פורסם 2008 בדצמבר 316 שנים טוב אני במעבר לוויסטה 64 וההתחלה הייתה סיוט הכרטיס רשת האלחוטי הזה פשוט לא רצה להיות מותכן באופן רגיל בכל מקרה חפרתי קצת בגוגל והגעתי לפתרון ואלו השלבים 1-מתקינים את הדריבר בצורה רגילה לא משנה שהוא לא יזהה את ההתקנה בשלב הזה 2-סוגרים את המחשב ומוצאים מהחשמל לכמה דקות 3-פותחים את המחשב וכותבים ביטול ל"מצא תוכנה חדשה " 4-הולכים ל"לוח בקרה" לוחצים על שדרוג בכרטיס רשת ואז מכוונים אותו ל"חלונות 32" (באנגלית) תיקיה שנמצאת בתיקיה של "חלונות" הוא יחפש כמה דקות ימצא ויתקין את הכרטיס זה מעצבן אבל פועל
פורסם 2008 בדצמבר 316 שנים מחבר זה כן הדריברים של היצרן הם פשוט לא מותאמים לגמרי לויסטה 64 הדריברים לא עודכנו מ2007 אבל לפחות הפתרון הזה פועל אין מה לעשות המעבר למערכות 64 ביט לא קל
פורסם 2008 בדצמבר 316 שנים מחבר זה דריבר בודד משנות הספירה שאמור להתאים לWINXP וויסטה ב32 ו64 ביט תכלס הוא פועל ב64 ביט אבל צריך מדריך כמו שרשמתי דרך אגב הדבר המגוחך ביותר הגימפאד של הXBOX360 עושה לי בעיות התקנה בוויסטה 64 :kopfpatsch:
פורסם 2008 בדצמבר 416 שנים מחבר זה לא בדקתי אתמול הצלחתי להתקין אותו ואני מקווה שכל הדברים פועלים בדקתי רק באמולטור בינתיים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.