עבור לתוכן

התלבטויות לגבי כרטיסי GEFORCE לעריכת וידאו, תקציב עד 1000

Featured Replies

פורסם

הקוואדרו לא שווה כלום במשחקים.

פורסם
  • מחבר

ועכשיו שאלה מתחכמת - אם אני קונה כרטיס 9800 אבל עושה לו "סופט-מודינג" לקוואדרו בשביל שהתוכנה תזהה אותו ככזה, האם הוא גם יתנהג ככזה כשזה מגיע למשחקים?

פורסם

סביר להניח שכן.

פורסם
  • מחבר

אוקיי - ערכתי מסע בירורים והתייעצויות אני נותר עם השאלה הבאה-

התוכנה העיקרית על המחשב שלי דורשת כרטיס קוואדרו. חבל על הכסף לקנות כרטיס אמיתי אם אפשר לעשות SoftMod.

שמעתי שמועה שאומרת שלכרטיסים מסויימים יש אפשרות להידמות לקוואדרו מסויימים.

(אגב דניס, אני לא לוקח כמובן מאליו את העובדה שאתה כזה תנ"ך בתחום, אני מעריך את זה ואתה מלך)

עריכה:

אני צריך כרטיס עם שתי יציאות DVI יציאת וידאו לא הכרחית, שבסופט-מוד יהפוך לקואדרו ברמה של ה1100 לפחות. איזה כרטיס עושה את זה בלי להתנגד יותר מדי?[br]פורסם בתאריך: 4.12.2008 בשעה 15:02:28

(מקפיץ)

יש לי שתי שאלות אחרונות וזהו, אני מרכיב את המחשב השבוע ומאוד רוצה לקבל אותו לפני הסופש...

1. אני צריך כרטיס עם שתי יציאות DVI יציאת וידאו לא הכרחית, שבסופט-מוד יהפוך לקואדרו ברמה של ה1100 לפחות. איזה כרטיס עושה את זה בלי להתנגד יותר מדי?

2. האם לניגון וידאו בעיקר עדיפים כרטיסים עם סיומת #600 לעומת #800 או שזה מיתוס בלבד?

תוספת עריכה:

חבר שעובד איתי בתחום הרכיב לפני שנה בביתו מערכת עריכה מבוססת AVID ושם כרטיס שפתר את בעיית שלושת המסכים- Matrox Parhelia APV. הכרטיס מוציא שני מסכי מחשב ומסך טלויזיה FULLSCREEN במקביל. המחיר שלו לא נמוך אבל זה כרטיס אחד שמבצע את הבלתי פתיר.

לי בכל אופן זה כבר לא יעזור. אני צריך תשובה לגבי הNVIDIA...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים