עבור לתוכן

Logitech X530 יעבוד על הPS3 ?

Featured Replies

פורסם

שלום.

לאור המבצע של אופיס דיפו של ה1+1 , חשבתי אולי לפנק את עצמי ברמקולים X530 של Logitech בשביל לחבר אותו לPS3 , הPS3 שלי מחובר כמובן דרך כבל HDMI לטלויזיה , אז האם הרמקולים האלה יעבדו לי , אם כן איך הם מתחברים ? אם הם עובדים על הPS3 אז זה בתמיכה מלאה בכל חמשת הרמקולים והכל בלי בעיות? האם זה כדאי בכלל למשחקים וכאלה (האמת שאני מת לשחק עם זה את הCOD 5 שהזמנתי ;D )

ואם יש חסרנות בדבר אני אשמח לדעת לפני שאני קונה. תודה מראש ומחכה לתשובה כי מחר אני הולך לקנות ואני לא ממש בטוח ולא רוצה להיתקע איתם סתם בשביל המחשב...

פורסם

לא יעבוד.

ה PS3 מוציא סאונד דרך יציאת קאבל אופטי.

אין יציאה כזו של אוזניות כמו של רמקולים של מחשב

פורסם

על ממירים שמעת? קיימים שפע של ממירים מאופטי/קואקס ליציאות PL סטנדרטיות.

פורסם

אתה יכול לתת לי לינק לממיר שכזה?

פורסם

שלום.

לאור המבצע של אופיס דיפו של ה1+1 , חשבתי אולי לפנק את עצמי ברמקולים X530 של Logitech בשביל לחבר אותו לPS3 , הPS3 שלי מחובר כמובן דרך כבל HDMI לטלויזיה , אז האם הרמקולים האלה יעבדו לי , אם כן איך הם מתחברים ? אם הם עובדים על הPS3 אז זה בתמיכה מלאה בכל חמשת הרמקולים והכל בלי בעיות? האם זה כדאי בכלל למשחקים וכאלה (האמת שאני מת לשחק עם זה את הCOD 5 שהזמנתי ;D )

ואם יש חסרנות בדבר אני אשמח לדעת לפני שאני קונה. תודה מראש ומחכה לתשובה כי מחר אני הולך לקנות ואני לא ממש בטוח ולא רוצה להיתקע איתם סתם בשביל המחשב...

תראה לי יש את הX540 שזה דגם משופר ואני מחבר אותו גם לWII

אבל זה סוג של קומבינה לא שזה משנה כי הכרטיס קול של הWII לא תומך בסראונד אמיתי

בכל מקרה הרמקולים מומלצים למחשב ולא לPS3

אני חושב שכדי לך להוסיף תקציב ולקנות משהו רציני יותר לPS3 שיוציא ממנו עד כמה שאפשר

פורסם

על ממירים שמעת? קיימים שפע של ממירים מאופטי/קואקס ליציאות PL סטנדרטיות.

יקר, איבוד איכות, לא שווה

פורסם

רק על דולבי פרולוג'יק 2.

ע: בעצם הוא לא תומך.. אז הוא לא יעבוד בסראונד בכלל.

אתה יכול לקנות את הX540 ואז כן לקבל סראונד.. אבל משני ערוצים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים