פורסם 2008 בנובמבר 2917 שנים שלום חברים! קניתי מחשב בערך לפני כחודשיים, רציתי לקבל חוות דעת עליו ומה הייתם משנים בו. תמונה צילמתי את המפרט בזמנו מפני שהמחירים יהיו תואמים לאותה התקופה. איך המחשב לדעתכם?
פורסם 2008 בנובמבר 2917 שנים מחבר כן, מה הבעיה בזה?..אני רוצה לדעת אם החלקים האלו לפני חודשיים היו טובים ומומלצים ואם המחשב חזק לפני חודשיים או גם לעכשיו.אני מבקש, אם אינך מבין, אל תגיב.
פורסם 2008 בנובמבר 2917 שנים אין פה שום רצון ללגלג לך.פשוט תחשוב על זה שלא משנה מה יגידו לך כבר יותר מדי מאחר לקבל ביקורת ולא משנה אם זה על המחיר ששילמת או שילוב החלקים שבחרת לקנות.
פורסם 2008 בנובמבר 2917 שנים זו לא מטרת הפורום וממילא ללא פירוט אי אפשר לענות לך.הייתי מעביר לכללי אבל גם שם הוא ינעל מכיוון שהוא חסר מטרה לחלוטין... אז אלא אם אתה שוקל שדרוג ורוצה להתייעץ אני אאלץ לנעול את הדיון. במקרה הנ"ל - עדכן תקציב בכותרת + שימושים/העדפות בפוסט הראשון לפי חוקי הפורום - אחרת הדיון ינעל!להסברים ודוגמאות גש לקרוא כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=294718.0
פורסם 2008 בנובמבר 2917 שנים זו לא מטרת הפורום וממילא ללא פירוט אי אפשר לענות לך.הייתי מעביר לכללי אבל גם שם הוא ינעל מכיוון שהוא חסר מטרה לחלוטין... אז אלא אם אתה שוקל שדרוג ורוצה להתייעץ אני אאלץ לנעול את הדיון. במקרה הנ"ל - עדכן תקציב בכותרת + שימושים/העדפות בפוסט הראשון לפי חוקי הפורום - אחרת הדיון ינעל!להסברים ודוגמאות גש לקרוא כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=294718.0חוץ מהמעבד הבזבזני בטירוף המפרט נראה סביר אם כי אני בטוח שאפשר בקלות לחסוך במארז/ספק כאן.ננעל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.