עבור לתוכן

יעוץ קניה איפה כדאי ליקנות בקאמרה מיה או ב CAMERA4LES?

Featured Replies

פורסם

מעונין ליקנות מצלמת וידאו

איפה כדאי ליקנות ב קאמרה מיה או ב CAMERA4LES?

למישהוא יש נסיון איתם בנושא האחריות?

פורסם

אני יודע שקאמרה מיה הם אחלה חנות... וכולם אומרים שהיא טובה..

אני מזמין ממנה עכשיו סט של מצלמה בשווי 8K ..

פורסם

אני קניתי ב-camera4less והיו לי איתם הרבה בעיות.

אם בא לך לשמוע אני ארחיב.

בקאמרה מיה עוד לא יצא לי לקנות אבל נראה לי שבפעם הבאה אני אקנה שם

פורסם

cameramia מאוד מקצועיים ויעילים, שירות לקוח אדיב וידידותי, משלוחים מהירים בטירוף. אם אתה רוצה פריט ספציפי שווה להתקשר ולברר זמינות במלאי לפני ההזמנה

אבל בשורה תחתונה, שתי החנויות שהעלת הן חנויות מבוססות אתר אינטרנט בלי חנות של ממש והם גם עובדים בשוק האפור, משם גם המחירים הזולים מאוד. קניתי מהם מצלמה ועדשה וקיבלתי שירות טוב מאוד, עוד לא יצא לי להשתמש באחריות ככה שאני לא יכול להמליץ עליהם בקטע הזה.

שווה לשקול רכישה בחנות כמו פוטופילם, שם המחיר אולי יותר גבוהה אבל במידה ויש בעיה יש לך לאן לפנות ועם מי לדבר. אם אתה לא צופה בעיות אז אין סיבה לא לקנות ב cameramia

פורסם

לקמרה מיה יש חנות ! בהוד השרון.. ואפילו יש חניה..

אל תגיד דברים שאתה לא יודע.

ולדעתי הם לא עובדים בשוק השחור..

ואין להם מחירי הפקרות של ממש.. הם פשוט הכי זולים.. ודרך אגב גם הכי טובים..

פורסם

מתן אני יודע טוב מאוד מה יש ל קאמרהמיה, ובהוד השרון יש את המשרדים והמחסנים שלהם. כשאני אומר חנות אני מתכוון לחנות של ממש עם תצוגת מוצרים ואפשרות להתנסות בציוד במקום.

ואמרתי שוק אפור לא שחור, הכוונה היא יבוא שהוא לא דרך יבואנים רשמיים דוגמה מושלמת לכך היא הדגם של המצלמה שלי (450D) שבמקרה שלי קיבלתי למעשה את Kiss X2 שזה הדגם היפני שנמכר ביפן בלבד ולא מיובא לארץ (לא דרך יבואנים רשמיים)

ולא אמרתי שיש להם מכירי הפקרות. נראה לי אתה מדמיין דברים... אמרתי שהם זולים מאוד, כן הכי זולים בארץ. ולא אמרתי עליהם מילה רעה אחת אם לא שמת לב. וכן לדעתי מבין חנויות אינטרנט הם הכי טובים, אבל החיסרון שלהם מול חנות כמו פוטופילם הוא שהם לא מחזיקים ציוד יד שניה. ז"א שאם אחרי יותר משבועיים תחליט שהמוצר לא מתאים לך לא יהיה לך עם מי לדבר. בניגוד לפוטופילם שם מזכה ליחס מכובד ואם הציוד באמת כמו חדש אז יזכו אותך ברוב הסכום. ולא אני לא עובד בחנות ואין לי שם יחס מיוחד אבל אני מכיר אישית הרבה מאוד צלמים (ברמה הרבה יותר גבוהה משלי) שיגידו את אותו הדבר

אני מציג פה עובדות פשוטות ושמאור יקבל את ההחלטה שלו לבד, אני לא יתערב ולא ימליץ על מישהו ספציפי, גם היום אני יודע שיש הרבה דברים שאני יעדיף לקנות בקאמרהמיה כמו פילטרים, חצובות, תיקים וכו'. אבל עדשות וגופי מצלמה? רק בחנות מוכרת שיכולה גם לתת יחס טוב יותר ללקוח וותיק ונאמן

פורסם
  • מחבר

אני קניתי ב-camera4less והיו לי איתם הרבה בעיות.

אם בא לך לשמוע אני ארחיב.

בקאמרה מיה עוד לא יצא לי לקנות אבל נראה לי שבפעם הבאה אני אקנה שם

איזה בעיות?

מעונין לישמוע אני מיתלבט

פורסם

ב20/8 בערך עשיתי הזמנה דרך האתר של מצלמת A300 של סוני, כרטיס זכרון 4GB והרחבת אחריות MACK

היה כתוב באתר שהמשלוח הוא תוך 21 ימי עסקים (לא כולל שישי שבת וחגים)

אחרי שעברו 21 ימי עסקים והחבילה לא הגיעה, התקשרתי אליהם והם אמרו לי שאין להם את הדגם במלאי וניסו להציע לי להחליף לדגם הדומה A350

אני לא הסכמתי, אני בדקתי לפני הקנייה את שני הדגמים והחלטתי על A300.

חיכיתי עוד קצת.. בינתיים התחילה תקופת החגים שלא נחשבים כימי עסקים..

התקשרתי שוב והמוקדנית אמרה לי שדגם A300 ישן ושכדאי לי את A350, הם כל הזמן מנסים להתחמק.. (לפי מה שבדקתי שני הדגמים יצאו באותו יום!!)

לאחר מכן הם אמרו שיש לי מספר אפשרויות: 1. להמשיך לחכות עד לזמן לא ידוע 2. להזמין את A350. או לבטל את ההזמנה ללא דמי ביטול

התחלתי לחשוב לכיוון הA350 כי כבר לא היתה לי סבלנות לחכות אבל אמרתי לה שתדבר עם המנהל ותשאל אותו אם לא מגיע לי פיצוי או משהו כזה

היא חזרה אלי לאחר מכן ואמרה לי שהמנהל נותן לי במתנה כרטיס זכרון CF 2GB מתנה...(זה עולה בסביבות 100 ש"ח) הסכמתי אבל לא בלב שלם..

המשלוח הגיע לאחר כמה ימים, בחבילה היה חסר את הכבל של המטען, אבל הסתדרתי עם כבל דומה, וגם לא הגיעה תעודת האחריות של MACK

שוב התקשרתי, לכבל לא התייחסו כי אמרתי להם שהסתדרתי ושלחו לי בדואר רשום את תעודת האחריות..

מכיוון שצריך להירשם באתר עד חודש מתאריך הקניה, האחריות כבר לא היתה רלוונטית (וגם בדיוק ביום האחרון היתה בעיה באתר MACK), אז שלחתי להם את החשבונית והם שלחו לי חדשה עם תאריך אחר..

יש לציין שהם לא חייבו את כרטיס האשראי עד שהמצלמה נשלחה.

אני קניתי אצלם בעקבות ביקורות טובות בZAP, יכול להיות שזה מקרה יוצא דופן, אבל מצאתי שם עוד כמה ביקורות דומות לשלי, שהם מנסים לשכנע אותך להחליף לדגם אחר כי אין להם את הדגם המבוקש במלאי...

אולי למוצרים קטנים זה בסדר, אבל במחשבה שניה, הייתי קונה בקאמרה מיה.

פורסם

בכל קניית אינטרנט צריך לבצע שיחת טלפון מקדימה ולברר אם המוצר במלאי.לפחות בארצינו כח האתרים לא תמיד מעודכנים באופן שוטף.אני אישית קנית רק פעם אחת בקמרה 4 LESS בבני ברק (דרך אינטרנט) את F31 שלי.אכן רוב המצלמות ביבטא אפור אם אחריות לא רשמית אך מכאן המחיר.כל אחד צריך לעשות את השיקולים שלו.אני נשארתי מרוצה מאוד מהחנות (אספקה תוך יומיים).לצערי אני לא התנסיתי אם החנות השנייה.

פורסם

מנסיון, קאמרהמיה בסדר גמור - ואני מדבר על שירות, לא מכירה. :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים