותית.

עוד הפעם קח את הזול מביניהם.

פורסם
  • מחבר
נכתב ע"י NoX:

אני חושב שהFAQ ייתן לך הרבה תשובות לשאלותיך, להבא תעיין בו לפני שאתה שואל עוד שאלות.

>:(

במקור פתחתי את הת'רד הזה לפני, שפורסם ה - FAQ של הפורום, אך ללא קשר לכך קראתי אותו לפני כמה זמן, ואף המלצתי עליו פה בת'רד מתישהו. הקטע הוא שכחתי שיש תשובה לשאלה הזו: :-[

ש: איזו חברה הכי טובה לבניית כרטיסי מסך של ATI (סדרת RADEON), כולל OVERCLOCKING?

ת: לפי דעת חברי הפורום אילו הן Hercules, TYAN ו GIGABYTE.

אבל אין זה משנה מכיוון שהרוב הכרטיס מיוצר על ידי ATI עצמן, החברות קובעות

אך ורק את גוף הקירור על הכרטיס מה שייתן יתרון אך ורק בOC.

תודה על התגובות ואשמח לשמוע עוד תגובות בכל נושא, שהוא(כמובן בהקשר לכרטיסי מסך)! :D

8)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים