פורסם 2008 בנובמבר 2917 שנים הסרט הוא על הקונספירציה של הדת או משהו כזה (לא בטוח בנושא שלו, ובגלל זה לא כתבתי בכותרת)... בהתחלה יש סיפור על זה שכל הדתות הם נגזרת של האמונה ב"אל" השמש (או משהו כזה), וסיפור על המשמעויות של המספר 3 (3 השליחים שבישרו על הולדת ישו, לדוגמא...) והמשמעויות של הניסים שישו עשה ודוגמאות לניסים דומים בתרבויות אחרות..... תודה לעוזרים
פורסם 2008 בנובמבר 2917 שנים זייטרגייסט, אני בכוונה לא מרחיב. הנושא נידון בהרחבה בפורום מדע וטכנולוגיה.
פורסם 2008 בנובמבר 2917 שנים מחבר ובאנגלית...? (אני גם ככה גרוע באיות, אז השם הזה בכלל הרג אותי ) וממש לא איכפת לי מה נידון ואיפה... אני סתם רוצה לראות את הסרט
פורסם 2008 בנובמבר 2917 שנים מחבר OK, תודה, אבל זה לא הסרט... (לפחות לא נראה לי שזה זה...)אני מתכוון לסרט שמדבר רק על הקונספירציה של הדת (כל הדתות). על זה שהכול זה התפתחויות של דת השמש הקדומה... או משהו כזה...
פורסם 2008 בנובמבר 2917 שנים מחבר O_oלא.זה גם לא סרט קולנועי וגם מדבר על הרבה דתות ואיך הכול זה קונספירציה אחת...
פורסם 2008 בנובמבר 2917 שנים אני חושב שבהתחלה יש כל מיני דברים שקשורים לשמש ומיצרים וכל מיני אלים וכאלה מישהו פירסם את זה פה פעם
פורסם 2008 בנובמבר 2917 שנים אתה בטוח שזה לא זה?http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=345569.0
פורסם 2008 בנובמבר 3017 שנים מחבר אני חושב שלא, אבל אני אראה כמה קטעים ממנו כדי להיות בטוח.... בינתיים אתם מוזמנים לזרוק עוד הצעות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.