פורסם 2008 בנובמבר 3017 שנים שלום כולםאני לא יודע אם זה הפורום המתאים לשאלה שלי, מנהלים אם לא אשמח אם תוכלו להעביר לי את הנושא לפורום המתאיםאני קניתי לפני כמה חודשים טלויזיה מארצות הברית ונתקעתי איתה כי היא לא קולטת את השידורי PAL של הארץהבנתי מחבר שאני יכול לקנות כרטיס טלויזיה לחבר דרכו את הממיר של HOT שיש לי בחדר ומהכרטיס טלויזיה להעביר ל-LCD שקניתי בחו"לעכשיו קודם כל אני רוצה לדעת אם זה בכלל אפשרי... האם הכרטיס יודע להמיר אותות מ-PAL ל-NTSC?אם כן, כמה הוא יעלה בערך?מעבר לכך אני משתמש בווינדוס וויסטה 64 ביט... אז אני אשמח לדעת אם אני יכול להשתמש בתוכנת המדיה סנטר שבאה עם מערכת ההפעלהמקריאה ברפרוף בהיסטוריה לשאלה שלי ראיתי שצריך שלט מסויים שיעבוד עם התוכנה הזאת, ויש איזשהו עניין עם שידורים וטבלאות שידורים ש-MC קולט או לא קולטאשמח אם תוכלו לתת לי קצת ידע מסביב - או לאיזה סטיקי שיש באיזור שיוכל להסביר לי על כל העולם של כרטיסי טלויזיהקראתי במאמרים על כרטיס הטלויזיה האחרון שסוקר כאן, אבל החסרונות שלו קצת הרתיעו אותימישהו יודע אם יצא לכרטיס המדובר גרסה חדשה שבה תוקנו הבעיות המצויינות בסוף המאמר?http://hwzone.co.il/reviews/videomate_e900f/ולגבי השאלה שליאיזה כרטיס טלויזיה יוכל לעזור לי, אם בכלל?תודה רבה לעונים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.