פורסם 2008 בנובמבר 3017 שנים שלום.אני רוצה לקנות עכבר חדש אחרי מקרה לא נעים עם העכבר הקודםאני רוצה לדעת מה דעתכם על העכבר Microsoft Wireless Laser Mouse 5000ובנוסף אשמח לקבל הצלצות לעכברים דומים בלא יותר מ200-220 שכן את העכבר הזה אני מצאתי ב160 שח תודה מראש[br]פורסם בתאריך: 29.11.2008 בשעה 17:17:44אף אחד לא מכיר את העכבר הזה?אז לפחות תתנו לי עכברים בסביבות ה200 שח
פורסם 2008 בדצמבר 117 שנים מחבר סליחה על כ ההקפצות ולא אכפת לי גם לקבל אזהרה זה לא בסדר שכבר יומיים אני מחכה לתשובה וזה לא שביקשתי הרבה אז בבקשה אם לא קשה לכם לענות על שאלתי אני עדיין אשמח לתשובה[br]פורסם בתאריך: 1.12.2008 בשעה 16:26:49אתם יודעים מה לא צריך אל תענו תנעלו את הפוסט הזה נמעס לי
פורסם 2008 בדצמבר 217 שנים מחבר תראו מזה אתם כל כך לא מתייחסים עד שאפילו אזהרה על דאבל לא קיבלתי זה כבר יתן לי רושם על האתר
פורסם 2008 בדצמבר 217 שנים יכול להיות שפשוט התפספסת, כי זה פורום שאני מאתר לעצמי שמעטים בודקים על בסיס קבוע, וכי אני למשל עובר רק על ה"הראה את כל ההודעות אשר לא נקראו מאז הביקור האחרון" וה"הראה תגובות חדשות להודעות שלי" ואני בטוח שאני לא לבד.בכל מקרה, יצא לי למכור המון עכברי MS5000 ואנשים לרוב מאד מרוצים מהם, אלא אם הם דאיוטים ולא יודעים לתפעל אחד. יצא לי לשחק עם אחד כמה שעות וקיבלתי רושם מאד טוב ממנו. מהרשמים שלי, אני ממליץ לך ללכת עליו, וכנראה שהלפטופ שאני אקנה בקרוב ילווה ע"י אחד כזה.
פורסם 2008 בדצמבר 217 שנים הוא ממש לא קטן. גודל של עכבר סטנדרטי, לא הכי נייד, אבל אם גיימינג זה הדבר שלך הוא מתאים לך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.