פורסם 2003 ביוני 2822 שנים 8)אני מחפש אוזניות כמה שיותר איכותיות למחשב (מוזיקה בעיקר וגם משחקים) בסביבות 150 ש"ח מישהו חושב שהוא יכל לעזור? 8)
פורסם 2003 ביוני 2822 שנים חלק יצחקו ממה שאני הולך להגיד אבל ב-110ש"ח יש ב-ZigZag את ה-Genius HS04A,יש להם גם מיקרופון, קניתי שתי זוגות כאלה... אוזניות ממש טובות, יש להם באסים טוביםוהצליל שיוצא ממש חלק בלי הפרעות והם אפילו איכותיות.
פורסם 2003 בספטמבר 1922 שנים חלק יצחקו ממה שאני הולך להגיד אבל ב-110ש"ח יש ב-ZigZag את ה-Genius HS04A,יש להם גם מיקרופון, קניתי שתי זוגות כאלה... אוזניות ממש טובות, יש להם באסים טוביםוהצליל שיוצא ממש חלק בלי הפרעות והם אפילו איכותיות.הנה העמוד על האוזניות האלה באתר של ג'יניוס. נראות לא רע.מה דעתכם על אוזניות ומיקרופון אלחוטי לוג'יטק ב-?170 ש"ח?
פורסם 2003 בספטמבר 1922 שנים אם יש לך אפשרות להביא מחול אז תקנה את הMDR-G72LP של סוניא. אין להן מיקרופון.ב. יש לי Koss KSC50 ואני מאוד מרוצה.
פורסם 2003 בספטמבר 1922 שנים תמיד לאנשים יד "דוד" באמריקה, מעניין שזה אף פעם משום קירבה משפחתית אחרת. "דוד באמירקה" "דוד בחו"ל" - פעם חשבתי שאנשים ממציאים את זה, וגם היום אני עדיין מפקפק. לפני כמה שנים מכרו אוזניות של KOSS בארץ, אנחנו לא כזה מקום נידח.
פורסם 2003 בספטמבר 1922 שנים תמיד לאנשים יד "דוד" באמריקה' date=' מעניין שזה אף פעם משום קירבה משפחתית אחרת. "דוד באמירקה" "דוד בחו"ל" - פעם חשבתי שאנשים ממציאים את זה, וגם היום אני עדיין מפקפק. לפני כמה שנים מכרו אוזניות של KOSS בארץ, אנחנו לא כזה מקום נידח.[/quote']זה באמת לא דוד, אלא אח של גיסי. זה משנה משהו? ???
פורסם 2003 בספטמבר 2122 שנים הלוג'יטק נראות מעולה, אבל יש להן מגבלה אחת גדולה - אין סטריאו (רק אוזניה אחת).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.