פורסם 2008 בדצמבר 216 שנים שלוםתוכלו להמליץ לי על מחשב טוב לאנשי עסקים משהו באזור ה15" או 14" העיקר שלא יהיה כבד שלא יתחמם ויעבוד עם רשת אלחוטית בצורה טובהאין הגבלת מחיר כי אני מעדיף להשקיע עכשיו אפילו 9 אלף שקל ולצאת עם משהו טוב לכמה השנים הקרובותתודה מראש על העזרה.
פורסם 2008 בדצמבר 316 שנים כאשר אין תקציב והשימושים הם כוללים הייתי ממליץ על הנייד הזה:http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2013מעבד חזק סדרה P3 גיג'ה זיכרון 320 גי'גה הארד דיסקרמקולים מצויניםאם הייתי קונה את המחשב הזה באופן עצמאי הוא בהחלט היה מחליף את הנייח שלי חוץ ממשחקים כבדים כגון COD5 CRYSIS וכאלהאני חושב שהמחשב הזה יכול להמודד כמעט עם כל דבר שמחשב שולחי טוב יכול להתמודד איתו.
פורסם 2008 בדצמבר 316 שנים שלוםתוכלו להמליץ לי על מחשב טוב לאנשי עסקים משהו באזור ה15" או 14" העיקר שלא יהיה כבד שלא יתחמם ויעבוד עם רשת אלחוטית בצורה טובהאין הגבלת מחיר כי אני מעדיף להשקיע עכשיו אפילו 9 אלף שקל ולצאת עם משהו טוב לכמה השנים הקרובותתודה מראש על העזרה.מה אתה הולך לעשות עם המחשב?מה היישומים שלך?
פורסם 2008 בדצמבר 316 שנים מחבר השימושים הם ממש מינימליםדברים כמו OFFICE אינטרנט ומייללא צריך משחקים לא צריך לראות סרטים אפילו לא לשמוע מוזיקהרק צריך שיהיה מספיק חזק כדי לשים גם תוכנות ניהול DB ודברים מסוג זה
פורסם 2008 בדצמבר 316 שנים לא נראה שיש לך צורך בכרטיס מסך נפרד, מסך מבריק, רמקולים סבירים או יציאות כמו HDMI. תסתכל על מחשבים עסקיים, ובמיוחד אם אתה מוכן להוציא הרבה כסף ומצפה בתמורה למחשב עמיד ואיכותי שיחזיק מעמד לכמה שנים. 14.1" זה גודל מומלץ בהרבה לדעתי מ-15.4". המתחרים העיקריים בקטגוריה כרגע הם:Lenovo T400Dell E6400HP 6930pהמחשבים הללו עמידים ועם איכות בניה טובה, מציעים מסך מאט (למניעת השתקפויות - לרוב עדיף לשימוש עסקי) ויש להם אפשרות למסכים ברזולוציה גבוהה אם זה משהו שאתה רוצה. אני הייתי הולכת על הלנובו בעיקר בגלל חיי הסוללה המעולים. במצב כזה של "אין תקציב" אתה יכול גם לשקול מחשבים קטנים יותר וניידים יותר ב-12.1"-13.3".
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.