עבור לתוכן

מחפש מחשב נייד לסטודנטית תקציב: עד 3000 שח

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני יכול להביא מחשב בימים הקרובים מארה"ב.

אני מחפש מחשב נייד עם המאפיינים הבאים:

א. שיהיה קל.

ב.שיחזיק הרבה סוללה (רצוי OLED כי שמעתי שיש להם צריכה נמוכה מאוד של חשמל).

ג. שהמקלדת תהיה נוחה ולא מצ'וקמקת.

שמעתי שיש מחשבים מחשבים של 10" ו12" . הם עונים כל כל הקריטריונים שלי אבל, המקלדת לא נוחה. שמעתי שיש מקלדת נוחה במחשבים מסויימים של 10" או 12".

אשמח אם תמליצו לי על מחשב נייד איכותי שמקיים את המאפיינים שהזכרתי.

תודה רבה לעונים,

:)

פורסם

חיוני כמובן שתפרט תקציב ואת השימושים. כמו כן, פרט היכן בדיוק אתה קונה ( אם פיסית אז אילו חנויות באות בחשבון ובאיזה איזור) והאם יש לך אפשרות לקנות אונליין, האם חובה אחריות בינלאומית ועוד בהתאם למפורט בסטיקי על חוקי הפורום.

בנוסף, מה זה "קל" לדעתך ומהו זמן סוללה ארוך.

פורסם
  • מחבר

צודקת.

כתבתי את התקציב בכותרת.

השימושים לאופיס בלבד.

אני קונה בארצות הברית, לא סגור על מדינה, יתכן ויש מבחר רב.

יש לי אופציה לקנות אוןליין.

חובה אחריות בין לאומית... בלי אחריות אני לא קונה דבר!

"קל" = פחות מ 2 קילו.

תודה! :)

פורסם

כדאי שתקרא את המדריך ליבוא אישי של מחשב מארה"ב (בסטיקי). כפי שתבין, חלק קטן בלבד מהמחשבים יאפשרו אחריות בינלאומית.

הדרישה לאחריות בינלאומית ומחשב 12.1" ששוקל פחות מ-2 ק"ג היא כמעט בלתי אפשרית בתקציב שלך. אתה יכול להסתכל אולי על משהו כמו ה-Mini 12 של דל. זה מחשב שמוגדר כ-Netbook, כלומר מחשב חלש שמיועד לשימושים קלים בלבד. ברר מול דל האם ניתן לרכוש בשבילו אחריות מורחבת בארץ, אני בספק, במיוחד בהתחשב בעובדה שהוא עדיין לא בארץ.

פשרה סבירה תהיה אולי ה-Lenovo SL300 ב-13.3" ו-2.2 ק"ג שנכנס בתקציב עם אחריות בארץ.

מחשבי 10" ,לדעתי האישית, לא מספקים מקלדת נוחה בצורה מספקת להקלדה ממושכת. אם אתה בכל זאת רוצה להסתגל על אופציות כאלו, ה-HP Mininotes נותן מקלדת נוחה יחסית והוא בנוי היטב. מכיוון שמדובר בסדרה עסקית יש סיכוי טוב ש-HP יכבדו את האחריות עליו בארץ (אבל שוב, אין בטחון במקרה הזה). יש לציין שמדובר במחשב חלש אפילו בהשוואה ל- Netbooks אחרים.

אני לא בטוחה מהי מדיניות האחריות של חברות אחרות על Netbooks" ל-Asus היתה מדיניות נפרדת ל דגמי ה-EEE שלהם אם אני לא טועה, אולי יש טעם לברר.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לך.

כמובן שקראתי את המדריך לפני שפתחתי את הנושא החדש.

תודה על ההמלצה אך המחשב שהמלצת לי (Lenovo SL300 ) לא טוב לה במחינת צריכת חשמל ותקציב...

יש משהו שחורג בתקציב אבל בשאר הפרמטרים לא...?

שוב תודה לך.

פורסם

תודה על ההמלצה אך המחשב שהמלצת לי (Lenovo SL300 ) לא טוב לה במחינת צריכת חשמל ותקציב...

מה זאת אומרת לא טוב מבחינת צריכת חשמל ותקציב? כוונתך לא ברורה לי. בתקציב הוא נכנס וחיי הסוללה שלו אפילו קצת טובים מהממוצע.

יש משהו שחורג בתקציב אבל בשאר הפרמטרים לא...?

בוודאי. אם אתה מוכן לשלם מספיק אין בעיה להשיג מחשב 12.1" מעולה עם חיי סוללה של 10 שעות ואחריות בארץ. השאלה היא האם אתה מוכן להשקיע עוד כמה מאות דולרים.

פורסם
  • מחבר

קראתי ב YNET שהסוללה שלו נמוכה מהממוצע והיא מחזיקה שעתים וחצי...

וראיתי שהכי זול זה 4000+ אז זה חורג.

יש עוד משהו שאת יכולה להמליץ לי עליו?

מה בכלליות את ממליצה לעבודה משרדית בלבד(עם אחריות בארץ)?

פורסם

מה הקשר למחיר ב-Ynet? אתה הרי קונה בארה"ב. בארה"ב ניתן לקבל את הדגם הזה בתקציב שלך. כל הביקורות המקצועיות/אמינות (ובזה אני לא מכלילה את Ynet) מציינות חיי סוללה ממוצעים עד מעל לממוצע ל-SL300. סביר מאד להניח שאם הם קיבלו 2.5 שעות עבודה הם בדקו את המחשב עם סוללת 4 תאים ובמקרה הזה מדובר בחיי סוללה טובים.

מה שהמלצתי זה לדעתי מה שיש שהכי קרוב לדרישות שלך במסגרת התקציב. אם אתה דווקא רוצה אתה יכול לנסות לברר מול דל אם ניתן להרחיב אחריות על ה-Inspiron 13 בארץ. לדעתי אין סיבה כי ה-SL300 טוב ממנו.

ב-12.1"אני לא מכירה אף מחשב אחר שנכנס בתקציב עם סיכוי טוב לאחריות בינלאומית.

פורסם
  • מחבר

בYNET ראיתי ודיברתי על זמני הסוללה ולא על המחיר!

4 תאים או 5 תאים לא משנה לי.... העיקר שיחזיק 4 שעות בכיף.

מה שהמלצת לי יעבוד 4 שעות?

תודה.

פורסם

כן, עם סוללת 6 תאים הוא יכול לעבוד 4 שעות. כמובן שזמן סוללה תלוי גם בשימוש.

פורסם
  • מחבר

ואני יכול לבקש סוללה מסויימת? איך זה מתבצע?

פורסם

אתה יכול לקנות את המחשב דרך האתר של לנובו, בוחרים את המפרט ואת הסוללה.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה. לא ידעתי את זה.

רב תודות!

:yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים