עבור לתוכן

מעמד ל- G25

Featured Replies

פורסם

קניתי את הנ"ל ואני מעוניין לקנות לו מעמד. ישנם כמה אופציות:

- playseat: כיסא באקט + מעמד. לפי מה שראיתי נמכר בארץ הג'וניור והקלאסיק (אני מניח שזה דגם ישן). האם ניתן להשיג בארץ את ה- evolution יחד עם המעמד להילוכים של ה- G25? גוגל מראה שלא ומשלוח מחו"ל יעלה כ- 450 יורו לפני מכס ומע"מ.

- wheelstand pro: רק מעמד, ללא כיסא. נחמד וקומפקטי אך מפריע לי שההילוכים לצד ההגה ולא במקומם הטבעי (למטה מימין). לא ברור אם יש משלוח לארץ ולא נראה שיש יבוא של הדבר.

עוד הצעות יתקבלו בברכה.

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

שלום לך,

במידה ואתה מעוניין, יש לי סטנד חדש של חברת wheelstandpro

http://hwzone.co.il/tradezone/showproduct.php/product/10601/cat/11

הדגם שלי הוא לא הדגם שנמכר עבור ה-G25, אבל במידה ותקרא קצת באינטרנט תראה שרובם קונים את הדגם הרגיל ולאחר מכן מוסיפים לבד

את ה"פלח" להילוכים. אין כל טעם לשלם עוד 30 דולר בשביל החתיכה הקטנה הזו.

הסטנד חדש ומעולם לא היה בשימוש, אני קיבלתי מהיצרן הנחה קטנה(100 יורו במקום 115 יורו) כי רכשתי 4 יחידות (אחת בשבילי ועוד 2 כבר נמכרו )

המחיר המבוקש הוא בדיוק מחיר העלות שלי (544ש"ח להגה ו-100 ש"ח למיסים, אגב לרוב המיסים יותר גבוהים אבל מכיוון שקניתי מספר יחידות הצלחתי לשכנע את המכס כי מדובר על דוגמאות ושלמתי רק מע"מ ללא מיסים וגם עלות השחרור מהמכס התחלקה בין 4 היחידות)

אתה יכול לקרוא את השרשור שפתחתי באתר hometheater.co.il

http://www.hometheater.co.il/vt71235

שבת שלום,

אודי

פורסם

קניתי את הנ"ל ואני מעוניין לקנות לו מעמד. ישנם כמה אופציות:

- playseat: כיסא באקט + מעמד. לפי מה שראיתי נמכר בארץ הג'וניור והקלאסיק (אני מניח שזה דגם ישן). האם ניתן להשיג בארץ את ה- evolution יחד עם המעמד להילוכים של ה- G25? גוגל מראה שלא ומשלוח מחו"ל יעלה כ- 450 יורו לפני מכס ומע"מ.

- wheelstand pro: רק מעמד, ללא כיסא. נחמד וקומפקטי אך מפריע לי שההילוכים לצד ההגה ולא במקומם הטבעי (למטה מימין). לא ברור אם יש משלוח לארץ ולא נראה שיש יבוא של הדבר.

עוד הצעות יתקבלו בברכה.

קודם כל, יש לי את wheel stand pro בגרסת ה G25 אז אם יש לך שאלות לגביו אתה מוזמן לשאול.

הם עושים משלוח לארץ וחוץ מזה יש לך את האפשרות של לקנות מ udi שרשם לך פה (אפשרות מאוד מוצלחת ומהירה).

הייתרון הגדול של ה wheel stand הוא היכולת לקפל אותו, המיקום של ההילוכים באמת לא נח ולא מוצלח והגרסת G25 זה בסך הכל פלטה נוספת להילוכים (שכמו שאמרתי לא ממוקמים היטב).

למרות זאת, קח בחשבון שאם יש לך מקום ותקציב להזמין Playseat זו אופציה שונה לחלוטין וכנראה שמהמון בחינות תהיה יותר טובה, הכל יהיה יותר יציב וכנראה שלא תתקע במוט שמחזיק את ההגה [לפעמים המוט הזה מפריע ב wheelstandpro]

גם הדוושות יהיו מוטות כלפיך לעומת "מונחת".

אבל : זה כולל כסא וזה די נמוך, ה Wheel stand מתאים לעבודה עם כורסה או כסא משלך ומתאים כמעט לכל גובה של טלווזיה מסך. אין לי נסיון עם ה Playseat אבל נדמה לי שהוא נמוך מידי הגובה שבהם מותקנים רב המסכים/טלווזיות

אגב, גרסת הג'וניור אם אני זוכר נכון היא גרסה קטנה שמתאימה בעיקר לממדים של ילדים

• 2 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שי שלום,

ראיתי שכתבת שרכשת את ה-wheel stand pro

אנחנו מעוניינים לרכוש גם סטנד ל-g25.

תוכל לפרט בבקשה מה התהליך של הרכישה? הזמנת ישירות מאתר הרישמי? מה לגבי מכס?

אתה מרוצה מהסטנד ל-g25?

תודה,

שלי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים