עבור לתוכן

האם לקנות HP 6910 אם אחריות ב900$ עדיף מלהמר על מחשב מארצות הברית באותו מחיר

Featured Replies

פורסם

היי לכולם

בסוף החודש חבר שלי טס לארצות הברית ואמור להביא לי משם מחשב נייד

אני מעוניין להשקיע עד 1000 דולר כולל הכולל( תיק עכבר שטויות דומות )למחשב

אני צריך מחשב לצרכי לימודים ולצרכי מדיה (שימוש גם לצפיית סרטים ,אבל לא הכי קריטית)

כ"כ מחשב שיהיה עמיד כמה שאפשר בנסיעות ותנודות(אני לא יודע לשמור על דברים יותר מדי)

אדם שמתעסק בייבוא מחשבים מארצות הברית אם שירות אמין ובטוח שהרבה אנשים קנו ממנו ומאוד מרוצים

הציע את ההצעה הבאה למחשב ב3600 ש"ח בתנאי שאני דואג להביא את המחשב מארצות הברית דרך החבר.

אציג את המפרט ואשמח אם תעזרו להכריע האם לקבל את המפרט או לשלוח אדם שאיננו מבין גדול לקנות לי מחשב עסקי בסכום הנ"ל

המפרט: מחשב hp 6910p חדש 3 שנים אחריות (עד אוקטובר 2011) עסקית עד הבית.

מעבד דואל קור 2. מהירות 2.1 (t8100)

זיכרון פנימי 2 ג'יגה

הארדיסק 120 ג'יגה במהירות 7200

ניתן להחליף להארדיסק 250 ג'יגה במהירות רגילה (5400) ללא תוספת תשלום.

צורב DVD

כרטיס מסך אינטל 965

רשיון למערכת הפעלה ויסטה + XP (מומלץ להתקין XP)

המחיר כולל חריטה והסבה לעברית של כל המחשב כולל תוכנות +שירות אישי

1. האם המחשב הוא מחשב טוב לא הצלחתי למצוא ביקורות עדכניות והצעות מחיר רלוונטיות האם יש איזו בעיה אם הדגם?

2.האם באמת כדאיי לי לקנות מחשב עסקי פחות חדש על מחשב מתקדם מסדרה רגילה?

3.במידה וההצעה אינה משתלמת(כלומר פער של כמה מאות שקלים מול מחשב אם אחריות בינלאומית מארצות הברית)

האם יש לכם איזושהיא המלצה למחשב בארצות הברית בדרישות שלא יהיו איתו בעיות אחריות בארץ?

4. האם יש לכם המלצות בקשר למפרט(הוספת זיכרון,איזה הארדיסק לבחור האם המהירות קריטיתוכדומה,יכולות שדרוג)

אשמח מאוד אם תעזרו לי בנושא

אני דיי נואש משעות של גלישה

פורסם

המחיר נמוך בצורה מחשידה, וודא שלא מדובר במחשב מחודש.

1. המחשב הוא טוב, איכות עסקית ומקלדת נוחה מאד לדעתי האישית. הסיבה שאתה לא מוצא ביקורות עדכניות היא שהוא כבר נחשב ישן והוחלף על ידי ה-6930p.

2.שאלה של מה חשוב לך יותר, עמידות ואיכות או מפרט גבוה. כמעט תמיד קל יותר להשיג אחריות בארץ על מחשבים עסקיים בהשוואה למחשבים צרכניים.

3. אני לא מכירה מחשבים אחרים ברמה עסקית שיכנסו בתקציב כזה עם אחריות בארץ. בסביבות ה-1000$ כבר ניתן להשיג את ה-E6400 כולל אחריות בארץ דרך דל.כמובן שסה"כ זה יצא יותר כי המחיר הזה לא כולל מיסים בארה"ב וחריטה בארץ.

פורסם
  • מחבר

יש בעיה אם זה שהדגם ישן????

התכוונתי לקנייה בחו"ל בסכום הזה??

כמה מחשב כזה שווה היום בארץ?

פורסם

התכוונתי לקנייה בחו"ל בסכום הזה??

אתה שואל או מצהיר?

בעיה? לא, אין בעיה. זו החלטה שלך האם זה חשוב לך לקבל את הטכנולוגיה החדישה ביותר או לא. אני אישית הייתי משקיעה עוד 100$-200$ בשביל מוצר מקביל באיכות עם מונטבינה ועם חיי סוללה טובים יותר אבל אין שום בעיה ב-6910p, הוא מחשב טוב.

בארץ הוא נמכר בדר"כ בין 6000-7500 ש"ח, תלוי בקונפיגורציה.

פורסם
  • מחבר

היי ממש ממש תודה רבה לב(שמתי לב לסימן הורוד) על העזרה

לא הבהרתי את עצמי טוב

בהצעה שקיבלתי ל6910 המחשב נשלח בתוך ארצות הברית וחבר שלי אחראי להביא אותו משם..

ושאלתי בפורום האם במחיר כזה אני יכול להשיג משהו הרבה יותר טוב מארצות הברית

הבנתי ממך שלא כדאי לי שאין סיכוי גדול להשיג מציאה רצינית במחיר כזה באמריקה

מהו ההבדל בין הדגם החדש לישן טכנולוגית?

כמה ההבדל רציני בהארד בין מהירות 5400 ל 7200

האם הוא שווה קיצוץ של 130 ג'יגה (יש אפשרות להרחיב הארד דיסק אחר כך?)

האם כדאי להוסיף עוד זיכרון?

לקחת XP או ויסטה?

ממש אשמח אם תעזרי לי את

או כל מי שיכול לעזור בפורום

פורסם

מכיוון שגם לי יש את האופציה לשליחת מחשה מארה"ב - יש לי מספר שאלות הן לשואל והן לעונים:

1. אשמח לקבל את פרטי הבחור שמתעסק עם הקניה מארה"ב וכל הסידורים - גם לי יש חבר שמגיע מארה"ב ויכול להביא את המחשב איתו.

2. האם יש משהו מיוחד במחשב זה שהוא יקר כל כך בארץ? איך הוא בהשוואה ל DELL INSPIRON 1525 (נראה שהדל עולה על הHP במפרט, אבל אולי בכל זאת רמת הביצועים של ה-HP יותר טובה).הדל נמכר בארץ בכמעט אותו המחיר - כ4000 ש"ח לדגם עם מעבד T8100

3. שאלה שוב לשואל - האם מערכת ההפעלה שמגיעה עם המחשב הינה עם רישיון חוקי. (אני צריך את המחשב לשימושי העסק)

תודה

פורסם
  • מחבר

היי אשמח מאוד לעזור לך ולהמליץ לך באימייל PRADELON@GMAIL.COM פשוט לדעתי אני עובר על חוקיט הפורום

כמה שאני יודע הדל הנ"ל אני מכיר מישהו שמוכר אותו בפחות מ3500 דרך ארצות הברית(יותר בכיוון ה3000)

דיברתי אם דל היום והבנתי שלא קיימת אחריות על מחשב שנקנה מחו"ל

אמשח אם מישהו יסביר לי גם האם באמת מחשב עסקיים יורת עמידים וחזקים ממחשבים רגילים...

פורסם

מהו ההבדל בין הדגם החדש לישן טכנולוגית?

ה-E6400 עובד על הפלטפורמה הנוכחית של אינטל - מונטבינה. ה-6910p הוא דגם של הפלטפורמה הקודמית - סנטה רוזה. פלטפורמה כוללת מספר אלמנטים חומרתיים ומאפשרת תמיכה בפונקציות או רכיבים משתנים. פירוט של ההבדלים והתכונות של כל פלטפורמה אתה יכול לקרוא בסטיקי בנושא או אפילו בויקיפדיה. ההבדלים ישפיעו על קישוריות, חיי סוללה, ביצועים גרפיים וכו'. בנוסף קיימות גם תכונות שונות שמתעדכנות מדור לדור ושעשויות להיות שימושיות או חסרות משמעות בהתאם לצרכים שלך (סוגי חיבורים לדוגמא).

כמה ההבדל רציני בהארד בין מהירות 5400 ל 7200

האם הוא שווה קיצוץ של 130 ג'יגה (יש אפשרות להרחיב הארד דיסק אחר כך?)

זה תלוי בהארד דיסק הספיציפי עליו מדובר ובגורמים נוספים כגון נפח. אני הייתי לוקחת את הדיסק המהיר שכן במילא אין דבר כזה נפח אחסון מספק ותמיד אני מוצאת את עצמי עם הארד דיסק מלא ללא קשר לגודלו ונאלצת להשתמש בכוננים חיצוניים.

האם כדאי להוסיף עוד זיכרון?

ב-XP ממש אין צורך, בויסטה זה יעבוד בסדר גמור על 2gb, אם אתה כבר בארה"ב לא יזיק לקנות עוד ג'יגה כי זה בערך חצי מחיר שם ובמילא נורא זול. כך או כך זה לא קריטי.

לקחת XP או ויסטה?

זו באמת שאלה של העדפה אישית.

דיברתי אם דל היום והבנתי שלא קיימת אחריות על מחשב שנקנה מחו"ל

לא מדוייק, זה תלוי בדגם. בכל מקרה אחריות על חלקים בלבד יש על כל מחשבי דל שנקנו בארה"ב ומשווקים גם בארץ. לעוד אינפורמציה קרא את הסטיקי על יבוא מחשב מארה"ב.

אמשח אם מישהו יסביר לי גם האם באמת מחשב עסקיים יורת עמידים וחזקים ממחשבים רגילים...

כן, הם באמת יותר עמידים וחזקים.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לך החלטתי ללכת כנראה על העסקה ממה שהבנתי ההצעת מחיר שווה מאוד והמחשב דיי טוב

אם יש לך או למישהו שקורא את הודעה

המלצות אזהרות והערות מועילות אני מאוד ישמח אם יכתוב

גם אם הם לא נשמעות הכי רלוונטיות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים