עבור לתוכן

השוואה בין XBOX 360 למחשב

Featured Replies

פורסם

היי

אני מתווכח עם אח שלי

מה מביניהם יותר טוב?

אני חושב שמחשב הרבה יותר טוב,גם נותן אחלה גראפיקה וגם הרבה משחקים וגם עוד שימושים מעבר למשחקים

חוץ מזה שאם משקיעים במחשב טוב,הוא יכול להגיע לרמה של האקסבוקס 360 לא?

שבת שלום

פורסם

מה זה מה יותר טוב? זה יותר קונסולה וזה מחשב אישי, זה כמו שתשאל מה יותר טוב גרב או מעיל.

אם אתה שואל מה יותר טוב למשחקים אז בעיקרון מחשב מביא גרפיקה טוב יותר, ובעל יותר אפשרויות למשחקים שאי אפשר לעשות בקונסולה, מצד שני X360 יחזיק ליותר זמן בתור מכונת משחקים.

פורסם
  • מחבר

מה הכוונה יחזיק יותר זמן כבתור מכונת משחקים?

למשל אם יש לי QX9770 ו8800GT 512 מגה אני לא אוכל להחזיק משחקים המון זמן?

פורסם

אורך החיים של קונסולות יכול להגיע בכיף ל-5 שנים.

תקנה היום את המחשב הטוב ביותר שאפשר להרכיב והוא יחזיק לך פחות מ-5 שנים אבל יעלה פי כמה וכמה מקונסולת משחקים.

פורסם

לא בדיוק הXBOX360 כבר שלוש שנים בשוק ולא ידוע כמה MS תחזיק אותו

כמו כן עוד שלוש שנים הוא יראה מאוד מיושן גרפית מול מחשב חדיש

ובעניין כמה מחשב שקונים היום יחזיק זה גם תלוי הרבה בכמה מוכנים לרדת בהגדרות

אני כן חושב שמחשב שנבנה טוב היום יחזיק את הזמן שנשאר ל360 להיות רלוונטי

פורסם
  • מחבר

איך יכול להיות שיחזיק לך פחות מ5 שנים?

קח לדוגמא יש 9800GT שהוא שווה בכוח שלו ל8800GT.ה98 יצא עכשיו,מה שאומר שהוא יחזיק המון זמן,אבל זה בעצם אומר שגם 88 יחזיק המון זמן משחקים על גראפיקה טובה מאוד

לא ככה?

באקסבוקס לעומת זאת,אף פעם לא יהיה שינוי מבחינת הגראפיקה,וזה לא טוב

פורסם

הדוגמה של ה9800- וה8800- די בעייתית כי בדרך כלל שיצא דור חדש של כרטיסי מסך הוא מתעלה בכוחו על הדור הישן, וגם לפי המחירים ה8800- הוא יותר בר השוואה ל9800GTX.

בקשר לשינוי בגרפיקה של ה360- אתה טועה. הגרפיקה שלו משתפרת עם הזמן. תראה לדוגמה את GOW2 מול אחד מהמשחקים הישנים יותר של ה360-. הבדל של שמיים וארץ.

ו-GOW ‎3 שיצא בעתיד ל-PS3‎‏ אמור להציג גרפיקה םטרם נראתה בקונסולות. ויש עוד משחקים פורצי דרך בתחום הגרפיקה שאמורים לצאת כמו KZ2‎‏ ו-HR

פורסם

גירס וגירס 2 שניהם מתבססים על מנוע U3, בגירס 2 ממש אין הבדל של "שמים וארץ" לעומת משחקי X360 ישנים יותר. (לדוגמה, גירס הראשון)

בהחלט יש ליטושים, אבל שום דבר מהפכני.

פורסם

שיחקת בשניהם?!איכות הגרפיקה נשארה דומה (למרות שיש עליה בפרטים פר דמות) אבל כמות הדמויות שיש על המסך והסביבות קפצו בכמה מדרגות

פורסם
  • מחבר

אבל בבוקס לא נוח לשחק במשחקי פעולה FPד,מה שכן מאוד נוח במחשב

אם מחברים שלט של בוקס למחשב זה נותן את אותה חוויה כמו בוקס אמיתי?

אם יש לי מסך LCD 22 אינץ ושלט של בוקס אני ארגיש כמו משחק אמיתי בבוקס?

ועוד חיסרון זה שבוקס מיעוד אך ורק למשחקים וסה טו,אין עוד אופציות

חוץ מזה במחשב אפשר לשרג את הכרטיס מסך והכל ובבוקס אי אפשר

ואני חשוב לגבי 8800 ו9800 שעכשיו את כל המשחקים יעשו על כרטיסי מסך מ8800 ומעלה כי רוצים לנצל את כל הכרטיסי מסך הבאמת טובים בשוק,ולכן יוכלו להגיע לביצועים של ה8800 ואפילו לעבור את הביצועים האלו

למה 8800 יותר בר השוואה ל9800GTX?

פורסם

כמה דברים ברשותך:

1. משחקי FPS לא הכי נוחים על קונסולה אך ניתן לשחק בהם ובחלק מהמקרים כמעט ולא מרגישים צורך בעכבר ומקלדת.

2. מסך 22 אינץ' לא ממש יאפשר לך להנות מה-XBOX 360 אלא אם אתה יושב ממש קרוב, במידה ויש לך אפשרות לרכוש מסך בגודל 32 אינץ' ומעלה זה יהווה פתרון עדיף עבורך.

3. ה-XBOX 360 וה-PS3 משמשות אמנם בעיקר למשחקים אבל מאפשרות צפייה בסרטים ועוד כל מיני דברים קטנים (צ'אט מול אנשים אחרים, גלישה ב-PS3 וכו').

4. נושא השדרוג הוא שגורם להבדל גדול בין הקונסולות למחשב - בקונסולה אתה לא צריך לשדרג וכל משחק יפעל לך בצורה תקינה לאורך כל חיי הקונסולה ואתה גם לא צריך לקנות מערכת הפעלה חדשה בשביל משחק מסוים או דברים כאלו, אתה שם את הדיסק בכונן ומתחיל לשחק. במחשב אתה צריך לשדרג כל שנה וחצי-שנתיים לפחות במידה ואתה רוצה לשחק על גרפיקה ברמה גבוהה ולפעמים צריך להסתבך עם התקנות וכל מיני הגנות (אני למשל התקנתי במשך כמה שעות את העותק המקורי Bioshock למחשב שיש לי מכיוון שהיו בעיות בהגנה שלו) או דרייברים שלא עובדים.

הפתרון האידיאלי לדעתי הוא לקנות מחשב בינוני שישמש להכל חוץ ממשחקים ולקנות קונסולה, מבחינה כספית זה יהיה הפתרון הכי יעיל וזה גם יותר נוח בעיניי.

פורסם

^

זה נכון רק לגבי 7-8 החודשים האחרונים, שאפשר להשיג מחשב סביר+ מחלקים נורמליים ב 2000 שקל או טיפה פחות (ללא מסך)

לפני זה היית צריך לשלם 3500 שקל על מחשב נורמלי עם מסך נורמלי (לא למשחקים), ועוד 2000-2500 על קונסולה, זה לא היה משתלם, בכלל.

פורסם
  • מחבר

לדעתי היום אתה משיג מחשב מעולה במחיר מעולה עם מסך מעולה ואז אתה מגיע לרמת משחקים כמו בקונסולה,ואז יש לך הכל במקום אחד ואתה לא צריך להריץ שני מכשירים אחד למשחקים ואחד לדברים הרגילים שזה המחשב

פורסם

הבעייה שבעוד שנתיים למשל למחשב כבר יהיו בעיות עם לשחק משחקים בהגדרות סבירות.

פורסם
  • מחבר

למה שמחשב עם מעבד 4 ליבות לא יריץ משחקים באותן הגדורת של היום בעתיד?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים