עבור לתוכן

בקרוב משוחרר GTX260 בהליך ייצור של 55NM - ביצועים

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם. לפי מה שקראתי במספר אתרים שונים, בתחילת דצמבר ישוחררו לקהל הרחב כרטיסי המסך, GTX260 216 Core ו-GTX280 בהליך ייצור של 55NM. הייתי שמח לדעת האם מהירויות הסטוק יוגברו ביחס לכרטיסים בהליך הייצור של 65NM. עוד פרט חשוב זה לדעת, האם גבול ה-OC היציב של הכרטיסים בהליך הייצור של 65NM ישבר?

האם מחירם של הדגמים החדשים יעלה על של הדגמים הישנים יותר, או שהם פשוט יחליפו אותם, כפי ש-GTX260 עשה עם GTX260 216 Core?

פורסם

הכרטיס יהיה קריר יותר מה שיאפשר העלאת מתחים, בין אם זה יגיע סטוק (וזה יגיע) ובין אם ב-OC.

גם ATI מתכננת חידוש לליבה הנוכחית דרך אגב...

פורסם
  • מחבר

כן, אני יודע. GTX260 פשוט חזק יותר, בעל פוטנציאל OC גבוה יותר והדרייבר החדש של nVidia סוף סוף מנצל את טכנולוגיית ה-PsyX. מחירו זהה לשל ה-HD4870 1G ככה שאני חושב שהראשון עדיף מבחינתי. בכל אופן, תודה. אמור להיות שינוי ביכולת להתחבר לקירורים שונים, או שמבנה הכרטיס ישאר זהה?

פורסם

260GTX לא חזק יותר ולא זול יותר, אבל בהחלט יש לו פוטנציאל OC גבוה.

פורסם
  • מחבר

למה לא? הוא כן חזק יותר מן ה-HD4870 1G.. אומנם במעט, אך הדרייבר וה-OC המקסימלי בהחלט פותחים פער די גדול. אף פעם לא טענתי שהוא זול יותר :P

אני מצפה כבר לראות איך ATI תשיב מלחמה ל-nVidia.. אולי גם הם סוף סוף ייצרו משהו שניתן "לעשות איתו כיף" ב-OC.. כי בדרייבר הם 100% לא יאכזבו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים