עבור לתוכן

התלבטויות לגבי כרטיסי GEFORCE לעריכת וידאו, תקציב עד 1000

Featured Replies

פורסם

אני מרכיב מחשב למטרות עריכת וידאו וצריך כרטיס חזק שיוציא שני מוניטורים ומסך טלויזיה במקביל.

תוכנות העריכה ממילא לא מנצלות ריבוי ליבות, אבל מוגבלות לNVIDIA.

בפורום מפרטי מחשב הומלץ לי שלא לקחת 9800GT עם זיכרון 1G כי הוא לא ינצל אותו ממילא.

במה מתבטא ההבדל בין 9800GT ל9800GTX עם זכרונות 512M, והאם יש חברה מסויימת שעושה אותם "הכי" טוב?

(החיבור צריך להיות PCI-E)

פורסם

בשביל כרטיס חזק ? הוא הרי לא מיועד למשחקים.

כמה יציאות בדיוק אתה רוצה שיהיו לו ומאיזה סוג ?

תוסיף תקציב לכותרת.

פורסם
  • מחבר

כרגע המחשב שלי פועל עם שני כרטיסי מסך.

יש לי PCX6600 256MB שמחזיק מסך מחשב וטלויזיה בCLONE כדי לנגן וידאו בתוכנת העריכה ובטלויזיה במקביל, וחוץ ממנו כרטיס PCI פשוט שמחזיק את מסך המחשב השני ולא נועד לניגון וידאו.

זו קומבינה שהורכבה על ידי טובי המומחים באיזור 2005 כדי לעקוף שימוש בחומרה של AVID.

אני צריך לעבוד עם שלושה מסכים מולי- שני צגי מחשב ומסך טלויזיה. אני מעדיף כרטיס חזק ככל האפשר כדי שיוכל לאפשר את זה.

(אני גם לא פוסל את האפשרות שיום יבוא ואני אתמכר ל FALLOUT 3.)

פורסם

אתה לא צריך כרטיס חזק בשביל לחבר אליו הרבה מסכים, אתה פשוט צריך כרטיס בעלות מינימלית עם היציאות המתאימות.

FALLOUT 3 זה עניין אחר לגמרי והוא כן דורש כרטיס חזק יחסית בשביל לשחק על הגדרות גבוהות (תלוי ברזולוציה כמובן).

פורסם
  • מחבר

אבל מה ההבדל בין GT לGTX?

פורסם

ל - GT יש 112 מעבדי סטרים לעומת 128 ל - GTX.

כמו כן מהירויות שעון של 600/1800 לעומת 738/2200 ל +GTX.

פורסם
  • מחבר

אז לשם העניין - אם אני לא ממדל דברים ב3D ולא משחק ברזולוציה של BLURAY אני לא ממש צריך GTX.

שאלה חדשה - האם עדיף לי 9800 או משהו מסדרת ה200 ?

כרטיס עם שני DVI ויציאת וידאו, אני מזכיר לך.

פורסם

אתה לא צריך כאלה כרטיסים יקרים.

איזו יציאת וידאו בדיוק אתה צריך ? רק S-VIDEO או שיש לך עוד אופציות ?

פורסם
  • מחבר

אני צריך כרטיס עם שתי יציאות DVI לשני מסכים, ועם יציאת וידאו. לכרטיסים של Gigabyte אני יודע שיש יציאה שנקראת HDTV שממנה יוצא כבל שמתפצל לקומפוזיט קומפוננט וS-VIDEO.

השאלה העיקרית היא האם הכרטיס יחזיק שני מסכים פלוס טלויזיה בלי לגמגמם ולהשתגע.

פורסם

אין מה "להחזיק" פה במיוחד, אם הכרטיס תקין לא אמורת להיות בעיות אם אתה מגדיר כמו שצריך את המסכים דרך הדרייבר.

הנה אופציה מתאימה - http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=417

פורסם
  • מחבר

1. הצ'יפסט חייב להיות NVIDIA לתוכנות שאני מריץ

2. מסך הטלויזיה צריך להיות בCLONE לאחד ממסכי המחשב, לא כמוניטור מספר 3. הסמן של העכבר לא מגיע אל הטלויזיה לחוד.

אולי יש כרטיס מסך עם שני DVI שאיכשהו מומלץ לקולנוע ביתי ומבצע את זה?

פורסם

1. למה חייב להיות NVIDIA ? מה יש במה שאתה צריך שכרטיס ATI לא יתאים לך ?

2. את זה מסדרים בדרייבר.

3. הכרטיס שהמלצתי אמור להתאים, יש לו שני DVI וגם S-VIDEO.

פורסם
  • מחבר

AVID עובד רק עם NVIDIA לא עם ATI.

בשיחה עם קולגה הוא טען שאני צריך בעצם כרטיס עם שלושה ראשים...

יכול מאוד להיות שאני חוזר לשיטה הנוכחית שלי וקונה כרטיס מסך PCI נוסף שיחזיק את המסך השמאלי, כאשר הGeforce ינגן את המסך הימני ואת הטלויזיה שלידו.

יש איפשהו כרטיס מסך PCI שמאפשר רזולוציה גבוהה?

פורסם
  • מחבר

שאלה חדשה:

האם כרטיס Quadro FX1500 256MB ינגן משחקי מחשב טוב יותר מ9800GTX ?

המחיר שלהם דומה, מצד אחד חברת AVID ממליצה על Quadro ומצד שני התוכנה עובדת לי מצויין עם PCX6600 פשוט כבר שלוש שנים.

השאלה היא לגבי שאר האפליקציות - אם אני רוצה לשחק משחקים ברזולוציה טובה עם פרטים ממוצעים (לא בהגזמה) האם יש הבדל בין שני הכרטיסים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים