פורסם 2003 ביוני 2822 שנים מחבר מממממטוב נראה לי שסיבכתי את הענייןחחחחיש לי אפשרות בביוס להעלות את הבאסזה מתחיל שם מ 133העלתי ל 150 ככהאבל אחרי כמה דקות הוינדווס הודיע משהו על זיכרוןאז נכנסתי עוד פעם לביוס וראיתי שיש שם יחס עם הזיכרוןאז זה היה AUTO על 2.5הורדתי ל 2ועשיתי שיגיע בזיכרון ל 333 וזה היה בערך 160 במעבדולא עלה הוינדווסאז תסבירו לי כללי מה אני צריך לעלות ואיך אוליי ננסה מחרחחח
פורסם 2003 ביוני 2922 שנים איזה זכרונות יש לך? מה היחס בין המעבד לזכרון במקור והאפשרויות שינוי שלך? בין הדברים שיכולים לעזור לך זה להעלות את המתח
פורסם 2003 ביוני 2922 שנים מחבר יש לי סטיק אחד של זכרון 512MB אם אני לא טועה 333 MHZ האפשרות ברירת מחדל זה AUTO ויש לי שם או 2.0 או 2.5 אפשר גם להעלות מתח (זה ה CPU VCORE?) אתה יכול להגיד לי מה זה נותן העלאת מתח ולא באס.. וכמה זה נורמאלי להעלות וכללי על אוברקלוקינג קצת כי המדריך לא ממש מסביר מה כדאי להעלות ואיפה המגבלויות וכל מיני כאלה קצת הסברים בקשה
פורסם 2003 ביוני 3022 שנים ה2.5 לזכרון זה הCAS אן הRATIO? מתח נותן לך להמשיך להמהיר את המעבד במקום שהוא נתקע, הוא גם גורם לו להתחמם יותר
פורסם 2003 ביוני 3022 שנים מחבר אני לא יודע מזה CAS או RATIOפשוט שמעלים את המהירות של הבאס אז המהירות עבודה של הזיכרון גם עולהואם אני מוריד את זה ל 2 אני יכול להעלות ליותר את המעבד בלי שהזיכרון יעבור את המהירות באס שלוCAS \ RATIOתסביר בקשה
פורסם 2003 ביוני 3022 שנים RATIOהיחס מהירות של הזכרון למעבד. כנראה ב2.5 מהירות הזכרון היא פי2.5 ממהירות הבאס. כלומר הבאס על 100 והזכרונות על ה250
פורסם 2003 ביוני 3022 שנים מחבר כןהבאס של המחשב על 133והזכרונות על 333מה אתה מציע לי להעלותמתח \ באס ?ומה לעשות X2 או X2.5 ?
פורסם 2003 ביוני 3022 שנים אם קודם אתה רוצה לראות כמה אתה יכול עם המעבד אז שים את הזכרון במצב שהוא לא מפריע לך ואם אתה עדיין נתקע בשלב מסויים תעלה את המתח (VCORE) כל פעם באפשרות אחת ותבדוק אם יש יציבות. ככה כשתגיע למקסימום תבדוק אם המצב הזה מניב תוצאות טובות יותר מאשר מעבד חלש יותר והזכרונות ב2.5
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.