פורסם 2003 ביוני 2822 שנים אוקייהשאלה שלי היא אם אפשר לחבר 2 לדים לחיבור הזה?יש לי לד אחד שמחובר לשםאבל אם אני אחבר 2 זה לא יידרוש יותר מתח או זרם או מה שזה יהיה?אם אפשרי אז באיזה צורה לחבר אותם שזה יעבוד הכי טוב?אם לא אפשרי.. רק תגידו
פורסם 2003 ביוני 2822 שנים Zה אפשרי אבל המתח החלש שיגיע לשני הלדים ביחד יהפוץ את כל העניין ללא אפקטיבי
פורסם 2003 ביוני 2822 שנים אם אתה רוצה שאותו לד שאתה רוצה לחבר שגם הוא יהבהב כמו הלד של הדיסק קשיח תצטרך לפצל מהחיבור ואז עוצמת הלדים תיחלש..
פורסם 2003 ביוני 2822 שנים מחבר אין אף אפשרות או רעיון שזה יעבוד טובמשהו להגביר את הזרם או משהו כזה?או צורת חיבור(מקבילי\טור)או מה שזה יהיהכלום לא יעזור?
פורסם 2003 ביוני 2822 שנים עוצמת הלדים לא תחלש וזה בדיוק הבעיהאסור לחבר 2 לדים לחיבור ה-Hdd כי החיבור הזה לא בנוי לעמוד בהספק של שני לדיםזה יכול לגרום לך לנזק בלוחממש לא מומלץ
פורסם 2003 ביוני 2822 שנים אם תחבר בחיבור טורי אז עוצמת הלדים תהיה חלשה יותראם תחבר בחיבור מקבילי יכול להיות שהלוח לא יעמוד בהספק שלהדים ידרשו וזה יגרום נזק ללוח :\
פורסם 2003 ביוני 2822 שנים מחבר תראו מה הבעיה שלי..יש לי את החיבור של ה HDD LEDעכשיו.....המארז שלי בנוי ככה שיש לו 2 לדים כחולים יפים מחוברים בחיבור למולקס רגילועליהם יש כזה פלסטיק שכולו זוהר מהםהרעיון שלי היה לעשות עוד חור בינהםולהכניס שם לד שיהיה מחובר ל HDD LEDעשיתי את זה וזה פועל יפהאבל.. עדיין יש לי לד במארז שכתוב מתחתיו HDD LEDוהוא סתם לא פעילאז חשבתי לחבר את שניהם ביחד..למישהו יש רעיון \ הצעה \ משהו מה לעשות עם הלד המקורי של המארז ל HDD?
פורסם 2003 ביוני 2822 שנים אם לשני הלדים יש מתח עבודה שונה אז ז ה עם המתח הגבוה יותר יכבה לחלוטין ורק השני יעבוד.
פורסם 2003 ביוני 2822 שנים מחבר אמרתם במדריך אוברקלוקינג באתר שאפשר לכל דבר לעשות אי אפשר להעלות את הזרם של ה HDD LED :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: תציעו לי מה לעשות עם הלד המקורי של המערז תהיו יצירתיים
פורסם 2003 ביוני 2822 שנים אני לא מבין למה אתה פשוט לא מחבר חיבור אחד של HDD ללוח ועוזב את השני בשקט...אם אתה כלכך רוצה שהוא יפעל אתה יכול לקחת מתח מהספק
פורסם 2003 ביוני 2822 שנים מחבר כיייי........ תראה!יש לי לד במארזכתוב מתחתיו HDDוהוא לא עושה כלווווםוזה סתם עומד שם..אז אם למישהו יש רעיון יפה מה לעשות איתו.. למה לא?!פשוט חיברתי לד אחר שאני עשיתי ללוח כבר..מבין?
פורסם 2003 ביוני 2822 שנים יש לי רעיון.. בעיקרון אתה יכול להוסיף מתחתו עוד 4-5 לדים (אדום אחרי זה צהוב ואז ירוק)שיעמדו בצורהםםםםםםכככהואז לעשות מעגל שיחבר אותם ל LPT/COM ולעשות מזה מוד לדים רצים לווינאמפ... ואם לא אז פשוט תעשה מעגל שעושה את הלד רגיש לרעש ואחרי זה תחבר לספק אבל בשביל שניהם אתה צריך ידע באלקטרוניקההיי. ביקשת יצירתיות.. [;
פורסם 2003 ביוני 2822 שנים מחבר את הראשון שמתחבר ל LPT אני יודע איך עושים ויש לי מדריך לזה רק שאני רוצה לשמור את היציאה הזאת למסך LCD שאני מתכנן ואת השני זה דיי מסובך נשמע.. יש למישהו מדריך איך לעשות אם יש כזה בכלל תודה על הרעיונות בכ"ז ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.