עבור לתוכן

צריך המלצה לגבי PS3

Featured Replies

פורסם

היי לכולם

אני מעוניין לרכוש PS3 הידע שלי ממש מועט בנושא זה פעם ראשונה שאני רוכש קונסולה

שאלה ראשונה האם כדאי לקנות בארה"ב אני בעוד חודש טס לשם האם המכשיר יתאים לישראל?

שאלה שנייה האם יש יתרון בלרכוש מכשיר בישראל לעומת חו"ל והאם יש פער מחירים ?

יש לי LCD 32 של סמסונג האם זה יספיק לשחק בPS3 או שצריך לרכוש מסך גדול יותר?

אהה וראיתי שיש כל מיני דגמים של הארד דיסק מה ההבדל והאם יש הבדל במכשירים?

בתודה מראש

פורסם

לדעתי כדאי לקנות מחול , זה יוצא הרבה יותר זול מהארץ , רק תדאג להחביא את זה של יקחו ממך מכס (נראה לי 30 % מכס) והמכשיר מתאים לישראל.

היתרון בלרכוש מכשיר בארוץ הוא רק השנה של האחריות , אם אתה קונה מארהב לא יהיה לך אחריות בארץ. הLCD תספיק , אפשר לשחק על כל טלויזיה שיצאה בעשר שנים האחרנות לפחות, ההארד דיסק זה שביל לשמור שמירות של משחקים או סרטים ושירים , לדעתי מספיק 40 אבל אם אתה קונה בארהב אז לך על 80..

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובה

האם כל הדגמים נגיד של ה80 שהמלצת זהים או שיש כל מיני גירסאות וראיתי גירסה של 160 עכשיו במבצע שווה לקנות עולה 600$

פורסם

הדגמים שונים זה מזה בעיקר בנפח ובתאימות לאחור - שני הדגמים שנמכרים באופן רשמי (אחד של 80GB ואחד של 160GB) לא תומכים בכלל במשחקי PS2 אך תומכים באופן מלא במשחקים של PS1. הנה טבלת השוואה בין כל הדגמים של ה-PS3:

http://www.joystiq.com/2008/08/26/tabulator-comparing-the-playstation-3-skus/

מצד שני, זה לא אומר שניתן להשיג את הדגמים הישנים וכרגע יש מלאי די גדול של קונסולות בנפח 40GB (שגם הן לא תומכות במשחקי PS2) בארץ ולפעמים גם ב-EBAY, המחיר קצת יותר נמוך מהדגמים החדשים.

פורסם
  • מחבר

בתור אחד שלא היה לו לפני PS2 אז אני מניח שאין חשיבות שתהיה לי תאימות לאחור הרי את המשחקים אני אקנה ישר לPS3

מהטבלה שננת קישור אלייה אני מבין שהבדל בין 80 ל160 זה בסה"כ 100$ לא הפרש כזה נורא

אממ שאלה דחופה חברה שלי טסה מחר לגרמניה האם שווה להביא מאירופה את המכשיר או שהמחיר דומה והאם מישהו יכול להמליץ לי חנויות שם או אתרים בנושא

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים