עבור לתוכן

שאלה על הסאונד בדי וי די פרוץ

Featured Replies

פורסם

אם אנחנו כבר בנושא וחבל לפתוח ת'ראד חדש....

איך אני צורב SUPER AUDIO CD?

אני מתכוון על דיסק רגיל, לא איכפת לי שאני לא אוכל לשים הרבה אבל חשובה האיכות, אז איך אני עושה את זה?

תודה רבה,

יאיר.

• תגובות 39
  • צפיות 3.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

SUPER AUDIO ? ישדבר כזה?

או שהתכוונת ל super video ?

פורסם

לא, התכוונתי ל SPUER AUDIO.

מוכרים את זה בארצות הברית על DVD.

זה בעצם שיר,מנגינה (לדוגמא ג'סטין טיברלייק האחרון ;D ) שצרוב על די וי די, יותר זמן נגינה ומוזיקה ב5.1 ערוצים.

(לפי דעתי הם פשוט צורבים קובץ AC3) אני פשוט צריך תוכנה שתצרוב את זה ככה שהדי וי די שלי יקרא את זה...

יאיר.

פורסם

אתה לא יכול.

יש SACD שזה סוג של CD אך איכותי יותר ויש DVD-A שזה על מדיית DVD ויש גם HDCD.

בצורב ביתי לא ניתן לצרוב אף אחד מאלה.

פורסם

בטוח שאין תוכנה שכן

פורסם

SIFO JEN:

אל תפגע , זה לא אישי , אבל יש לך המון מה ללמוד ולתקן בידע שלך בנושא.

אמרת המון דברים לא נכונים (ואני אומר את זה בעיקר בשביל הקוראים שיכולים להתבלבל).

ואני יעזור לך להתחיל:

SVCD זה סטנדרט איחסון סרטים כמו שDVD זה סטאנדרט - בדיוק אותו הדבר.

XVID זה פורמט של ווידאו שאתה יכול לחבר אותו למה שאתה רוצה, ופורמט של ווידאו זה בדיוק כמו שMPEG2 זה פורמט של וודו בסטנדרטים SVCD וDVD.

אי אפשר להשוות איכות של SVCD ל XVID כי זה בכלל דברים שונים. בעיקרון XVID הוא דוחס יותר מתקדם מהMPEG 2 שבו משתמשים בSVCD.

ולגבי אודיו אין קשר ובכלל אין מה להשוות , במחשב אפשר לחבר את הכל להכל (כל ווידאו לכל אודיו) כי אין סטנדרט , צריך רק תוכנה שתדע להשמיע את הכל ביחד.

פורסם

אני יודע את כל זה,

אני עובד עם הפורמטים האלו כבר שלוש שנים,

ציינתי שאין מה להשוות בין SVCD ו XVID.

ואני יודע שDIVX הוא יותר מתקדם (כי הוא הMPEG הראשון שלא תוכנן כBACKWARD COMPLATIBLE).

אבל אני גם יודע שכאשר הוא תוכנן תוכנן לו גם SOUND TRACK ייחודי אשר ניקרא AAC (כאן יכול להיות שאני טועה).

בקשר לאאודיו, די וי די ביתי לא יקבל כל שילוב של סאונד עם וידאו, גם די וי די שקורא DIVX לא יקרא כל סאונד שתחבר לDIVX וכאן זה מה שניסיתי להסביר, כי הוא רצה לשמוע את זה בסראונד....

לא יודע, יכול היות שאני באמת טועה בגלל שאני די מיושן בקטע הזה אבל זה מה שהבנתי ממאמרים שקראתי :-[

בכול אופן, תודה על הערה.

יאיר.

פורסם
  • מחבר

"במחשב אפשר לחבר את הכל להכל (כל ווידאו לכל אודיו) כי אין סטנדרט , צריך רק תוכנה שתדע להשמיע את הכל ביחד"

מה שאתה אומר פה זה שאני יכול בעצם לשמוע כל סרט שאני רוצה (למקרה שלנו נשתמש ב די וי די ריפ) בסראונד ואני רק צריך תוכנה שתדע לחבר את הכל ביחד... סבבה זה נשמע הגיוני מאד אבל תקן אותי אם אני טועה צריך שיהיה בסרט הפרוץ את הקידוד לשמיעה בסראונד ואז צריך רק תוכנה שתשמיע תסרט בסראונד שיש לך תרמקולים ותכרטיס קול המתאים.

אם מה שאמרתי מקודם למעלה נכון אז מה שאתה אומר זה שבכל סרט די וי די ריפ יש את הקידוד בתוך הסרט עצמו לשמיעה בסראונד ושצריך רק תוכנה שמתרגמת את הקידוד הזה בתוך הסרט לרמקולים שלך.. תקן אותי אם אני טועה שוב.

בקשר ל תגובה הזאת :

"בקשר לאאודיו, די וי די ביתי לא יקבל כל שילוב של סאונד עם וידאו, גם די וי די שקורא DIVX לא יקרא כל סאונד שתחבר לDIVX וכאן זה מה שניסיתי להסביר, כי הוא רצה לשמוע את זה בסראונד...."

לא אמרתי בשום מקום שאני רוצה לראות את הסרט ולשמוע אותו במכשיר די וי די אלא אמרתי שאני מדבר על להוריד גרסא של די וי די פרוץ למחשב מהאינטרנט ושהסרט יפעל במחשב בסראונד, גרסא אשר נקראת לרוב dvd rip xvid screener.

פורסם

אאה... אז בישבל זה אתה צריך רק תוכנה רצינית או:

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_282_578&products_id=2457

זה הכרטיס הכי טוב והכי איכותי שאני מכיר, הוא יתן לך את המקסימום מהמערכת.

עכשיוו שם הוא עולה מישומה 555 שקל אבל אני חושב שאפשר למצוא ב300.

סיכום:

אם יש לך מערכת טובה כדי לנצל אותה טוב אתה צריך חומרת פיענוח.

ד"א

אותו כרטיס גם יכול פרוס וידאו על הטלויזה בצורה דיגיטאלית אם אי פעם תרצה

יאיר.

פורסם

האיכות האופטימלית זה dvd rip ac3 שהפכו לsvcd ( לי לקח להפוך את צוות שנחאי dvd rip ac3 ל svcd שלושה דיסקים )

ואז אתה רואה את זה בdvd באיכות מדהימה , הכי קרוב שיש לdvd .

פורסם
  • מחבר

האיכות האופטימלית זה dvd rip ac3 שהפכו לsvcd ( לי לקח להפוך את צוות שנחאי dvd rip ac3 ל svcd שלושה דיסקים )

ואז אתה רואה את זה בdvd באיכות מדהימה , הכי קרוב שיש לdvd .

שוב פעם אני אחזור על מה שאמרתי אני לא מעוניין לראות את הסרטים במכשיר די וי די אני מעוניין לראות אותם במחשב.

ואתה טועה כי יש לי את הגרסת שלושה דיסקים של מטריקס 2 של svcd וזה אומנם אחלה גרסא ואני ראיתי תמטריקס בה אך זה עדיין לא כמו די וי די ריפ זה קרוב מאד אבל עדיין לא זה.

ל Sifo Jen

הכרטיס קרייטיב אודיגו 2 ,וקרייטיב אס אי אלה חומרות פיענוח מספיק טובות כדי לפענח תסרט הפרוץ ולהשמיע אותו בסראונד?

נ.ב

הלינק שלך לא עובד

פורסם

הינה הלינק:

האודיגי לא קשור,

תבין, כאשר המדיה פלייר מפענח את הסרט הוא שולח את האאודיו לוינדוס והוינדוס שולח לכרטיס ולכן אתה מאבד אתה הסראונד.

אתה צריך חומרה שתיכתוב ישירות לכרטיס את מה שאתה צופה בו, הכרטיס שהמלצתי עליו מעבד את האאודיו ואתה מחבר אותו פיזית לAUX של הכרטיס קול ואז אתה משיג את המיטב מהכרטיס.

יאיר.

פורסם
  • מחבר

הלינק שלך עדיין לא עובד תנסה לרשום אותו שאני אשים את הסמן עליו וזה יהיה קישור

והאם אני חייב את ה"חומרת פיענוח" הזאת איין אפשרות להגדיר שהסאונד ילך מהסרט לכרטיס קול ישר

או איזו תוכנה ואם יש תוכנה מה שמה?

פורסם

הינה הלינק:

אתה לא חייב חומרת פיענוח, כל עוד יש לך תוכנה רצינית, עכשיוו שאני חושב על זה הAUDIGY בא עם מה שניקרא PLAY CENTERE שניראה לי יכול להתמודד עם זה בהנחה והוא קורא DIVX.

יאיר.

עריכה:

טוב אני רואה שזה לא ילך, הקישורים פו עוברים שינוי כאשר הם הופכים להודעות אז אני אתן לך את השם של הכרטיס:

Sigma Designs Realmagic XCard

MPEG-4/DivX Hardware Decoder

יאיר.

פורסם
  • מחבר

סבבה תודה אני אחפש את הכרטיס הזה לא מאמין שאני אוכל לקנות גם אותו אני לחוץ בתקציב.

אם תוכל לברר לי אם באודיגו יש את ה פליי סנטר הזה שיתמוך ב divx ובסרואנד זה יהיה נחמד מאד מצדך.

נ.ב

אני מאמין שניסית לשלוח לי קישור לאתר של פנדה (הדובים הלבנים ) חח

ואני כמו דפוק :kopfpatsch: לא חשבתי על זה קודם בוא נגיד שאתה לא יכול לתת באתר הזה לינקים אליהם

ושפנדה ו hw zone בערך ככה :lsvader:

וכמובן ש hwzone זה הסמיילי הצהוב האמיץ lol

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים