עבור לתוכן

קיבלתם את הקופונים לפיי אסיה לחג המולד ? 8$ הנחה מעל 50

Featured Replies

פורסם

איך משלמים בדואר אמריקאי אם התשלום מתבצע בכ"א? לא ראיתי שום אופציה לבחור סוג מטבע לחיוב בתהליך ההזמנה.

רק ליישר קו אנחנו מדברים על VGP נכון? כי הם היחידים שאני מזמין מהם.

אם תשים לב הצד ימין של המסך יש אפשרות לשנות את המטבע שבו יוצגו המחירים באתר וכאשר הוא עובד על USD גם החשבונית קניה מוצגת ככה.

זאת אומרת שהקניה מתבצעת בדולר אמריקאי למרות שכמו שאמרתי אין כזה הבדל ביחד עם העמלה של כרטיסי אשראי על מטבע חוץ שהוא לא דולר.

• תגובות 45
  • צפיות 4.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

MasterOr, תודה רבה, אבל כבר ביצעתי את ההזמנה - להבא :xyxthumbs:

פורסם

אחלה ;D

אם ככה אז תבדוק את העמלה שחברת האשראי לקחה לך על הדולר הקנדי וככה נדע מה הכי משתלם.

פורסם

אור - אתה טועה

לא משנה מה אתה מסמן בתפריט מימין, החיוב נעשה בדולרים קנדיים.

התפריט בצד ימין הוא רק לנוחיות הגולש שרוצה להשוות את הדולריים הקנדיים למטבע שהוא משתמש בו בד"כ.

בכל מקרה החיוב נעשה ב CAD...

פורסם

זה מרע קצת את השער בכמה אגורות...

פורסם

אתה מדבר מניסיון? אז טעות שלי למרות שאני אבדוק את זה שוב בחיוב של האשראי.

נראה לי קצת מוזר שהם מוציאים חשבוניות על USD ובעצם מחייבים בCAD.

עריכה:

כן כמו שאמרנו ההבדל זניח במחיר אבל טוב לדעת ;D

פורסם

הבדל של מקסימום כמה עשרות שקלים לדעתי.

אתה יכול לשלוח להם אימייל ולשאול אותם - זה מה שהם יענו לך :)

פורסם

הבדל של כמה עשרות שקלים הוא בדיוק ההבדל בינהם לבין PA...

פורסם

אחלה ;D

אם ככה אז תבדוק את העמלה שחברת האשראי לקחה לך על הדולר הקנדי וככה נדע מה הכי משתלם.

לכ.א.ל (ויזה,דיינרס, מאסטרקרד) יש מחשבון שמפרט את עלות ההמרה:

https://www.cal-online.co.il/he-IL/Cal/GoingAbroad/Pages/calculator.aspx

לקוחות לאומי ויזה: ההמרה מתבצעת ע"י חברת ויזה הבינ"ל מהמטבע שבו נרכש המוצר לדולר ארה"ב.

בארץ הבנק ממיר מדולר ארה"ב לשקלים.

שערי המרה של ויזה (ניתן להוסיף את העמלה של חברת האשראי-פרוט בPDF של לאומי קארד):

http://www.corporate.visa.com/pd/consumer_services/consumer_ex_rates.jsp

פורסם

השתמשתי במחשבון לפי 58 דולר קנדי (עלות המשחק פלוס משלוח) ויצא לי 188 שח, שזה בדיוק מה שאמור לצאת ללא עמלות, ככה שאני לא מבין אפא יש עמלה.

פורסם

ממה שהבנתי מהפוסט של So זה שיש עמלה של 2.5$ של חברת האשראי העולמית על ההמרה מהCAD לUSD

ואחכ יש עוד עמלה של 2.5$ של ק.א.ל ישראל על ההמרה מדולר לשקל?

פורסם

אני בספק, אבל אני אבדוק בחשבון הבא ונראה. אין פה מישהו שכבר הזמין מהם ויכול לבדוק?

פורסם

אם אני זוכר נכון הייתה לי עמלה של 7 שקל

פורסם

ממה שהבנתי מהפוסט של So זה שיש עמלה של 2.5$ של חברת האשראי העולמית על ההמרה מהCAD לUSD

ואחכ יש עוד עמלה של 2.5$ של ק.א.ל ישראל על ההמרה מדולר לשקל?

כ.א.ל קצת שונים- במידה ויש שער ייציג לאותו מטבע, ההמרה מתבצעת ישירות מהמטבע לשקל (הסכום לא מומר קודם לדולר)-עמלה של 2.5%.

בלאומי ויזה ההמרה היא ממטבע כלשהו לדולר ארה"ב, ומדולר ארה"ב לש"ח ע"פ השער היציג.

העמלה היא 0.5% (המרה מדולר ארה"ב") עד 1.75% (המרה ממטבע אחר -ע"פ השער של ויזה- לש"ח).

פורסם

הבנתי, עדיין אני מחכה לחשבונית הקרובה ככה נדע כמה עמלה היתה על הPES09

בנוסף, מישהו ניסה להזמין 2 משחקים מVGP? או שפשוט עדיף להזמין כל פעם משחק אחד כדי להמנע ממכס.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים