עבור לתוכן

קיבלתם את הקופונים לפיי אסיה לחג המולד ? 8$ הנחה מעל 50

Featured Replies

פורסם
:jump:
  • תגובות 45
  • צפיות 4.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

קיבלתי, אבל מה אני אזמין משם?

מישהו צריך שלט לפלייסטישן?

פורסם
  • מחבר

אני אזמין את ה resistence 2 או את LBP או את שניהם ואשתמש ב 12 דולר מ 100 הנחה

פורסם

פילפל - הבעייה שאם תזמין 2 משחקים זה אולי לא יעבור מתחת לרדאר של המכס ותשלם את כל המיסוי, לא?

אני אישית מזמין תמיד כל משחק בהזמנה הפרדת בגלל זה - שווה לשלם את המשלוח (3-4 דולר) ולא את המיסוי.

פורסם

מה גם שמשלוח ב PA הוא פר מוצר בכל מקרה, לא חוסכים במחיר המשלוח על איחוד

פורסם

גם אני קיבלתי... לקנות ב VGP עדיין יותר זול...

אם מישהו רוצה את הקופונים שלי שרק ייבקש

פורסם

אני רוצה אם לא ביקשו כבר.

ו VGP? מה יותר זול שם? תוכל לתת דוגמא?

פורסם

פיי? מה זה ?

פורסם

אני רוצה אם לא ביקשו כבר.

ו VGP? מה יותר זול שם? תוכל לתת דוגמא?

VGP? הכל יותר זול שם, בהרבה.

שער הדולר האמריקאי עומד על 4, בו מוכרים בPA.

שער הדולר הקנדי נמוך מהאמריקאי, בו מוכרים בVGP.

והשירות של PA זה זוועה, כל 24 שעות בערך הם עונים לEmail אחד מסכן, וגם זה ישורת מגעיל, לקחו ממני 68$ על כלום.

לעומת זאת לVGP יש טלפון והשירות שלהם נהדר, קיבלתי בטעות COD4 בלי המפות שהייתי אמור לקבל בנוסף בGame of the year edition והם פיצו אותי ב11$, כדי שאני אוכל לקנות את המפות בPSN, יותר מכפול ממה שהן עלו אז (5$).

פורסם

לינק ל VGP?

פורסם

vgp.ca

פורסם

מצאתי שם PREPLAID כלשהו - זה משחק משומש?

האם הם שולחים במעטפה כמו ב PLAYASIA על מנת שזה לא יתפס במכס? האם הם רומשים פחות מ 50 דולר או שצריך לבקש?

עם ההפרש בין הדולר הקנדי לאמריקאי בהחלט שווה לקנות שם.

פורסם

משלוח עולה שם 7 דולר אמריקאי, בסיכום הסופי צריך לבדוק פר משחק. הם לא זולים יותר באופן גורף.

לא יודע מה קרה לך ספיצפית עם השירות של PA. מעולם לא היה לי איתם בעיות, הם תמיד ענו מהר ובאו לקראתי גם כשעשיתי שטויות (כמו שחכתי לקחת את המשחק מהדואר והוא חזר אליהם - שלחו חזרה בלי שום תשלום נוסף)

פורסם

לרוב הם זולים באופן גורף.

הזמנתי שלושה עותקים של PES 2009 בחבילה אחת.

יצא לי משהו כמו 210 כולל משלוח לכל אחד מן העותקים ולא שילמתי מכס.

פורסם

חבילה יקרה שעברה במכס זה מזל. חבילות של 150 דולר עברו לי וחבילות של 65 נתפסו בלי קשר לגודל (למרות שלגדולות יש סיכוי גדול יותר להתפס)

200~ זה הסכום שאני משלם בממוצע ב PA על משחק (אני גם צריך NTSC J אבל זה בעיה שלי) מרפרוף קל המחירים שם הם סביב ה50 דולר ארה"ב עם כמה משחקים מוזלים שווים. אם הדולר הקנדי יעלה לרמה שהוא היה לפני חודשיים אז זה יהיה פחות משתלם, אם הוא ירד לרמה של חצי דולר כמו שהיה עד לא מזמן זה יהיה יותר משתלם. אבל לא הכרזה גורפת. כרגיל, צרכנות נבונה מתחילה בחיפוש

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים