עבור לתוכן

עזרה בהבנת מהיריות של DDR

Featured Replies

פורסם

היי,

הבנתי שDDR תאורתית מגיע ל6.4 גיגה ביט לשניה, אבל הוא מתחלק לכל תושבת לכן מעשי זה 3.2 גיגה ביט בשניה.

השאלה שלי היא אם אני אקנה סטיק של 1GB ואשים אותו לבד, אשנה בביוס את חילוק הרוחב פס לתושבת אחת (בהנחה וזה אפשרי).

האים זה יעבוד לי ב6.4 גיגה ביט?

יכול להיות שאפילו אם זה היה אפשרי כזה דבר ישרוף לי את הזיכרון?

בקיצור, אני צריך שמיהוא יסדר לי את העינינים בראש.

תודה רבה,

יאיר.

פורסם

זה לא יעבוד כי כל סטיק של DDR 400 Mhz נותן 3.2 וכשמשתמשים בשניים אז הוא קורא באותו זמן משניהם וככה מגיע ל 6.4

עריכה: זה כמובן עובד רק בלוחות שתומכים בDual Channel DDR וגם מומלץ שהמעבד יתמוך אחרת לא תראה שיפור גדול

פורסם
  • מחבר

יש זכרון שתומך ב6.4 גיגה ביט או שאני אצתרך לקנות 3.2 ולהעביר את המחשב שלי למקפיא.....?

יאיר.

פורסם

אפשר לקנות 4 סטיקים של 512 במחיר של סטיק בודד של ג'יגה אז מה בכלל הרעיון ?

אתה חייב שני סטיקים בשביל להפעיל את הדואל, אחרת תקבל רק רוחב פס של זיכרון אחד כפי שצויין לפני.

פורסם

יש זכרון שתומך ב6.4 גיגה ביט או שאני אצתרך לקנות 3.2 ולהעביר את המחשב שלי למקפיא.....?

יאיר.

אין DDR-RAM בודד שיכול להעביר 6.4GB\S, אלא אם תגיע לבאס של 400... {אני מתכוון לFSB...}

פורסם
  • מחבר

בקיצור אין דרך מעשית לעשות את זה, ואם נהיה מצייאותים לא צריך כזאת מהירות היום...

יאיר.

פורסם

גם ה6.4 זה רק תאוריה, זה לא באמת מגיע לזה {למשל מערכת 2.4C}. אלא אם עושים OC...

פורסם
  • מחבר

לי יש RDRAM והוא מגיע למהירות האופטימלית שלו (3.1 גיגה ביט [אוקי, כמעט] ) אני פשוט שואל כי אני הולך לקנות מחשב חדש בקרוב (ברגע שיצא הNV45) ולמרות שאני מת על טכנולוגית RDRAM אני מניח שאו יפסיקו לתמוך בו עד אז או שDDR יהיה יותר מהיר אז אני עושה סקר שוק...

תודה על כל התגובות!!! ,

יאיר..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים