עבור לתוכן

מה קורה שם בהרקולס?

Featured Replies

פורסם

כבר המון זמן שאין עידכונים לתוכנה של הGTXP ולא חסרים בה באגים ובעיות. מה קורה שם? הם הולכים בכלל להוציא גרסה חדשה לתוכנה?

פורסם

כמה באגים שלא יהיו, הרקולס לא מתקרבים לרמת הבאגים הקיימת בדרייברים של Creative שלא לדבר על כך שהם מוציאים עדכונים פעם בשנה וחצי.

פורסם

כמה באגים שלא יהיו, הרקולס לא מתקרבים לרמת הבאגים הקיימת בדרייברים של Creative שלא לדבר על כך שהם מוציאים עדכונים פעם בשנה וחצי.

שו? איזה באגים יש בCREATIVE? יש לי את הגירסה האחרונה של הנגן שלהם וסט התוכנות שבאות עם האודיגי 2, והכל עובד

מצויין, לא היה לי באג אחד, חוץ מזה שאם מנגנים סרט בנגן שלהם אז העכבר לא נעלם לבד וצריך להזיז אותו...

פורסם

זוכר זוכר...פעם היה לי LIVE, רק בעיות עשה לי, במיוחד עם הXP. יום אחד הוא הפסיק לעבוד אז שרפתי אותו...

פורסם

באימא שלי איזה שטויות.... איזה באגים ואיזה נעלים יש לי את הלייב 5.1 כבר יותר משנה ועובד כמו חיה ואין שום בעיות עם הדריוורים...

שגיא עשה לי טובה באלוהים תפסיק להמציא בעיות שלא קיימות

פורסם

אם כבר מדברים על הדריברים,אני לא מצליח לעדכן,הוא טוען שאני צריך למחוק את הישנים אבל גם אחרי שאני מוחק את הישנים הוא אומר שעדיין יש גירסא ישנה של הדריברים,למישהו יש רעיון ?

פורסם

נסה לנקות את הרג'יסטרי...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים