פורסם 2003 ביוני 2822 שנים טוב לדעתי הכותרת אומרת את הכל.יום אחד מצאתי את האתר http://www.shatteredweb.com וראיתי איזה אתר מצויין זה למדבקות מארז.תכנסו שם ותראו, יש שם כל מיני צבעים כשהברירת מחדל היא כסף חרוט.אפשר לחסוך במחיר משלוח, וגם אם עושים הזמנה של הרבה מדבקות אז יש הנחה די גדולה.עריכה: מי שמעוניין שישלח אליי מייל: david_brai@hotmail.com
פורסם 2003 ביוני 2822 שנים מי שמעוניין שישאיר טלפון וכתובת לבן אדם בפרטי ואיזה מדבקה הוא רוצהמה יעזור לך שכל אחד יקפוץ ויגיד אני... מי שרוצה יאללה תביאו פרטים
פורסם 2003 ביוני 2822 שנים למה לא לקחת את התמונות מהאתר ולקנות נייר מדבקות? מקסימום אם ההגדלה לא יוצאת משהו עורכים את הפינות
פורסם 2003 ביוני 2822 שנים למה לא לקחת את התמונות מהאתר ולקנות נייר מדבקות? מקסימום אם ההגדלה לא יוצאת משהו עורכים את הפינותאוקיי חחח ניסיתי זה יוצא גועל נפש.האמת שאני לא רוצה מדבקות זה נראה לי סתם , ומכוער על המארז , מה שכן אני אשמח לאיזה Case Badge מקצועי !למישהו יש רעיון....?
פורסם 2003 ביוני 2822 שנים מחבר אוקיי חחח ניסיתי זה יוצא גועל נפש. האמת שאני לא רוצה מדבקות זה נראה לי סתם , ומכוער על המארז , מה שכן אני אשמח לאיזה Case Badge מקצועי ! למישהו יש רעיון....? אתה יכול להסביר לי בדיוק מה זה Case Badge, או אפילו יותר טוב, לתת תמונה
פורסם 2003 ביוני 2822 שנים Case Badge הם צבעוניים יותר והרבה יותר יפים אתר עם מלא מדבקות שכאלו. עריכה : חחחחחחח מצאתי את הסמלון שלי כאן :D אז לקחתי אותו מאיזה אתר נידח ... ;D
פורסם 2003 ביוני 2922 שנים אתם התבלבלתם, מה שהבנאדם שפתח את הת'רד מציע זה מדבקות (או מה שזה לא יהיה) גדולות למארז, ואתם מתחילים לספם ולדבר על משהו אחר.אני מעוניין תלוי כמה צריך להוסיף כמשלוח...?
פורסם 2003 ביוני 2922 שנים לפי האתר הבנתי שהם עושים משלוחים לישראל . לארה"ב דמי המשלוח הם בסביבות ה 4$ , שלחתי אליהם אימייל , ושאלתי כמה יעלה לארץ ... מחכה לתשובה
פורסם 2003 ביוני 2922 שנים והרי ידיעה שהגיעה זה עתה :Yes. We deliver worldwide. We have a flat rate shipping up to 10 appliques for $4.25קיבלתי תשובה מהאתר , הם אומרים שהם עושים משלוחים לכל העולם , כולל לישראל , בעלות של 19 ש"ח משלוחלעד 10 מדבקות . לפי דעתי , שווה 8)
פורסם 2003 ביוני 2922 שנים למה 9 דולר ?אם מתחלקים בדמי משלוח , בהנחה שיהיו 5 קונים , כל אחד משלם דמי משלוח פחות מדולר + מדבקה גדולה (7$) = 7.85$ - 34 ש"ח .אם יהיו יותר קונים , דמי המשלוח יירדו עוד יותר .
פורסם 2003 ביוני 2922 שנים אם המחירים כאלו לא נוראיים אולי אני גם ארצה. מהם המידות של זה? כתוב מספרים אבל לא כתוב סוג מידה באף מקום. ראיתי באתר מסויים שביקשו מהם שיעשו את הסמל של האתר כמדבקה, האם הם יעשו ציור אומנותי שלי גם?
פורסם 2003 ביוני 2922 שנים יש להם CASE BADGE ? אני רוצה אחד....ומדבקות....זה בא שקוף כאילו ?אני רוצה לראות איך זה יוצא...אם זה הציור על לבן אני ממש לא רוצה !
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.