עבור לתוכן

המלצה על מצלמה

Featured Replies

פורסם

ראשית התשובות לשאלון:

תקציב- לא יותר מ 1500 ואפילו פחות.

נושאים- משפחה, חוץ ופנים, טיולים, בקיצור תיעוד חוויות ביום ובלילה.

היה מצויין אם אפשר היה לצלם כמה שפחות עם פלאש מאחר והתמונות עם הפלאש לא נראות כ"כ טוב.

רוצה לצלם באור חלש ללא חצובה

ללא פלאש חיצוני

השתמשתי ב קנון 710 התמונות באור היו מצויינות, לא אהבתי תמונות עם פלאש, 2 סוללות אצבע לא מספקות מספיק אנרגיה.

מדפיס תמונות בגודל סטנדרטי, יתכן ולעיתים רחוקות מאוד אדפיס תמונה גדולה

עדיפה עדשה רחבה.

מעדיף מצלמה קומפקטית, לא חשוב אם תיכנס לכיס- מעדיף בעלת נרתיק נפרד אם תהיה טובה יותר.

אהבתי את התמונות של קנון אבל לא נעול על יצרן

תכונות חשובות:

מהירות תגובה - כמובן שאפשר להסתדר כמו בקנון שהיתה לי אבל עדיף שיהיה טוב יותר

צילום וידאו מיוצב

כמות פיקסלים

לא סגור אם כדאי יבואן רשמי או חסכון של כמה מאות שקלים-מה דעתכם?

לא מומחה לצילום אבל בעל עין רגישה לצילום טוב

התלבטתי בימים אלה בין : קנון SX110 לבין פנסוניק TZ5

המסקנות שלי היו שאיכות התמונה בקנון טובה יותר,יותר פונקציות, סוללה נחותה, וידאו פחות טוב אך בעל סאונד טוב יותר לעומת הפנסוניק שטובה יותר בהיבטים הטכנים אבל פחות באיכות התמונה.

אשמח לדעת מה דעתכם, פתוח גם להצעות אחרות, מעוניין במצלמה שנותנת את התוצאות הטובות ביותר במחיר זה ולא פוסל אפשרות של שיפור הידע שלי בצילום למרות שנראה שבשוטף אצלם על אוטו'.

תודה ויום טוב

פורסם

דבר ראשון אין לי ידע רב במצלמות אבל ממה שלמדתי מאז הקניה(המוצלחת) של הTZ5 שלי אני יכול להגיד לך כמה דברים עליה ובכללי ;)

בקשר לTZ5 לי יצאו תמונות מעולות עם המצלמה הזאת(צירפתי אחת לדוג' שצילמתי ואהבתי מאוד, וצירפתי כמה נושאים עם תמונות)

אבל בצילום לילה ובאור חלש קשה להוציא תמונות טובות(לפחות לי) עם המצלמה הזאת.

בכל השאר באמת התרשמתי לטובה.

אם אתה לא צריך זום כ"כ גדול, אתה יכול לקחת את הFUJI F100fd שאמורה ליהיות מצלמה מעולה עם תמונות טובות, תמונות לילה טובות.

אבל חכה לתשובות מעוד אנשים כדי לקבל תשובה והסבר מעמיקים ומקוצועיים יותר :)

והנה נושאים ותמונות מהTZ5

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=377154.0 פה יש תמונות שלי ושל עוד אחד מהTZ5

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=371329.0

נ"ב

כל התמונות שאני צילמתי עברו כיווץ ולא יותר מזה

מקווה שעזרתי

אריאל :xyxthumbs:

[attachment deleted by admin]

פורסם

לפותח הדיון, כפי שציין אריאל מעלי, בצילום לילה לפוג'י F100 יהיה יתרון על שתיהן. לקחת אותה בחשבון?

פורסם
  • מחבר

שלום, ראשית שמי יניב ותודה על ההיענות.

לשאלתך שקלתי את הפוג'י אך מאחר והזום שלה קטן אף יותר מהמצלמה הקודמת שלי (קנון 710) החלטתי לוותר עליה.

כך שאני עומד כרגע מול בחירה באחת מהשתיים ציינתי, שקלתי גם את הקנון SX 10 אך אני יורד גם ממנ ה מאחר וזו גדולה פיזית ולא נוח לשאת אותה בקלילות.

איכות התמונה חשובה מאוד!!

מה תציע?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים