עבור לתוכן

קיבלתם את הקופונים לפיי אסיה לחג המולד ? 8$ הנחה מעל 50

Featured Replies

פורסם

TeaTime, משחקים חדשים ל PS3 עולים לרב 60 דולר. אם תשווה 60 דולר קנדיים + 7 דולר קנדי משלוח ל 60 דולר אנריקאיים + 3/4 דולר אמריקאי משלוח לפי השער כרגע תראה שבמשחקים חדשים אין ממש תחרות ו PA יותר יקרים.[br]פורסם בתאריך: 1.12.2008 בשעה 17:33:14

אם הם שולחים במעטפה כמו ב PLAYASIA על מנת שזה לא יתפס במכס? האם הם רושמים פחות מ 50 דולר או שצריך לבקש?

מישהו הזמין מהם ויודע? שלחתי מייל אבל נעניתי שיש לחץ ו"לא לעצור את הנשימה" לגבי תשובה :-X

• תגובות 45
  • צפיות 4.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אבל מי שמזמין בתדירות די גבוה יכול להשתמש בקופונים של PA של 5 דולר ואחר כך הבנתי שיש גם 10 דולר.

אומנם הם לתוקף יחסית קצר, אבל זה עדיין חוסך כסף.

פורסם

אה דיברתם על הפס3, משחקי 360 אסיאתים עולים ב PA גם כ50 דולר, ובגלל זה לא הבנתי את ההתלהבות. אכן PA שולחים קופנים של 5 דולר כמעט עם כל משחק (מה שמזכיר לי שיש לי איזה שניים שקיבלתי לאחרונה שאני לא מתכוון להשתמש בהם, PM אם מישהו רוצה) קופון של 10 דולר עוד לא קיבלתי

פורסם

TeaTime - כמובן ש PS3, איו לי XBOX. קח לדוגמא את ה STAR WARS החדש. אפא יש אותו ב 50 דולר ב PA? זו רק דוגמא אחת שעולה לי לראש, אני מדבר על משחקים להיטים חדשים שלרב עולים 60 דולר.

פורסם
  • מחבר

מצתרף לשאלה האם הם שולחים במעטפה?

פורסם

Huber, כמו שציינתי.

הזמנתי משם:

"לרוב הם זולים באופן גורף.

הזמנתי שלושה עותקים של PES 2009 בחבילה אחת.

יצא לי משהו כמו 210 כולל משלוח לכל אחד מן העותקים ולא שילמתי מכס."

הזמנתי גם שני עותקים של LBP (בדרך אלי - משום מה הם מתעכבים) ועשיתי Pre-Order ל Prince of Persia החדש (Limited Edition).

אה, בנוסף הזמנתי גם שני עותקים של Resistance 2 (אחד Limited Edition)

פורסם

Huber, כמו שציינתי.

הזמנתי משם:

"לרוב הם זולים באופן גורף.

הזמנתי שלושה עותקים של PES 2009 בחבילה אחת.

יצא לי משהו כמו 210 כולל משלוח לכל אחד מן העותקים ולא שילמתי מכס."

הזמנתי גם שני עותקים של LBP (בדרך אלי - משום מה הם מתעכבים) ועשיתי Pre-Order ל Prince of Persia החדש (Limited Edition).

אה, בנוסף הזמנתי גם שני עותקים של Resistance 2 (אחד Limited Edition)

LBP משחק גדול, שיספרתי לחברים שלי עליו הם אמרו שזה נשמע דפוק ושהם לא יקנו אותו, אחרי שבועיים הזמנתי אלי 6 חברים וחרשנו המון ביחד וכולם רצו לשחק אבל יש אפשרות עד 4 שחקנים, בסופו של דבר שני החברים שלי שלא רצו לקמת LBP, אחרי שהם שיחקו איתי קצת הזמינו אותו יום אחרי. :)

פורסם

אז תעביר לכולם את ה PSN ID שלי - שנשחק ביחד - קיבלתי היום! :)

YogX

פורסם

אתם שוכחים שחברות האשראי גובות עמלה יותר גבוהה כאשר לא מדובר בUSD

והמחירים של המשחקים בVGP הם בהתאמה להבדל בשערים ככה שממה שעשיתי חישוב קטן עכשיו יצא לי לPES09 הבדל של 4 שח יותר לUSD

אבל אני מאמין שזה מתקזז עם העמלה

פורסם

אתה יכול לשלם ל VGP ישירות בדולרים

פורסם

נכון, זה מה שאני עושה. רשמתי את זה לאנשים שאמרו שמשתלם לקנות בגלל השער של הדולר הקנדי וזה לא נכון.

עדיף לקנות כי הם פשוט הכי זולים (גם בדולר אמריקאי) והשירות מצויין.

פורסם

איך משלמים בדואר אמריקאי אם התשלום מתבצע בכ"א? לא ראיתי שום אופציה לבחור סוג מטבע לחיוב בתהליך ההזמנה.

פורסם

אני מניח שהם מתקנים את המחירים הדולריים שלהם על פי השער. כרגע היחס הוא בארץ 0.8 דולק לקנדי. אם זה יעלה אז הם יעלו את המחירים הדולריים בהתאם

פורסם
  • מחבר

Yes they are shipped in a Economy Air Bubble envelope unless requested shipped in a box.

Thanks,

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים