פורסם 2003 ביוני 2822 שנים יש לי כרגע כרטיס קול on board שנקרא Avance'97במחשב הישן יש לי כרטיס PCI: Creative VIBRA128תנו את דעתכם רק אם אתם באמת מבינים משהו בנושאאיזה מהם יותר טוב ??כי אישית אני לא מרוצה מהכרטיס און בורד הזה נראה לי שהוא לא שווה, לעומת זאת הויברה 128 דיי ישן...אבל מי יודעתודה
פורסם 2003 ביוני 2822 שנים קודם כל בתור התחלה תשנה את הכותרת למשהו יותר עניני,הCreative Vibra הוא לא רע ויכול לנצל טוב מאוד רמקולים של 2.1, לאומת זאתהAvance'97 ממש לא איכותי ושמעתי שהוא עושה הרבה בעיות אם הדיריברים.קיצר תחזור לCreative Vibra הישן והטוב.
פורסם 2003 ביוני 2822 שנים מחבר איפה משנים את הכותרת?זה היה הפוסט הראשון לי בפורום כאןבמקרה באה לי הבעיה הזאת אז אמרתי אני אשאל פה..
פורסם 2003 ביוני 2822 שנים מחבר אה ואגב אין לי מושג מה אלה רמקולים 2.1אני משתמש באוזניות Plantronics Audio 90
פורסם 2003 ביוני 2822 שנים יווו תראד של גאוניםגם אני רוצהבחיאת ילד תקרא את חוקי הפורום ותכתוב כותרת נורמליתזה שאלה שכל אחד יכול לענות לך לא צריך להביןאם אתה חושב שרק "מבינים" יכולים לענות על זה סימן שאתה לא יודע הרבה...
פורסם 2003 ביוני 2822 שנים מחבר אני באמת לא מבין הרבה בחומרה, במיוחד לא באודיו...זה למה אני שואל... אז אולי תיתן תשובה יותר עניינית .. תודה
פורסם 2003 ביוני 2822 שנים יווו תראד של גאוניםגם אני רוצהבחיאת ילד תקרא את חוקי הפורום ותכתוב כותרת נורמליתזה שאלה שכל אחד יכול לענות לך לא צריך להביןאם אתה חושב שרק "מבינים" יכולים לענות על זה סימן שאתה לא יודע הרבה...למה אתה יורד עליו ? מה הוא כבר עשה לך ? לא כולם פה גאונים כמוך ... :-Xאם אין לך משהו מועיל להגיד פשוט אל תגיד כלום.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.