עבור לתוכן

מחפש מארז למחשב (מטרה: משחקים) עד 500 שקל

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

להלן המחשב שאני הולך לקנות (אני סגור על הרכיבים, תקנו אותי רק אם אתם חושבים שאני עושה טעות גורלית בבקשה ולא מהסיבה של "תקנה משהו יותר בזול ותשמור לשדרוג עתידי")

מעבד - I7 920

לוח אם - asus p6t deluxe

הארדיסק - 2X400GB WD 16MB SATA 2 RAID (מהמחשב הישן)

כונן DVD+צורב DVD של LG (מהמחשב הישן)

כרטיס מסך - RADEON 4870 1GB של SAPPHIRE (האם מומלץ של חברה אחרת כמו GIGABYTE?)

קירור למעבד - לא מצאתי עדיין, לפי מה שקראתי מה שבא עם המעבד מספיק טוב.

זכרונות - ocz reaper 4gb 1800mhz

ספק כח - כרגע אני חושב שיש לי 300W, זה ספק שמצאתי במזווה ומריץ לי עכשיו את המערכת... אם הוא לא יהיה טוב התכנון הוא להחליף ל 400 או 500 וואט.

מארז - זקוק לייעוץ, מיועד למשחקים בתקווה שיהיה שקט וטוב. לפי מה שהבנתי מאוורר מקדימה ומאחורה הם MUST (תקנו אותי אם אני טועה..) עד 500 שקל.

תודה רבה!

פורסם

מארז:

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3721

אתה תעשה לעצמך טובה גדולה עם תקנה ספק חדש נורמלי, רוב הסיכויים שספק שמצאת את המזווה הוא ג'נרי. אתה משקיע פה הרבה כסף על מחשב, ואני לא אגיד לך שלדעתי זאת טעות גורלית, בגלל שאני (וכמעט כל האנשים בפורום) חושב שזה בזבוז כיום ללכת על I7, כי ביקשת.

אגב, יש פורום מארזים, אם באמת אתה לא מחפש מישהו שיגיד לך שזה טעות גורלית לקנות כזה מחשב במקום מערכת מאוזנת ומשתלמת הכוללת מעבד לוח אם וזכרונות בחצי מהמחיר שיתנו לך את אותם ביצועים.

פורסם

אבל אתה עושה טעות גורלית בדיוק בגלל שאתה לא שומר כסף לשדרוג עתידי.

מילא אם היית צריך מפרט לעיבוד כזה או אחר שדורש מן הסתם כוח עיבוד גדול במיוחד, אבל אתה רוצה מפרט למשחקים, ולמשחקים אם תקנה Q6600 ו-4GB זיכרון DDR2 ולוח סטנדרטי (שזה פחות 2000 ש"ח בערך) הביצועים במשחקים יהיו אולי אולי 1% פחות ואולי גם פה אני מגזים.

בוא נראה..2000 ש"ח בישביל חומרה שתתישן בדיוק באותה המהירות ולא תתן בעצם שיפור בביצועים שמצדיק את המחיר המוגזם הזה..עדיין רוצה?

פורסם

מחזק את ההמלצה על ה COOLERMASTER 690, במחיר שלו היום זה ממש מארז משתלם.

ובנאדם, אתה חייב לקנות ספק חדש. לא ג'נרי, ולפחות איזה 425W/450W של אחת החברות המובילות כמו ENERMAX / CORSAIR ומומלץ לקחת משהו יותר חזק בכיוון של 550W.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה.

אני אלך על המארז שהצעת, באמת נראה לי הכי טוב. cm690.

לגבי המערכת, אני חושב שהיא טובה בשבילי מכיוון שבעתיד שלי לא יהיה שדרוג עתידי...המחשב הזה צריך להחזיק ל 5 שנים לפחות, בדיוק כמו שהמחשב הנוכחי שלי מחזיק/החזיק.

מה שיותר יקר במערכת הזאת זה הלוח אם והזכרונות מכיוון שמעבד עולה כמו Q9550.

לגבי הזכרונות - קניתי זכרונות DDR3 6GB 1600MHZ CL 8-8-8-21 במחיר מציאה של 1200 ש"ח .

ולגבי הלוח אם - 1400 ש"ח לערך. ככה שסה"כ לא יצא לי יותר יקר באופן משמעותי .. אולי אלף שקל יותר..

השדרוג היחידי שמתוכנן אם יהיה זה להוסיף/להחליף זכרון למרות שלא נראה לי שאצטרך ו DDR3 זה הדור הבא של הזכרונות.

אם אני אקנה לוח אם עם DDR2 אני בחיים לא אוכל להחליף גם את הזכרונות וגם את הלוח אם (פשוט זה המצב אצלי).

תודה רבה על העזרה חברים, סוף סוף יש לי גם מארז למערכת :) - CM690

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים