פורסם 2003 ביוני 2822 שנים אם תוכל לכתוב מדריך משלך איך לעשות את זה או לתת קישור לאתר שיש בו מדריך אני בטוח שכל חברי האתר ישמחו
פורסם 2003 ביוני 2822 שנים אם אתה רוצה ללכת על פרוייקט קצת יותר מסובך אבל גם מעניין עם נוריות הHD אפשר לעשות את זה http://www.metku.net/index.html?sect=view&n=1&path=mods/vilkkuvalot2/index_eng
פורסם 2003 ביוני 2822 שנים מחבר ^DarK-MinD^ כנראה שלא קראת את הכל פה כתבתי שהיציאה על הלוח של ה HDD תפוסה כבר.... אז אני לא יכול לבצע את המוד הזה תודה בכ"ז
פורסם 2003 ביוני 2822 שנים היציאה תמיד תפוסה עד שאתה מושך את החוט ומחבר שם מעגל תכין עוד כמה חורים ליד הלד המקורי ותהיה לך מצגת כל פעם שהארדיסק עובד
פורסם 2003 ביוני 2822 שנים מחבר אבל חיברתי כבר את הלד למקום יותר יפהיש לי תצוגה עם 2 לדים כחולים בפאנל הקדמי של המארזוהם מכוסים בפלסטיק שקוףאז בינהם הוספתי את ה HDD LEDוזה יוצא צבא ורוד-אדום כל פעם שהוא קוראיותר מעניין ;D
פורסם 2003 ביוני 3022 שנים כן... גם אני חשבתי על חיבור 2 לדים ללוח ועכשיו ביאסתם אותי שאי אפשר... כל כך מתאים למארז שלי איזה מוד חמוד עם לדים הוספתי תמונה של המארז עם הרעיון למוד מקווה שתבינו מה דעתכם ?
פורסם 2003 ביוני 3022 שנים אפרופומישהו יודע איזה מתח הלוח מספק ללד של HDD?בשבל לדעת איזה לק לקנותחשבתי סגול אבל הם דורשים 5Vואני לא יודע אם זה יתאיםמה דעתכם?
פורסם 2003 ביוני 3022 שנים מחבר לפי מה שאני הבנתי יש אפשרות לבנות איזה מעגל שיעבוד עם כמה לדיםאבל הוא ייקבל כח ממקור אחר לא מה HDD LEDויהיה מחובר ל HDD LED כדי לקבל רק מידעכמו הרעיו שהציעו : http://www.metku.net/index.html?sect=view&n=1&path=mods/vilkkuvalot2/index_engאז אוליי אפשר לעשות איזה מעגלולקחת חשמל אפילו ממקום אחר על הלוחלמשל מהיציאת FRONT USBאו משהו כזהרעיונות אנשים ;D
פורסם 2003 ביוני 3022 שנים למה FRONT USB שמתי לב אתה לא ממש אוהב את הלוח שלך חחח:lol::lol::lol::lol: למה לא לקחת את החשמל מהספק ? שחור=הערקה אדום = 5V צהוב = 12V ;D
פורסם 2003 ביוני 3022 שנים אנשיםמה דעתכם על הריון למוד שחשבתי עליויצא יפה?עם לדים סגולים ..?מה דעתכם ?
פורסם 2003 ביוני 3022 שנים זה מה שקורה כשמקלידים מהר ולא מסתכלים על מה לוחצים ;D ;D 8) נו אנשים,מה דעתכם על ה מוד הקטן שחשבתי שם.... יכול להיות יפה... בקרוב אדווח עם תמונות
פורסם 2003 ביוני 3022 שנים תגידו, זו איזה פעם שלישית או רביעית שאני שואל כאן בפורוםמשהו יודע איזה מתח מספק הלוח ללד של ה HDD??
פורסם 2003 ביוני 3022 שנים מה פתאום 1.5, שום לד לא היה מאיר טוב....לשלי מחובר לד כחול = 3.5 וולט והוא מאיר חזק מאוד...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.