עבור לתוכן

יש לי בעיה ב crysis:wh אני הולך ולאט לאט מופיעים צמחים

Featured Replies

פורסם

יד לי את הכרטיס 9800gtx+ נגיד אני בקייסיס הוךף ופיתאום לאט לאט ניהים עצים ואני הולך על הסלע ולאט לאט הסלע כזה מישתנה גם בסירטון של קרייסיס יש ליפעמים מין קוו עשיתי עם atitool סריקהה של ארטיפקטים והוא לא מצא כלום מה הבעיה לעזאל??? הדרייבר שליי הוא 180.48

פורסם

יש לך VIEW DISTANCE קצר, זה הכול.

אין שום בעיה עם הכרטיס.

ככל שההגדרות גבוהות יותר גם טווח הראייה גדול יותר.

פורסם
  • מחבר

תיראה שמתי הגדרות gamer שזה high רזולוציה 1280X1024 שזה הכי גבוהה לכרטיס שלי וזה עדיין עושה וגם בסירטון של ההתחלה בקטעים מהירים יש קווים כאלה וניסיתי כמה דרייברים כבר

פורסם

ניסית לעלות מ - GAMER ל - ENTHUISIAST ? (פוגע חזק בביצועים אבל משפר הלאה את ה - VIEW DISTANCE).

פורסם
  • מחבר

אחי אתה לא מבין אותי אינ אנסה להיות יותר ברור!

אני הולך לאט ופתאום כמה סנטימטרים מול השחקן מפיעה אבן על הרצפה ופתאום נהיים עוד עלים לעץ כשאני ממש קרוב אליו ופתאום מולי ממש מופיע עץ קטן ולאט לאט כשאני מתקרב לאבן גדולה הצבעים שלה נהיים ברורים יותר והיא משנה צורה!

פורסם

עדכנת לטלאי האחרון ?

בכל מקרה הדיון הזה לא שייך לפה לדעתי ואתה צריך לשאול את זה בדיון הראשי על המשחק בפורום משחקים.

פורסם
  • מחבר

אבל זה לא קורה רק במשחק הזה ואולי אפשר לינק לאשכול הזה? שאמרתה עוד משהואא תיראה גם בסירטון יש ליפעמים קווים בתנועות מהירות וגם מיקרוב רואים כאילו את הצמחים אב לשאתה מיתקרב לאט לאט הצבע משתנה לדוגמא יש קופסה אני מיתקרה ואז אני רואה נגיד רשת ברזל שיש עליה שמירחוק ראו רק את הקופסה ושהייתי מטר מימנה ראיתי את הרשת למה זה קורההה אני לא יודע עם זה ככה או בעיה בכרטיס?

פורסם

כמו דניס אמר בהתחלה, העניין הוא בהגדרות. צלם תמונה של ההגדרות ששמת במשחק ותעלה לכאן.

פורסם

הוא כבר שאל בדיון הראשי של המשחק.

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים