עבור לתוכן

השוואה בין XBOX 360 למחשב

Featured Replies

פורסם

דיי כבר להשוואת את ה XBOX למחשב!!

זה מחשב !

וזה אקסבוקס!!!

פורסם

למה שמחשב עם מעבד 4 ליבות לא יריץ משחקים באותן הגדורת של היום בעתיד?

בעיקר בגלל שרוב העומס במשחקים מופעל על כרטיס המסך, לא נראה שתהיה בעיה שתשחק Football Manager 2012 על מחשב עם מעבד מרובע ליבות אבל כאשר תנסה לשחק בעוד כמה שנים במשחק עתיר גרפיקה, אתה תצטרך להחליף את כרטיס המסך.

פורסם
  • מחבר

אומרים שעוד כמה שנים המשחקים יתבססו רק על מעבדים...בלי קשר לכרטיס מסך

פורסם

אם יש לך 400 שקלים לשלם על משחקים, ואתה נהנה לשחק FPS עם GAMEPAD - לך על הקונסולה.

לעומת זאת - אם אתה רוצה גראפיקה חזקה בהרבה, עם רזולוציות גבוהות, משחקים במחיר נמוך ושליטה נוחה יותר - לך על המחשב.

החסרון במחשב הוא ברור - החומרה מתיישנת מהר, וצריך לשדרג את המערכת כל שנה שנתיים כדי לשחק בהגדרות הגבוהות ביותר.

היתרון של הקונסולות הוא שהוא מתאים לכולם - שים דיסק ושחק והיצע המשחקים כולל גם משחקים של מכות וספורט. בנוסף, בגלל הפירטיות במחשב, הרבה חברות משחקים מוציאות משחקים לקונסולה ורק אחרי כמה חודשים מוציאה אותם למחשב.

לי התשובה ברורה - מחשב. הוא משמש לעוד הרבה דברים, וגם המסכים היום זה כבר לא מסכי 17 אינץ' מעאפנים אלא 22-27 אינץ', ובתוך כמה שנים 30 אינץ' כבר יהיה הסטנדרט. יש לי גיימפד במחשב, אבל השליטה כל כך נוראית, שתמיד אני מעדיף את העכבר והמקלדת.

אבל אני יכול להבין את מי שהולך על הפתרון הפשוט יותר שהוא הקונסולה, כי לא לכולם יש חשק להתעסק עם התקנות של תוכנה, חומרה ושידרוגים.

פורסם

אומרים שעוד כמה שנים המשחקים יתבססו רק על מעבדים...בלי קשר לכרטיס מסך

"אומרים", תאמין לי שגם אם זה יהיה ככה, זה יהיה עוד סביבות ה5 שנים לפחות, ןQ6600 יהיה חלש מאוד ובמילא לא יתמוך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים