עבור לתוכן

המחשב עובד מאוד לאט אני משתגע!

Featured Replies

פורסם

יש לי ווינדוס 2000 וזה קרה אחרי שהתקנתי את הווינדוס UPDATE האחרון. פשוט דפק לי את המחשב. אני לא בטוח אבל שזה בגלל האפדייט, יש לי איזה משהו שרץ במחשב ברקע שנקרא 2~ והוא נמצא ב-STARTUP ואני כל הזמן מוחק אותו והוא חוזר. גם כל הזמן שאני מנתק את האינטרנט המחשב אומר לי ש-WWW.SYMANTEC.COM צריך את החיבור ואני בכלל לא גולש או משתמש באיזשהי תוכנה שצריכה אינטרנט כשאני מכבה אותו. עכשיו כותב לי עוד כל מני אתרים חוץ מסימנטק. אגב אין לי אנטיוירוס מותקן :-\ הבעיה העיקרית שלי זה שהמחשב פועל פי 10 יותר לאט מבד"כ ורואים את זה במשחקים שתמיד פעלו אצלי חלק ועכשיו הם מקרטעים רצח (לא שיניתי שום הגדרות).

פורסם

וירוס, 99.9% בטוח.

תתקין אנטי-וירוס.

פורסם
  • מחבר

תודה AMIRAM. המספרים המעצבנים האלה שעושים לי את המחשב איטי הם באמת וירוסים 1~ 2~ 3~ 4~... מצא לי אותם. יש לכם אולי המלצה לאנטי וירוס? הנורטון פשוט מעצבן אותי כי כשהתקנתי אותו הוא עשה לי כל RESET שעשיתי שעתיים את ה-SAVING SETTINGS. הבנתי שה-SP4 מתקן את זה. מה אתם אומרים כדאי לי להתקין?

פורסם

אצלי כנ"ל!

שמתי לב שלהרבה חברה יש עכשיו בעיות עם וירוסים..

איזה אנטי וירוס הוא ההכי טוב!?

פורסם

אני משתמש בנורטון 2003 אבל בזמן האחרון הוא לא עוצר את כל הוירוסים באימייל

הם לא מזיקים אם לא פותחים אותם, אבל הוא לא מזהה ומוחק את כולם בזמן שהדואר מגיע

פורסם

אני ממליץ על על ה AVG ANTI-VIRUS 6.0 והוא בחינם !!

לי היה אותו והוא ממש מעולה ניתן להוריד אותו WWW.GRISOFT.COMכאן

פורסם

אני ממליץ על התוכנה FIX IT UTILITIES 4.0

היא לא רק סורקת את המחשב שלך מפני וירוסים אלא היא גם עושה מלא פעולות אחרות שעוזרות למחשב ועושות אותו מהיר יותר

אני משתמש בתוכנה והיא עושה לי את כל מה שאני צריך!!

פורסם

אם זה לא עובד וגם אם זה עובד מומלץ לעשות פירמוט ל C האמת שאתה יכול לעשות פירמוט לכל ההארד דיסק זה לא יזיק במיוחד אם יש לך קבצים חשובים או הורדות שיורדות במשך חודשיים ;D

והמלצה לאנטיוירוס שלי: נורטון SYSTEM WORK 2003 אומנם לא חינם (דאאאאאאאאא :P ) אבל טוב..........

יש בו הכל (אנטי וירוס , בודק שגיאות, איחוי, ועוד כל מיני שטויות שכאלה...)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים