עבור לתוכן

מחשב מבוסס i7 ב-4000 ש"ח מאייבורי - חתול בשק ?

Featured Replies

פורסם

אפשר להתווכח על זה עוד הרבה, אבל בשורה התחתונה המסקנה היא שמערכת מאוזנת וסבירה עם I7 זה לפחות 50% יותר ממה שאיבורי מפרסמים וההסביר פשוט (השקעה סבירה בשאר הרכיבים מלבד המעבד במפרטים רגילים לעומת מפרט של איבורי שזה בעצם השקעה עיקרית במעבד והרבה פחות בכל השאר).

ואני חוזר, גם אם מישהו יגיד שהרכיבים טובים (והם לא) - מה בדיוק הרעיון בלקנות מעבד כ"כ יקר וחזק ובסוף להיות עם 9500GT?!

פורסם

קצת הגזמתם עם הקטילות. המארז מספיק ל-95% מהמשתמשים וכנ"ל לגבי הספק.

אבל - הקנייה עצמה מיותרת:

זה תלוי למה המחשב משמש. אם הוא משמש למשחקים - לא כדאי בכלל. הכרטיס מסך חלש, ומצחיק אותי שהם נותנים במתנה fc2 כי הוא לא ממש מצליח להריץ אותו כמו שצריך על הגדרות סבירות.

אם מחפשים מחשב לא למשחקים, אז הוא בסדר גמור, למרות שאז לדעתי אין צורך להוציא סכום כזה על מחשב, מה שבעצם עושה את הקנייה וההוצאה לחסרת הגיון. לדעתי - או לקנות מעבד 8400 עכשיו, או לחכות לירידה במחיר של ה-I7 ולהגעה של לוחות אם נורמליים. בשביל מה לשלם כל הרבה כסף על לוח אם X58? מיותר לגמרי.

לפותח הדיון - חכה כמה חודשים - ותוכל לקנות את אותו מחשב באייבורי ב1500 שקל פחות...

פורסם

מארז זול, דרעק של ספק, כרטיס מסך עלוב, זכרונות איטיים בטירוף, והארדיסק שאישית הייתי מתרחק ממנו.

מישהו עדיין חושב שיש מציאות באייבורי? הגיע הזמן להתעורר למציאות.

כמה שאתה יכול להטעות אנשים... רשמת שקרים טהורים.

מארז זול? זה לא מארז מפואר אבל זה מארז נחמד ש95% ממשתמשי המחשבים בעולם לא יבדילו בינו ובין מארז שעולה כפול ממנו, לאוברקלוקרים יהיה הבדל אבל לאנשים אחרים לא יהיה הבדל.

דרעק של ספק? ezcool חברה סבבה לגמרי, אמנם היא לא Corsair או PCPOWER&COOLING או Silverstone אבל חברה סבבה והם לא ימכרו לו מחשב עם ספק שלא מחזיק את המערכת. הספק הזה מחזיק את המערכת הזאת מצויין ולא יהיו שום בעיות. מחשב כזה צורך באיזור ה300W, שתהיה בעניינים.

כרטיס מסך עלוב אבל מי שלא משחק אלא עורך וידאו או סאונד או דברים כאלה, זה לא ישנה לו בכלל (ברור שעדיף כרטיס טוב יותר אבל מי שרוצה מחשב לעריכת גרפיקה וכאלה במחיר כזה עם כזאת עוצמה צריך להתפשר בכרטיס מסך, אי אפשר לרקוד בשתי החתונות).

זכרונות איטיים בטירוף? חחחח זה שקר גס. לא רשום שם אפילו דגם, לפי מה אתה אומר את זה? זה DDR3 במהירות 1066MHZ בנפח 3GB. להזכירך: DDR2 במהירות 1066MHZ נחשבים למהירים מאוד. אז DDR3 ב1066MHZ נחשבים איטיים, ולא סתם איטיים אלא איטיים בטירוף? אתה מקשיב לעצמך? מילא היה רשום שם דגם והיית אומר שהוא לא מציאה גדולה... אבל אתה מפגר.

הארד דיסק שהיית מתרחק ממנו? למה? כי אתה ושאר אוהדי הWD מסרבים להכיר בזה שSeagate שיחקה אותה בסדרה Barracuda בזה שבהארד דיסקים שלה יש זיכרון (מטמון) כפול ובזה שהם הרבה יותר מהירים? ועוד עולים פחות...

כרגע אין שום סיבה לקנות 500GB של WD, כי זה עולה יותר ואין בזה שום יתרון על הסיגייט שפשוט משאיר לו אבק.

חבר'ה, אתם לא מבינים שיש אנשים שהשימושים שלהם במחשב זה לא רק משחקים ומי שרוצה מחשב להכל חוץ ממשחקים (אם זה עריכות או קידוד או שימוש בכל שאר התוכנות הכבדות) המחשב הזה הוא הרבה מעבר למציאה בשבילו... מחיר מצויין למחשב מצויין (חוץ ממשחקים כמו שכבר כתבתי).

אין שום מחשב ב4600 שקל שעדיף על המחשב הזה לעבודות משרדיות, עבודות גרפיקה, עיבודים למיניהם וכ'ו.

כמו שכבר כתבתי - בשביל לקבל מחשב כ"כ חזק בכזה מחיר, חייבים להתפשר במשהו, במקרה הזה מדובר בכרטיס מסך.

מה גם שאפשר ולדעתי כדאי להוסיף עוד סטיק של ג'יגה זיכרון בשביל שיהיה 4GB אם יש עוד תקציב (כמובן זיכרון באותה מהירות, שלא יתבזבז).

פורסם
  • מחבר

כשאתם אומרים חלש למשחקים מה אתם מתכוונים ? יריץ קרייסיס ? יחזיק מעמד כמה שנים ? אם אני משדרג כרטיס מסך בעוד שנה-שנתיים זה ישפר אותי משמעותית ?

מישהו יכול לתת לי מארז דומה למארז הזה עם כמה שיפורים קטנים ? משהו קריטי שכדאי לשפר או לשים לב אליו שיכול לעשות הבדל ?

בגדול המערכת הזאת נראת לי טובה.. אני לא מתכוון לעשות אוברקלוק ובאמת לא מעניין אותי הארד דיסק של סיגייט או ווסטרן או כל מיני... זה בשוליים מבחינתי כרגע..

פורסם

יהיה לך מזל אם תצליח לשחק את קרייסיס על מדיום.

אם אתה מתעקש על המחשב הזה, תחליף לפחות כרטיס.

חבל שאייבורי ממשיכים עם השיטה של לשים שילוב של מעבד+הארדיסק (ענקי!@%$*) של 500GB+קשקושים פה ושם על "יתרונות" ודוחפים זבל בכל השאר.

הלקוח נדפק והוא אפילו לא יודע את זה, בעצם, מה זה אכפת לו. הוא קנה מחשב עם CORE I7 מרובע ליבה הדור החדש!.

:kopfpatsch:

כמה שאתה יכול להטעות אנשים... רשמת שקרים טהורים.

מארז זול? זה לא מארז מפואר אבל זה מארז נחמד ש95% ממשתמשי המחשבים בעולם לא יבדילו בינו ובין מארז שעולה כפול ממנו, לאוברקלוקרים יהיה הבדל אבל לאנשים אחרים לא יהיה הבדל.

דרעק של ספק? ezcool חברה סבבה לגמרי, אמנם היא לא Corsair או PCPOWER&COOLING או Silverstone אבל חברה סבבה והם לא ימכרו לו מחשב עם ספק שלא מחזיק את המערכת. הספק הזה מחזיק את המערכת הזאת מצויין ולא יהיו שום בעיות. מחשב כזה צורך באיזור ה300W, שתהיה בעניינים.

כרטיס מסך עלוב אבל מי שלא משחק אלא עורך וידאו או סאונד או דברים כאלה, זה לא ישנה לו בכלל (ברור שעדיף כרטיס טוב יותר אבל מי שרוצה מחשב לעריכת גרפיקה וכאלה במחיר כזה עם כזאת עוצמה צריך להתפשר בכרטיס מסך, אי אפשר לרקוד בשתי החתונות).

זכרונות איטיים בטירוף? חחחח זה שקר גס. לא רשום שם אפילו דגם, לפי מה אתה אומר את זה? זה DDR3 במהירות 1066MHZ בנפח 3GB. להזכירך: DDR2 במהירות 1066MHZ נחשבים למהירים מאוד. אז DDR3 ב1066MHZ נחשבים איטיים, ולא סתם איטיים אלא איטיים בטירוף? אתה מקשיב לעצמך? מילא היה רשום שם דגם והיית אומר שהוא לא מציאה גדולה... אבל אתה מפגר.

די ענית לעצמך, DDR2 של 1066MHz נחשב מהיר, אז DDR3 במהירות הזאת הוא "איטי".

הארד דיסק שהיית מתרחק ממנו? למה? כי אתה ושאר אוהדי הWD מסרבים להכיר בזה שSeagate שיחקה אותה בסדרה Barracuda בזה שבהארד דיסקים שלה יש זיכרון (מטמון) כפול ובזה שהם הרבה יותר מהירים? ועוד עולים פחות...

כרגע אין שום סיבה לקנות 500GB של WD, כי זה עולה יותר ואין בזה שום יתרון על הסיגייט שפשוט משאיר לו אבק.

זה פשוט שטויות.

חבר'ה, אתם לא מבינים שיש אנשים שהשימושים שלהם במחשב זה לא רק משחקים ומי שרוצה מחשב להכל חוץ ממשחקים (אם זה עריכות או קידוד או שימוש בכל שאר התוכנות הכבדות) המחשב הזה הוא הרבה מעבר למציאה בשבילו... מחיר מצויין למחשב מצויין (חוץ ממשחקים כמו שכבר כתבתי).

אין שום מחשב ב4600 שקל שעדיף על המחשב הזה לעבודות משרדיות, עבודות גרפיקה, עיבודים למיניהם וכ'ו.

אתה יודע שמחשב כזה אפשר למצוא בפחות מ3500 נכון? לא צריך כזה מעבד בשביל זה. E8400 מספיק.

כמו שכבר כתבתי - בשביל לקבל מחשב כ"כ חזק בכזה מחיר, חייבים להתפשר במשהו, במקרה הזה מדובר בכרטיס מסך.

מה גם שאפשר ולדעתי כדאי להוסיף עוד סטיק של ג'יגה זיכרון בשביל שיהיה 4GB אם יש עוד תקציב (כמובן זיכרון באותה מהירות, שלא יתבזבז).

פורסם

אם היית פחות מתעסק בלקרוא לשאר האנשים כאן בשמות אולי היית שם לב שהמערכת החדשה הולכת בשלשות ולכן או 3 או 6 או 12. לא 4. זה כמו לשים בלוחות אם של היום 3 סטיקים של זכרונות. זה רק הורס.

אייבורי לא מקלקלים לעצמם את השם עם המחשב הזה. השם שלהם גם ככה מזעזע.

מחשב לא מאוזן, משום שרק המעבד + לוח אם וכבר הגעת ל3000 שח מינימום. לכן לא ניתן להגיע למערכת מאוזנת ב4200. מתמטיקה טהורה.

רוצה מחשב "משרדי" טוב ? תקנה Q כמו ה6600 לדוגמא. רוצה משחקים ? קנה DUAL חזק כמו ה8400 ומעלה.

רוצה I7 ? תשלם.

פורסם
  • מחבר

אני לא מצליח להבין מה עושה את הCore 2 Duo לטוב יותר מהCore 2 Quad במשחקים ?!

אני ממש צריך עזרה.. אני צריך שמישהו ירכיב לי מפרט למחשב למשחקים שיהיה משהו שיתפוס לטווח ארוך ושתהיה מערכת אמינה אבל לא מחפש להשקיע סכומים גדולים במארז+ספק וכו'... אני צריך מפרט ב-4,000 ש"ח לא יותר.

תודה

פורסם

^^

משחקים לא מנצלים ארבע ליבות ומול כל מעבד Q נמצא באותו מחיר מעבד E בעל תדר גבוה יותר

ומכיוון שמשחקים עדיין לא מנצלים ארבע ליבות המעבד עם התדר הגבוה יותר ינצח , כלומר הE ינצח

רוצה מפרט ב4000 ?

תפתח ת'רד ותבקש מפרט ב4000 ותציין את שימושך (כגון - משחקים וצפיה בסרטים שבצבעי השמים)

פורסם

דיון בלי טעם, בלי ריח ושאינו עומד בחוקי הפורום - ננעל!

פותח הת'רד - להבא קרא בעיון את חוקי הפורום ומכולם אני מבקש לשמור על רמת דיון גבוהה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים