פורסם 2003 ביוני 2822 שנים הנה תמונה להמחשת המצב. שימו לב שאני פתחתי רק שני חלונות של IE.נ.ב. אני משתמש במעטפת ASTON ולא במעטפת של EXPLORER
פורסם 2003 ביוני 2822 שנים גם Explorer וגם IExplorer לוקחים אצלי בערך 20MB ב-RAM ועוד קרוב ל-20 בוירטואלי עם חלון אחד פתוח :-\
פורסם 2003 ביוני 2822 שנים מחבר טוב אז אותי זה מטירד ומכיוון שאין לי יותר מדי זיכרון גם ככה אולי תמליצו לי על איזה דפדפן חדש?רק לא על מוזילה שהוא לא נוח ומעצבן
פורסם 2003 ביוני 2822 שנים ככה זה אצל כולם ונראה לי שכול הדפדפנים לוקחים הרבה זיכרון וירטולאי,איפלו יותר מהexplorer
פורסם 2003 ביוני 2822 שנים טוב אז אותי זה מטירד ומכיוון שאין לי יותר מדי זיכרון גם ככה אולי תמליצו לי על איזה דפדפן חדש?רק לא על מוזילה שהוא לא נוח ומעצבןתנסה את זה, אני משתמש בוא ואין לי תלונות .http://www.crazybrowser.com/download.htm
פורסם 2003 ביוני 2822 שנים יש גם את avant browser אבל לפי מה שאני יודע הוא הרבה יותר כבד מexplorer אבל נסה בכל זאתwww.avantbrowser.com
פורסם 2003 ביוני 2922 שנים אני לא יודע בקשר ל IEXPLORER אבל אני משתמש רק ב AVANT BROWSER והוא ממש מצוין
פורסם 2003 ביוני 3022 שנים AVANT הוא אקספלורר רק משופר. יש בו את אותם באגים ואותם דברים מעצבנים. אני משתמש במוזילה בגלל התקלה של הקריסות באתר הנ"ל ומאז דווקא הוא מוצא חן בעיני, כיף למרוד במיקרוסופט
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.