עבור לתוכן

שמועות מוזרות שכאשר יצא הwindows longhorn אז מיקרוסופט ידאגו לייצור צ'יפ מיוחד

Featured Replies

פורסם

בכל מחשב שלא יתן להפעיל תוכנות\משחקים פרוצים ויהיה קשה לעקוף אותו האם זה נכון? כי השמועה הזאתי מתחזקת בזמן האחרון...

עריכה:

למי שלא הבין אני מתכוון שיתחילו ליצר צ'יפ שמונע מתוכונת פרוצות לעבוד על המחשב כאשר longhorn יצא...

פורסם

לכל דבר ימצאו פירצה , זה תמיד היה ככה ותמיד ישאר ככה.

פורסם

מה קשור צ'יפ !?

זה בכלל עניין חומרתי ווינדוס זאת תוכנה!

פורסם

אל תאמין לשמועות, זה דומה לשמועות שהICQ הולך להיות בתשלום (שכבר כמה שנים קיימות)

פורסם

הדבר היחידי שמדברים עליו, ואין קשר לLONGHORN עד כמה שאני יודע, זה הגנה מובנת נגד פירטיות במעבדים של INTEL (אולי גם AMD?)

אבל אני ממש לא דואג, 3 שנים מיקרוסופט עבדו על הACTIVAION המסריח שלהם ועשו אותו מאוד קשה לעקיפה, ועוד לפני

שהמערכת ראתה אור וכבר מכרו עותקים פרוצים שלה...

פורסם
  • מחבר

זה קשור לחומרה כי זה מהין "הגנה חומרתית נגד קראקים וכדומה" זה כמו למשל דומגא הפוכה של הצי'פ לקונסולות שגורם להן לקרוא דיסקים צרובים...

פורסם

תקשיב, וינדוז זה חומרה, עוד שנתיים אני יתקין את הLONGHORN הגמור (עכשיו יש לי את הבטא מותקן) איך הוא יתקין לי

ציפ במחשב? אתה שומע מה אתה אומר?

ללונג הורן אין שום קשר לציפ.

פורסם

תקשיב, וינדוז זה חומרה, עוד שנתיים אני יתקין את הLONGHORN הגמור (עכשיו יש לי את הבטא מותקן) איך הוא יתקין לי

אתה מתכוון שווינדוס זה תוכנה...

פורסם
  • מחבר

מי אמר שוינדוס יתקין לך צ'יפ!?!?! אמרתי שכאשר יצא הlonghorn אז יתחילו ליצר מחשבים עם צ'יפ נגד תוכנות פרוצות...

פורסם

אני לא מאמין ש-Microsoft יעשו דבר כזה מכיוון שבסופו של דבר, הם מרוויחים מהפירטיות (באופן עקיף). אם לא היה ניתן להעתיק את Windows ולהשיג אותו באופן לא חוקי אז יותר מחצי האנשים שמשתמשים כיום ב-Windows היו משתמשים בלינוקס. דמיינו לכם עולם שבו לא ניתן להשיג את Windows בלי לשלם עליו: האם אתם חושבים שמיקרוסופט הייתה שולטת על שוק מערכות ההפעלה?

במצב הנוכחי כיום, ישנו אחוז גבוהה מאוד(!) של משקי בית ובתי עסק שמשתמשים ב-Windows (בלי קשר אם הם שילמו עליו או לא, but stay with me) מיקרוסופט למעשה שולטת כמעט לחלוטין בשוק, ולכן, כל התוכנות [בעלות מטרות רווח] מעוצבות במיוחד לעבוד עם Windows, ולמעשה בכלל לא עובודת על מערכות הפעלה אחרות.

יתכן שהם ימציאו "צ'יפ" כזה ויכריחו יצרנים של לוחות אם (או שהיצרנים יתנדבו) להתקין את הצ'יפ על הלוחות שלהם, אבל, הרשו להזכיר לכם שגם בכונני ה-DVD יש צ'יפ מיוחד בשביל קידוד ה-Zones, ובערך כ-3 חודשים לאחר התחלת מכירת כונני ה-DVD כבר יצא קראק שתרתי משמע "שרף" את אותו הצ'יפ. אני מאמין שייצרו דבר כזה ללוחות אם במידה ומיקרוסופט ילכו עם הדבר הזה.

נ.ב. אני מבקש ממכם לקרוא את ההודעה שלי פעמיים לפני שאתם מגיבים/שוללים אותה - ייתכן כי אני אומר דברים פרובוקטיביים, אבל בסופו של דבר הם נכונים.

נ.ב2. שכחתי בקשר למקינטוש, אבל בכל אופן הם לא מהווים תחרות "מרתיעה" באופן קריטי למיקרוסופט.

פורסם

אם כבר אז מה שנשמע הכי הגיוני זה שימכרו את ווינדוס עם חומרה (כרטיס PCI, מכשיר שמתחבר ל-USB וכדומה..) ורק אם החומרה הזאת מחוברת למחשב אפשר להריץ ולהתקין את ווינדוס... למרות שגם לזה אני מאמין שיבנו קראק שיעקוף את הבדיקה

פורסם

השמועה די נכונה וכבר דיברו עליה במס' אתרים. לפי מה שנאמר פעם זה יהיה שיתוף פעולה של מיקרוסופט (בווינדואז הבא או באחד מן הבאים) עם אינטל וכנראה גם AMD ובו מיקרוסופט תבצע הגנות תוכנה והם חומרה שישתלבו ביחד וימנעו מקבצים פיראטים לעבוד. אז נאמר גם ש"החזון" הוא לשלב ג'וקים כאלו בכל דבר אפשרי כמו הארדיסק CD וכו'. האם זה באמת יקרה ויהיה אפקטיבי? רק הזמן יגיד

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

ראיתי לפני כמה חודשים תוכנית שבא מישהו מחברת אינטל התיכס לזה והוא אמר שמבחינתם אין להם שום כוונה לעשות את זה (אלה אם יאלצו אותם באמצעות הממשל ע"י חוק) היות וזה יפגע בביקוש למוצר מסיבות מובנות ...מיקרוסופט ביקשו מהם לעשות את זה אבל הם סרבו

אינטל היא יצרנית חומרה, הפירטיות לא פוגעת בה ,אז למה לה להכניס צ'יפים שיורידו לה את המכירות רק בכדי שמיקרוסופט תרוויח עוד כמה "גרושים"?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים