פורסם 2008 בדצמבר 217 שנים קניתי את ערכת ה Xclampהיום עקבתי אחראי ההוראות...פירקתי, הרכבתי...ובום!! עובד!!!אני מאושר, ;Dלמי שיש טבעת המוות רצוי לנסות את הפיתרון הנל לפני שזורקים את הקונסולה לפח
פורסם 2008 בדצמבר 517 שנים מחבר עשיתי חצי ממה שאמרת לי קניתי את הברגים מ EBAY ועקבתי אחרי ההוראות שיש ברשת . וקריקין... מיצידי שהבעיה תחזור! אתה לא קולט איזה כייף היה לתקן את זה לבד! ;D את ההרגשה הטובה שעשיתי ותיקנתי פאקינג אקסבוקס לבד זה שווה הכל! ;D מצידי שישרף מחר שוב...אני את שלי עשיתי אבל אני באמת רוצה להודות ל David32 שעזר לי ונתן לי כמה עצות שהצילו לי את הבוקס.
פורסם 2008 בדצמבר 617 שנים איי אחרי שאני פחות או יותר כשלתי בתיקון (למרות שזה בסוף החזיק לאיזה שבוע וחצי) אני שמח לראות שלאנשים אחרים זה כן עבד (: מזל טוב
פורסם 2008 בדצמבר 617 שנים זה משתנה מקונסולה לקונסולה, אני עשיתי את התיקון ובנתיים מחזיק כבר חצי שנה (בטח מחר יחזור :'()
פורסם 2008 בדצמבר 617 שנים איי אחרי שאני פחות או יותר כשלתי בתיקון (למרות שזה בסוף החזיק לאיזה שבוע וחצי) אני שמח לראות שלאנשים אחרים זה כן עבד (: מזל טוב הייתה לו שגיאה אחרת משלך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.