פורסם 2008 בדצמבר 316 שנים אוקי אז ככה...מההתחלה קניתי ויסטה בגלל הכרטיס מסך שלי (hd 4870 ) כי רציתי להפעיל משחקים על DirectX 10עכשיו בגלל שיש לי 4 גיגה ראם וקניתי דיסק שידרוג ל-xp שזה ויסטה 32 ביט אני מנצל רק 3.25 גיגה ראם.אז אתם ממליצים לעשות דאונגרייד ל xp או להישאר עם הויסטה.יש הבדל גדול בין DirectX 10 ל 9?כי זאת הסיבה היחידה שבגללה קניתי תויסטה...ועוד משהו אחד.... כאשר אני יתקין תויסטה הקבצים הישנים שלי ימחקו?תודה,שגיא
פורסם 2008 בדצמבר 316 שנים גם הXP 32 (שזה כנראה מה שיש לך) לא יכול לנצל 4GB זיכרון.רק גרסאות 64BIT של המערכות הפעלה האלו יכולות לנצל 4GB מלאים או יותר.אם אני לא טועה אתה יכול להתקשר למיקרוסופט ולקבל ללא תשלום נוסף דיסק עם גרסאת 64BIT של הויסטה שברשותך.
פורסם 2008 בדצמבר 316 שנים מחבר גם הXP 32 (שזה כנראה מה שיש לך) לא יכול לנצל 4GB זיכרון.רק גרסאות 64BIT של המערכות הפעלה האלו יכולות לנצל 4GB מלאים או יותר.אם אני לא טועה אתה יכול להתקשר למיקרוסופט ולקבל ללא תשלום נוסף דיסק עם גרסאת 64BIT של הויסטה שברשותך.ה xp הוא 64 ביט (ראיתה בהדלקה של המחשב נראה לי.עכשיו יש הבדל גדול בין DirectX 10 ל 9??אם אני יתקין xp הכל ימחק מהמחשב ?אההה ואני לא יקבל מהם 64 בגלל שזו גרסת סטודנטים..אשמח אם תענו לי על השאלות
פורסם 2008 בדצמבר 316 שנים לא בדיוק הבנתי איזה מערכת הפעלה יש לך כרגע.בכל מקרה אם יש לך ויסטה ואתה רוצה לחזור ל XP אתה צריך לעשות התקנה נקייהאם זה הפוך אתה יכול לשדרג.
פורסם 2008 בדצמבר 316 שנים מחבר לא בדיוק הבנתי איזה מערכת הפעלה יש לך כרגע.בכל מקרה אם יש לך ויסטה ואתה רוצה לחזור ל XP אתה צריך לעשות התקנה נקייהאם זה הפוך אתה יכול לשדרג.אני צריך להוריד גרסה לxp תוכל לפרט יותר על ההתקנה נקיה?
פורסם 2008 בדצמבר 316 שנים התקנה נקיה זאת ההתקנה הרגילה מדיסק, מפרמט מחיצה ומתקין רגיל את מערכת ההפעלה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.