פורסם 2008 בדצמבר 216 שנים נגיד יש איזו תוכנה שהיא ברוסית, אז במהלך ההתקנה הכל רשום או ג'יבריש או "?????????" (סימני שאלה) וגם לקרוא INFO וקבצי READ ME לא יכול ברוסית.. וכן אני חייב שהוינדוס יהיה בעברית, אבל רוצה שיתמוך גם ברוסית חוץ מאנגלית שתומך.. יש פיתרון? תודה מראש! ???
פורסם 2008 בדצמבר 216 שנים מחבר אז זהו שכל מה שקשור לרוסית מסומן שם ב- וי.. ועדיין לא רואה רוסית :s05:
פורסם 2008 בדצמבר 216 שנים מחבר ניסיתי אתמול לשנות את זה לרוסית ואז הוא ביקש ממני דיסק של וינדוס.. הכנסתי והוא העתיק קבצים ועשיתי רסטרט..אכן ראיתי קבצים ברוסית אבל גם הרבה דברים שהיו כתובים אצלי בעברית, הם הפכו לסימני שאלה.. מוזר ]=
פורסם 2008 בדצמבר 216 שנים מחבר אז זה אומר שבוינדוס שיש לי עכשיו בעברית, אני לא אוכל לקרוא קבצי INFO והתקנות ברוסית? אלא אם כן זה יבוא על חשבון העברית?
פורסם 2008 בדצמבר 216 שנים מחבר לחזור על זה שוב ?אך איך אני יכול להמיר תוכנה שהיא ברוסית או משחק? :s05:
פורסם 2008 בדצמבר 216 שנים אין תמיכה גם לרוסית וגם לעברית במקביל ב windows.לא הגיוני, אצל ההורים שלי רוסית ועברית חיים ביחד בלי שום בעית בVista.
פורסם 2008 בדצמבר 216 שנים השאלה אם הם מסתכלים על תוכן שהוא לא Unicode כמו הבחור פה (האימרה הכללית של Multicore נכונה רק למצב הזה, לא לעבודה כללית עם חלונות)..
פורסם 2008 בדצמבר 216 שנים מחבר תוכנה או משחק כנראה שלא, אבל קבצי טקסט אפשר.אז נראה לך הגיוני שאני אצטרך לקרוא קובץ INFO של משחק או תוכנה ברוסית אך תהיה לי התקנה של "עיוור".. כשהכל בסימני שאלה :-\
פורסם 2008 בדצמבר 216 שנים לי ? לי זה ממש לא משנה תכלס. בכל מקרה, קבצי NFO (אם לזה התכוונת) אפשר להמיר ל Unicode.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.