פורסם 2008 בדצמבר 416 שנים שלום לכולם . קראתי את המדריך באתר ויש לי כמה שאלות 1. איזה רכיבים צריך עם מישהו יכול לרשום פה לינק לרכיבים זה מאוד יעזור לי? 2.אם יש לי מאורר 120 שהוא 4.8 W אז זה עדין יתאים? 3. האם אני יכול לעשות את הFUNBAS עם פטנציומטרים במקום המתגים בכדי שאני יכול לשלוט במהירות ואם כן איזה פטנציומטרים אני צריך(אם אפשר לינק עליהם)? תודה לכל מי שיכול לעזור לי אני כבר מחפש הרבה זמן תשובות לזה
פורסם 2008 בדצמבר 616 שנים מחבר סורי על ההודעה הכפולה בפשוט עברו כבר כמעט יומים ומחר אני חוזר לצבא ואני חייב לסיים עם זהאז מישהו יכול לעזור לי?
פורסם 2008 בדצמבר 616 שנים המתח שהמאורר מקבל לא משמ משנה כל התפקיד של פנאל השליטה הוא להוריד ולתת מתח בהתאם לצריכה להוריד עד למינימום של 0 ולהגביע עד למקסימום של 12 שזה כמובן מה שיש במחשבאם אתה רוצמה לעשות פאן באס עם נגדיםמשתניםקפוץ לחנות אלקטרוניקה מקומית תקנה 4 או 5 כאלהותתחיל לחבר ולעבוד ..זה לא כזה קשהשים לב שאתה ממבקש את הנגדים תסביר למה הם משתשים כדי שתקבל כאלה שמתאים למתח ולצרכים שלך ....
פורסם 2008 בדצמבר 1216 שנים מחבר מצטער על ההקפצה אני פשוט כל השבוע בצבא ורק עכשיו בבית.אז מישהו יכול להגיד לי את החלקים שאני צריך ולשלוח לי אולי לינק אליהם שאני יראה אותם
פורסם 2008 בדצמבר 1416 שנים 3. האם אני יכול לעשות את הFUNBAS עם פטנציומטרים במקום המתגים בכדי שאני יכול לשלוט במהירות ואם כן איזה פטנציומטרים אני צריך(אם אפשר לינק עליהם)?לא מומלץ לעשות פאנבס עם פוטנציומטרים בלבד, כי תצטרך פוטציומטר בהספק גבוה למדי, דבר לא סטנדרטי ויקר. יש הרבה מעגלי פאנבס עם טרנזיסטור, אבל תצטרך הבנה מינימלית באלקטרוניקה.
פורסם 2008 בדצמבר 1716 שנים מחבר ואם אני קונה את זה http://www.audiovideo.co.il/scripts/prodview.asp?idproduct=291 איך אני יכול לדעת שהוא יתאים למאוררים שלי? כי כמו שאמרתי יש לי כמה מאוררים שהם של מכונות ולא מחשבים
פורסם 2008 בדצמבר 1716 שנים אז תחבר להם מתח ואתה גם תשים את הפאן באסבעקרון המעגל אמור להיות מתח פאן באס ומאוררהפנבאס שולט רק במתח שמגיע למאורריםאין סיבה שזה לא יעבודתוטצרך כמובן לחתוך כמה חוטים פה כמה חוטים שם ..
פורסם 2008 בדצמבר 1716 שנים מחבר כן אני יודע אבל מבחינת האמפר אתה חושב שהוא יכול לשרוד מאורר שצריך 0.70 אמפר ועוד 2 מאוורים שצריכים איזה 0.2 אמפר?
פורסם 2008 בדצמבר 1716 שנים זה אני באמת לא יודע מאחר ולא קראתי את המפרט הטכני של המוצרתכנס לאתר של אבריקול ותראה...אגב , זה חברה מעולה!אני הוצאתי מאורר שלהם מפנטיום 2!שאחרי ניקיון עבר יותר טוב ממאורר חדש שהייה לייותר שקט ויותר חזק....
פורסם 2008 בדצמבר 1916 שנים סתם המלצה... זה נקרא :FANBUS FAN = מאוורר (או מעריץ) BUS = מעביר (או אוטובוס) פשוט כל פעם שאני רואה את ההודעה שלך אני נשפך מצחוק כי: FUN = כיף BAS =/= שום-דבר :lol: בחייאת תתקן את זה, כבר כואבת לי הבטן מרוב צחוק!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.