פורסם 2003 ביוני 2822 שנים כל פעם שהמסך מנסה לשנות רזולוציה בין ווינדוז ומשחקים הוא נכבה ואני צריך להדליק אותו וזה די מעיק...יש לי את הדריבר הכי מעודכן של המסך ואין לי מושג מה לעשות עם הבעיה המעצבנת הזאת! המסך שלי זה Mag 786FDתודה מראש
פורסם 2003 ביוני 2822 שנים לי יש אותה בעיה בערך אבל במסך שלי יש AUTO ADJUST שתמיד מכוון את התמונה לפי איך שהיא אמורה להיות אבל לי יש מסך 15" LCD איזה מסך יש לך אולי זאת הבעיה
פורסם 2003 ביוני 2822 שנים תחליף את הדרייברים לדרייברים "סטנדרטיים" של ווינדווס (לא דרייברים מותאמים אישית) ותראה אם הבעיה ממשיכה. בנוסף, תעדכן את הדרייבר של כרטיס המסך (ייתכן שהבעיה נובעת שם).בהצלחה!
פורסם 2003 ביוני 2822 שנים מחבר המסך שלי זה מסך של Mag 786fd וגם לפני שעדכנתי את הדרייברים הבעיה הזאת הייתה... כך שיש לכם עוד רעיונות לפתרון?
פורסם 2003 ביוני 2822 שנים 1. אתה ממש אבל ממש לא צריך שום דריברים למסך תשתמש בDefualt של Windowsזה יכול להיגרם מ3 דברים1.הדריברים של המסך.2.הקצב ריענון מכוון בדריברים ליותר מדיי גבוהה בשביל שהמסך יכול להסתדר איתו אז הוא מכבה את עצמו3.בעיה פיזית במסך עצמו.
פורסם 2003 ביוני 2922 שנים מחבר איך אני משנה את קצת ברענון כדי שמהסך לא יכה לי כל פעם שהוא עובר בין רזולוציות?
פורסם 2003 ביוני 2922 שנים לחיצה ימנית על שולחן העבודה במקום ריק ,מאפיינים > הגדרות > מתקדם > מתאם > ואז תשנה למטה את קצב הרענון ל 85 .אם הווינדוס באנגלית אז זה הולך ככה :Properties > Settings > Advance > Adapter ושם אתה משנה .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.